7,5 Halonen, Oulu

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 26. paras yritys Oulussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Niina H.

Oma valintani Oulussa on Halonen, kun haluan jotain erikoisempaa/laadukkaampaa.

Asiantunteva palvelu, Hyvä valikoima naisten vaatteita, Ideoi ja ehdottaa
7
Timo L.

Hyvä ja edullinen vaatekauppa, josta saat hankittua myös juhlavaatteet järki hintaan. Lisäksi Halosella on runsas valikoima kenkiä, niin juhlaan kuin arkeekin ja myös minua kiinnostava Camel active tuotemerkki on edustettuna. Myymälän tilat ovat avarat ja valoisat ja palvelu asiallista. Näin alennusmyyntien aikaan, voi tehdä edullisia löytöjä. Lisäksi Oulun Haloselta löytyy myös osasto hieman sporttisempaan menoon ja lukuisia merkkituotteitakin löytyy valikoimista. Hyvä paikka parempaan pukeutumiseen.

9
Vilma V.

Halosen valikoimia olen käynyt tutkimassa, kun on ollut tarvetta juhlamekolle, takille tai muulle hieman suuremmalle ja kalliimmalle vaatehankinnalle. Liike on siisti ja tuotteet hyvin esillä, valikoimaakin löytyy. Kuitenkin ainakaan minun saamani asiakaspalvelu ei ole ollut mitenkään kehuttavaa. Palvelua ei meinannut saada millään, ja kun sitä sai, se oli melko tylyä. Haluamaani tuotetta ei ollut oikeassa koossa ja kysyin löytyisikö sitä muista liikkeistä, niin minua kehotettiin soittamaan muihin Halosen liikkeisiin. Eikö myyjät ole liikkeessä sitä varten, että he ottavat selvää tällaisista asioista? No, jäi se tuote ostamatta Haloselta sitten...

Hyvä valikoima naisten vaatteita Ylihinnoiteltu
4
Jorma M.

Halosella on usein hyviä tarjouksia. Tämän liikkeen valikoimat on runsaat ja hinnat melko kohtuulliset. Naisystäväni kanssa yhdessä kävimme liikkeessä kesällä ostamassa kummallekin kesähousut. Niitä sai sovittaa rauhassa. Myyjät olivat auttavaisia ja asiantuntevia. Halosella kannattaa käydä, kun on mielessä vaatehankintoja. Arvosana erittäin hyvä 9.

Hyvä valikoima miesten vaatteita, Hyvä valikoima naisten vaatteita, Priimalaatua Erinomainen
9
Janna V.

Aluksi oli mielikuva, että hinnat olisivat halvat. Mutta oikeastaan Haloselta löytyy laadukkaampiakin vaatteita, joten hinnatkin sen mukaiset. Parasta Halosella on suuri valikoima juhlamekkoja! Ja niitäkin löytyy eri hintaisia. Iso myymälä usemmassa kerroksessa.

Asiantunteva palvelu, Monipuolinen kokovalikoima Hinta kohdallaan
8
Pirjo S.

Suuri valikoima vaatteita, kenkiä. Yllättävän huokeat hinnat aikaisempaa mielikuvaani yllätti liikkeessä käydessäni. Viimeksi ostimme pojalle päättäjäisvaatteet;housut, paita, takki, solmio, suhtkoht edullisesti. Kaikki löytyi vielä samalla kertaa.Itselleni olen myös hankkinut housut ja puseron, jotka olivat myös laadukkaat ja huokeat. Usein hyviä tarjouksia. Sijainti hyvä, melekin keskustassa. Parkkipaikkoja vain ei ihan lähellä ole riittävästi. Henkilökunta ystävällistä, heti valmiina auttamaan valinnoissa.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Monipuolinen kokovalikoima Hinta kohdallaan
8
Henrik S.

Vaateliike, josta löydät vaatteita moneen käyttötarkoitukseen. Liikkestä on löytyy monipuolinen valikoima nuoremmille ihmisille kuin varttuneemmillekin ihmisille. Liikkeessä on myös kattava valikoima kenkiä. Sijainti keskustassa on hyvä ja henkilökunta on ystävällinen ja asiantunteva.

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita Hinta kohdallaan
8
Riikka L.

Kattava valikoima. Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa
7
Arto M.

Tyylikkäitä laatumerkkejä aikuiseen makuun. Palvelu loistavaa. Suomalainen yritys. Omat tuotemerkkit yllättävän laadukkaita.

7

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva palvelu
2. Ideoi ja ehdottaa
3. Hyvä valikoima naisten vaatteita
4. Monipuolinen kokovalikoima
5. Hyvä valikoima miesten vaatteita
6. Laaja kokovalikoima
7. Merkkivaatteita
8. Priimalaatua

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta