8,5 Public House Pivo, Oulu

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 6. paras yritys Oulussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Johanna N.

Pikkunen oluthuone johon oli kyl ihan kiva piipahtaa. Juttelupaikka tai yhdelle käymään. Popula aika persoonallista ja henkevää. Valikoimaa ainakin mul tarpeeksi ja hinnat ok. Palvelu keskiverto pubia parempaa ja siksi moni varmasti viihtyykin täällä. Mahdollisuus pelata myös seurapelejä.

8
Pasi K.

Pivossa on ehhdottomasti Oulun paras baarihenkilökunta. Miehet (pojat) ovat toki hyvin erilaisia, mutta heidän kanssaan voi keskustella asiasta kuin asiasta. Myös heidän ammattitaitonsa erilaisista juomista, erityisesti oluista, on erittäin kattava.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Paras olutvalikoima Hinta kohdallaan
10
Emilia M.

Ehdottomasti yksi Oulun parhaista pubeista pienestä koostaan huolimatta! Palvelu on hyvää ja osaavaa. Valikoimassa paljon erikoisoluita ja siidereitä, drinkkien teko taito huipputasoa ja henkilökunta tietää mitä myy :)soitettavaan musiikkiin saa vaikuttaa ja todella harvoin mitään järjestyshäiriöitäkään on. Kesä-aikana käytettävissä myös mahtava patio missä on mukava istuskella ja nauttia auringosta sekä janojuomista. Yksinkertaisesti mukava paikka olla, tuntuu vähän siltä kuin omassa olohuoneessa istuskelisi. Suosittelen lämpimästi kyseiseen paikkaan tutustumista! :)

Aitoa kapakkatunnelmaa, Drinkille, Paras olutvalikoima Hinta kohdallaan
9
Arto M.

Aito Tsekkiläinen meininki unotamatta kuitenkaan Oululaisuutta. Opiskelijoilla hyvät alennukset hanaoluista. Palvelu myös a-luokkaa.

8

Miksi juuri tänne?

1. Aitoa kapakkatunnelmaa
2. Paras olutvalikoima
3. Drinkille

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta