7,3 Kärkkäinen, Oulu

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 15. paras yritys Oulussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Maria I.

Kärkkäinen on monipuolinen tavaratalo. Tuotteet ovat asetettu eri osastoihin. Osastoja on paljon muun muassa vaatetuksesta ulkoiluun, urheiluun, elektroniikkaan, kodin sisustukseen ja rakentamiseen. Hinnat ovat kaupungin halvimmat esimerkiksi vaatteissa ja työvälineissä. Paljon aika ajoin vaihtuvia tarjouksia. Sisätilat ovat hieman ankeat. Henkilökuntaa ei ole aina tarvittaessa heti saanut kiinni. Sijaitsee hyvällä paikalla muiden palvelujen läheisyydessä. Paikkaan on helppo ajaa, iso parkkipaikka.

7
Simon W.

Iso ja tosi edullinen tavaratalo. Aukioloajat 9-21, 9-18, 12-18 (foto-osasto ei auki sunnuntaisin). Isoin osasto on pukeutuminen. Toiset erikoisosastot ovat ase-erä ja foto. Myös urheilu (sis. suksien voitelupalvelu), kauneus, työkalut, saunatarvikkeet, siivoustarvikkeet. Tila tuntuu joskus ahtaalta. Usein kilpailuja. Tavallinen palvelu, mutta erinomaiset hinnat.

8
Jorma M.

Tosi hyvät valikoimat. Tosin miesten vaatteita saisi olla enemmän. Hyvät isot tilat ja runsaasti lasten leluja, myös remontoijalle löytyy paljon tavaraa. Kaikki kassat saisi olla yhtäaikaa töissä jonojen välttämiseksi.

8
Jorma M.

Tästä Kärkkäisen liikkeen omistajasta en tykkää. Hän on kiihkouskovainen ja kuitenkin Magneetti-lehdessä juutalaisia sortaa. Häntä ollaan syyttämässä lehden kirjoituksista. Mutta kauppojahan hänellä on paljon ja Oulussakin. Käyn siellä joskus syksyisin sikapäivillä. Nytkin menen sinne kun ne tulee kalenteriin. Arvosana 5, heikkoa on Kärkkäisen liiketoiminta.

Hyvät parkkitilat, Toimivat kulkuyhteydet Ylihinnoiteltu
5
Lari T.

Muualtapäin maailmaa Ouluun muuttaneena hämästelin alkuun metsästykseen erikoistuneiden liikkeiden puutetta. Oulusta löytyy luvanvaraiset a-tarvikkeetkin ns. super-marketeista tai sekatavaraliikkeistä. Tällä sektorilla Kärkkäinen on osoittautunut monipuolisimmaksi ja hintatasoltaan kestää nettivertailunkin, ainakin VV ruutien osalta. Miinuksena: erä-osaston palvelun laadussa olen törmännyt erittäin hyvän lisäksi myös yhteen "masentuneeseen autistiin". Hämmentävä kaveri.

Edullinen, Erikoistuotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Erikoistuotteita
3. Monipuoliset valikoimat
4. Hyvät parkkitilat
5. Toimivat kulkuyhteydet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta