5,9 Pyörä-Suvala Oy, Oulu

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian 22. paras yritys Oulussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kristian O.

Kävin liikkeessä usein aikasemmin, mutta huonojen huoltokokemusten myötä vaihdon pyöräliikettä. Homma mennyt pari kertaa niin, että pyörään on vaihdettu kysymättä huollon toimesta uusia osia ja hinta sen myötä noussut yllättävästi. Olisi edes voitu varmistaa puhelinsoitolla asia. Suoraa palautetta antaessa puhe tuntui menevän kuuroille korville. Muuten huolto tuntunut pelaavan hyvin, mutta en voi suositella liikettä jos ei tykkää yllättävistä pyöränhuoltokuluista.

6
Jukka R.

Ostettu useampikin pyörä. Itselleni kauppasivat mielestäni liian matalalla runkokorkeudella olevan pyörän. Pyörää hakiessa kauppaan sovittu lukko oli "unohtunut" asentaa, mutta korjasivat erehdyksen.
Toisen pyörän joutui jo kolmantena päivänä viemään takaisin huollettavaksi -keskiöstä kuului naksunaa ja ketju tuntui olevan kireällä kuin viulunkieli. No totesivat heti että liian kireällä ketju, mutta asiakaspalvelija väitti sen olevan tehtaan jäljiltä. No liikkeessä oli laitettu lokasuojat, joiden asennukksessa on ollut pakko ainakin takarengas irroittaa, eli selvää hutilointia. Kun kommentoin hiukan, että miten se "ammattiliike" sortuu tämmöisiin alkeellisiin virheisiin , asiakaspalveija alkoi moittia minua negatiivisestä asenteesa ja otti ilmeisesti asian liian henkilökohtaisesti.
Eikä siinä vielä kaikki, muistuu mieleen myös 4v sitten pojalle ostettu pyörä, josta irtosi pedaali. Siispä hutilointia kautta linjan.

2
Maria I.

Vein pyöräni huollettavaksi perjantai-iltapäivänä kyseiseen liikkeeseen, ja sain sen takaisin jo lauantain aamupäivänä. Todella nopeaa toimintaa. Pyörännouto ilmoitus tuli kätevästi tekstiviestillä. Huollon hinta oli keskiluokkaa. Koko henkilökunta vaikutti asiansa osaavalta. Lisäksi otin huomioon tilojen olevan isot ja viihtyisät. Tuotteita myynnissä paljon aina peruspolkupyöristä erikoistarvikkeisiin.

9
Kirsi A.

Ei huollelta kunnolla pyöriä vaan saa olla parin kk välein viemässä uudelleen huoltoon samanvian vuoksi...

Ylihinnoiteltu
0
Jorma M.

Pyörä-Suvalassa huollatan aina keväällä ja syksyllä polkupyöräni. Liike on ammattitaitoinen ja myy myös uusia pyöriä ja muitakin kuntoilu- ja liikkumisvälineitä. Tämä liike on vanha ja tunnettu Oulussa. Arvosana 8 eli hyvää työtä Suvala tekee.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Edullinen, Kokonaisvaltaista huoltoa
8
Pirjo S.

Pyöräliikkeen tilat o.k., tarpeeksi tilava ja todella runsas valikoima pyöriä. Huolto saisi olla edullisempi tai vaikka aika ajoin tarjouksia huollosta. Myös kanta-asiakkuus pitäisi palkita. Henkilökunta on ollut aina tosi ystävällistä ja auttavaista. Huolto on tehty hyvin ja ilmoitus, kun saa noutaa pyörän on toiminut myös hyvin. Sijainti itselleni sopiva, lähellä. Myös parkkitilat on hyvät, jos autolla menee. Pyörätarjouksia suhtkoht usein ja pyöriä huokeallakin hinnalla.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Edullinen, Kokonaisvaltaista huoltoa Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoinen henkilökunta
2. Edullinen
3. Kokonaisvaltaista huoltoa
4. Laaja merkkivalikoima

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta