7,8
Halonen, Oulu

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 18. paras yritys Oulussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

11 arviota | Kerro kokemuksesi

Oma valintani Oulussa on Halonen, kun haluan jotain erikoisempaa/laadukkaampaa.

Asiantunteva palvelu, Hyvä valikoima naisten vaatteita, Ideoi ja ehdottaa
7

Olemme Kemistä ja meillä on Oulussa vakiokaupat erityisesti miesten vaatteita varten. Nyt 9.8.13 ei sopivia vaatteita kuitenkaan löytynyt vakiokaupoista. Ajauduimme viimeisenä vaihtoehtona Haloselle. Ja se olikin mainio kokemus. Vaatteet löytyivät, mutta parasta oli ammattitaitoinen, ystävällinen ja palveluun halukas myyjä(Virpi S-U kuitin mukaan). Aivan mahtava! Seuraavana päivänä vaimoni kävi lastenosastolla ja hänen kokemuksensa sieltä olivat samanlaiset (myyjänä Riitta H). Siis meillä jäi hyvä mieli, taustana edulliset kuteet, runsas valikoima ja erityisesti miellyttävät myyjät.

Asiantunteva palvelu, Hyvä valikoima miesten vaatteita, Laaja kokovalikoima Hinta kohdallaan
10

Hyvä ja edullinen vaatekauppa, josta saat hankittua myös juhlavaatteet järki hintaan. Lisäksi Halosella on runsas valikoima kenkiä, niin juhlaan kuin arkeekin ja myös minua kiinnostava Camel active tuotemerkki on edustettuna. Myymälän tilat ovat avarat ja valoisat ja palvelu asiallista. Näin alennusmyyntien aikaan, voi tehdä edullisia löytöjä. Lisäksi Oulun Haloselta löytyy myös osasto hieman sporttisempaan menoon ja lukuisia merkkituotteitakin löytyy valikoimista. Hyvä paikka parempaan pukeutumiseen.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Hyvä valikoima naisten vaatteita, Monipuolinen kokovalikoima, Hyvä valikoima miesten vaatteita, Laaja kokovalikoima, Merkkivaatteita, Priimalaatua
9

Halosen valikoimia olen käynyt tutkimassa, kun on ollut tarvetta juhlamekolle, takille tai muulle hieman suuremmalle ja kalliimmalle vaatehankinnalle. Liike on siisti ja tuotteet hyvin esillä, valikoimaakin löytyy. Kuitenkin ainakaan minun saamani asiakaspalvelu ei ole ollut mitenkään kehuttavaa. Palvelua ei meinannut saada millään, ja kun sitä sai, se oli melko tylyä. Haluamaani tuotetta ei ollut oikeassa koossa ja kysyin löytyisikö sitä muista liikkeistä, niin minua kehotettiin soittamaan muihin Halosen liikkeisiin. Eikö myyjät ole liikkeessä sitä varten, että he ottavat selvää tällaisista asioista? No, jäi se tuote ostamatta Haloselta sitten...

Hyvä valikoima naisten vaatteita Ylihinnoiteltu
4

Halosella on usein hyviä tarjouksia. Tämän liikkeen valikoimat on runsaat ja hinnat melko kohtuulliset. Naisystäväni kanssa yhdessä kävimme liikkeessä kesällä ostamassa kummallekin kesähousut. Niitä sai sovittaa rauhassa. Myyjät olivat auttavaisia ja asiantuntevia. Halosella kannattaa käydä, kun on mielessä vaatehankintoja. Arvosana erittäin hyvä 9.

Hyvä valikoima miesten vaatteita, Hyvä valikoima naisten vaatteita, Priimalaatua Erinomainen
9

Aluksi oli mielikuva, että hinnat olisivat halvat. Mutta oikeastaan Haloselta löytyy laadukkaampiakin vaatteita, joten hinnatkin sen mukaiset. Parasta Halosella on suuri valikoima juhlamekkoja! Ja niitäkin löytyy eri hintaisia. Iso myymälä usemmassa kerroksessa.

Asiantunteva palvelu, Monipuolinen kokovalikoima Hinta kohdallaan
8

Suuri valikoima vaatteita, kenkiä. Yllättävän huokeat hinnat aikaisempaa mielikuvaani yllätti liikkeessä käydessäni. Viimeksi ostimme pojalle päättäjäisvaatteet;housut, paita, takki, solmio, suhtkoht edullisesti. Kaikki löytyi vielä samalla kertaa.Itselleni olen myös hankkinut housut ja puseron, jotka olivat myös laadukkaat ja huokeat. Usein hyviä tarjouksia. Sijainti hyvä, melekin keskustassa. Parkkipaikkoja vain ei ihan lähellä ole riittävästi. Henkilökunta ystävällistä, heti valmiina auttamaan valinnoissa.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Monipuolinen kokovalikoima Hinta kohdallaan
8

Vaateliike, josta löydät vaatteita moneen käyttötarkoitukseen. Liikkestä on löytyy monipuolinen valikoima nuoremmille ihmisille kuin varttuneemmillekin ihmisille. Liikkeessä on myös kattava valikoima kenkiä. Sijainti keskustassa on hyvä ja henkilökunta on ystävällinen ja asiantunteva.

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita Hinta kohdallaan
8

Kattava valikoima. Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa
7

Juhlapuvun löytää joka kerta. Palvelu on loistavaa, ja valikoimaa riittää.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Monipuolinen kokovalikoima Hinta kohdallaan
9

Tyylikkäitä laatumerkkejä aikuiseen makuun. Palvelu loistavaa. Suomalainen yritys. Omat tuotemerkkit yllättävän laadukkaita.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Hyvä valikoima naisten vaatteita, Monipuolinen kokovalikoima, Hyvä valikoima miesten vaatteita, Laaja kokovalikoima, Merkkivaatteita, Priimalaatua
7

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva palvelu
2. Ideoi ja ehdottaa
3. Hyvä valikoima naisten vaatteita
4. Monipuolinen kokovalikoima
5. Hyvä valikoima miesten vaatteita
6. Laaja kokovalikoima
7. Merkkivaatteita
8. Priimalaatua

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta