4,5 Puuilo Oy, Oulu

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 16. paras yritys Oulussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Toivo K.

Itselle ei ole koskaan tapahtunut vastaavaa että asian selvittäminen on näin vaikeata, jos esim takuuasioiden hoito on yhtä vaikeaa,vältän ostamasta tällaisesta liikkeestä ja neuvon myös muita välttämään. itse kärsimäni vahinko 50e on pikkuraha verrattuna siihen mielipahaan ja vaivaan mitä tämä aiheutti. Asiaa ei edes yritetty selvittää vaan asia käännettiin asiakkaan eli minun syyksi.juttua olisi voitu selvittää esim varastokirjanpidon kautta,jos sellaista tässä liikkeessä edes on,josta olisi selvinnyt että tavara on maksettu ja olen sen oikeutettu saamaan. Terv. Toivo Keränen P.044 9555443

0
Jorma M.

Tämä Puuilo sijaitsee Oulun Ruskossa , siis vähän syrjässä. Mutta ohi kulkiessa ostan sieltä aina pesuaineita halvalla. Viikko sitten ostin wc:n raikastimen ja konetiskiainetta. Tämä liike on viihtyisä ja hyvin edullinen. Arvosana 6, kun se on niin syrjässä, että vaatii apua autoilevalta sukulaiselta päästä sinne.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
6

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyviä tarjouksia
3. Monipuoliset valikoimat
4. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta