8,4 Oulun kaupunki Raksilan uimahalli, Oulu

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian 6. paras yritys Oulussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Päivi S.

Tähä asti olen ollut tyytyväinen Raksilan uimalliin. Kauhuissani katsoin, kun Musliminainen ui täysin pukeutuneena monitoimialtaassa. Vanhemmat rouvat puhuivat, että tämä nainen oli peseytymättä mennyt pukeissaan suoraan uimaan.Herääkin kysymys, että eikö uimahallin työntekijät opasta ja kerro, kuinka meillä täällä Suomessa toimitaan uimahalllissa, puhtauden suhteen?? Huom!! Pienet vauvauimarit uivat tässä altaassa!!

7
Maila J.

Tässä paikassa on helppo käydä. Lähellä kaupungia ja kauppoja. Kuntosali on monopuolinen ja ohjausta saa jos tarvitsee. Laitteet eivät ole aina puhtaita. Uinti puoli hyvä, mitta pesutilat vaatisi uudistamista. Vesijumppa on todella hyvä ja syvän vefen jumppa on todella hyvä liikuntamuoto. Käyn viikossa täällä 2-3 kertaa.

9
Tarja M.

Miksi käydä kylpylässä, kun on tällainen uimahalli? Raksilan uimahalli on paras ja monipuolisin, missä olen koskaan käynyt. 50 metrin allas, 25 metrin otsonilla puhdistettava allas, kaksi eri kokoista lasten allasta ja lämmin terapia-allas poreineen tarjoavat tekemistä kaikille. Liukumäkiallas on erityisen hyvä kaiken ikäisille, koska lasku päättyy matalaan kohtaan, mutta on kuitenkin tarpeeksi vauhdikas viehättämään myös vanhempia. Pukutilat ovat tilavat ja lisäksi hallissa on vielä kahvio.

Suosittelen hallia kuntoilijoille, polskijoille, lapsiperheille ja lapsille.

Kattava tarjonta, Pitkät aukioloajat, Tule sellaisena kuin olet Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Kattava tarjonta
2. Pitkät aukioloajat
3. Tule sellaisena kuin olet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta