7,1 Autokorjaamo Toppilan Autohuolto, Oulu

Asiakkaiden mielestä Autohuolto-kategorian 27. paras yritys Oulussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jani P.

Aloitetaan positiivisesta, eli todella edullinen paikka. Ford Connectin kytkinremontti 560 euroa sisältäen työt ja osat, mutta:

kytkinremontin jälkeen viikko ja vaihdoin autoon öljyt ja tärryyttävän vetoakselin. Huomasin öljyvuodon vaihteiston ja moottorin välistä, ja kävin näyttämässä. Moottorin takastefa vuotaa nyt kuin seula. Kuulemma ei mitenkään heihin kytköksissä, koska avatessa paikat oli kuivat ja en pyytänyt vaihtamaan moottorin takastefaa -> ei tulla senttiäkään vastaan, jos avataan uudelleen sama paikka ja uusitaan myös tuo stefa. Oli kuulemma vain itsellä huono tuuri, kun sattui pettämään viikon sisällä heidän remontista, heti kun ensimmäisen kerran ennätin kurkata auton alle remontin jälkeen.

Pyysin vaihtamaan myös vetoakselin kuskin puolelle, koska tiesin että niistä jompi kumpi täryyttää. Hankin akselin valmiiksi ja laittoivat remontin yhteydessä paikoilleen. Täryytys jatkui, joten vaihdoin toisen (helpomman ja kalliimman) akselin itse myöhemmin tuon öljynvaihdon yhteydessä. Olin vaihtanut pari kuukautta sitten autoa ostaessani laatikkoon punaiset Red Line MT-90 öljyt (n. 25 € / litra), ja yllätyin kun sieltä tulikin ruskeat öljyt pois. Näyttivät tavallisilta synteettisiltä vaihteistoöljyiltä (n. 8€ / litra). Kysyin myös tästä, mutta väittävät laittaneensa vanhat laatikkoon ja että Red Line on vain niin ruskeaa, ei juurikaan punaista väriltään. Jokainen joka on tuon purkin avannut, tietää minkä väristä se on.

Eli halpaan hintaan löytyi heti ensimmäisellä (ja viimeisellä) asioinnilla syynsä. Kiittelin oikein kädestä pitäen Karia avusta, ja totesin mielessäni etten enää tähän pihaan aja. Ja tämä tarina on 100% tosi. Neuvona voin antaa, että tarkistakaa HUOLELLA onko asiat tehty niinkuin on sovittu ja mielellään ennen kuin poistutte Toppilan Autohuollon pihasta autonne kanssa.

2
Pasi J.

Kävin korjauttamassa pösön jotta saisi sen katsastettua. Hinta oli varsin edullinen ja ei tässä vielä kaikki. Ollessani tiskillä ja maksamassa yrityksen edustaja veti ässän hihasta ja kertoi myöskin käyneen katsastamassa autoni! Ja olin siinäkin säästänyt! Loistavaa palvelua!!!!!

10
Jorma M.

Autokorjaamo Toppilan Autohuollossa kävimme veljentytön autoon laittamassa talvirenkaat viikon alussa. Tämä pienehkö paja toimii tehokkaasti ja edullisin hinnoin. Ammattimiehet siellä hoitaa hommat. Suosittelen veljentytön kanssa tätä liikettä kaikille. Arvosana hyvä 9.

Edullinen, Luotettava, Tarkka ja huolellinen Erinomainen
9

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Luotettava
3. Tarkka ja huolellinen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta