5,4 Tiinan putiikki, Pori

Asiakkaiden mielestä Erikoistavarakauppa-kategorian 9. paras yritys Porissa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Miia P.

Epäystävällinen palvelu, henkilökunta ei yleensä edes tervehdi. Liikkeen ulkonäkö vaatisi päivittämistä. Joitakin hyviä löytöjä kuitenkin on ollut.

3
Annariina L.

Sijainti on hyvä, jos liikkeellä keskustassa. Tuotteet ylihinnoiteltuja ja palvelu huonoa. Välillä yrittäjä keskustelee pitkään tuttujen myyjien kanssa, että asikkaat unohtuvat. Kirppari on erikoistunut lastenvaatteisiin ja tavaroihin, mikä on hyvä koska silloin on helppo etsiä juuri tarvitsemaansa.

Ylihinnoiteltu
4
Nina K.

Siisti, pienehkö lastenvaatteisiin ja-tarvikkeisiin erikoistunut kirpputori. Sijainti on hyvä aivan keskustassa, liikehuoneisto ei ole kovin suuri. Pöytien vuokrahinnat aikas korkeat... Paljon lastentarvikkeita kuten turvakaukaloita ja lastenvaunuja. Lastenvaatteet ainakin menevät Pikku-Tiinassa hyvin kaupaksi.

Ylihinnoiteltu
7

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta