8,4 K-citymarket Oy Oulu Raksila, Oulu

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 4. paras yritys Oulussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jorma M.

Tämä yhtiö tekee kauppaa menestyksellä. Minulle tulee sen uutiskirje sähköpostiin, ja sitten menen ostoksille. Käyn siellä viikottain.

9
Simon W.

Suuri ruokakauppa. Aukioloajat 9-21, 8-18, 12-18. Alakerroksessa ovat vaatteet, kengät, lelut ja pelit, urheilutarvikkeet (sis. polkupyörät), saunatarvikkeet, ompelutarvikkeet, vuodevaatteet, autotarvikkeet ja työkalut. Yläkerroksessa on kodintekniikka, paperitarvikkeet, CD-levyt, DVD-levyt, kirjat, lehdet, leipomo, kauneus ja puhtaus, puutarhatarvikkeet, astiat, ja kotikeittiö (tuoretta lihaa ja kalaa). Lisäksi on kahvio (Ma-Pe 9-21, La 8-17), WC, kassinsäilytys, Nordea maksut, pullopalautus ja 2 kasaa. Ulkona on 2 Otto automaattia ja iso parkkialue. Hyvä palvelu.

8
Tarja M.

Tilava kaksikerroksinen Citymarket Raksilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yläkerran ruokaosastolla riittää valikoimaa ja alakerrasta löytyy vaatepuoli. Parkkipaikkoja on tarpeeksi ainakin silloin, kun jäähallilla ei ole peliä.

Arvosanan pudottaa seiskaan suunnistettavuus. Käyn Citymarketissa harvoin ja tavaroiden löytäminen on vaikeaa. Miksi lautasliinat lastenjuhliin ovat kaukana ruokaosastosta? Missä pop cornin siemenet ovat? Kun harhailusta on selvitty, kassoja on ainakin minun käydessäni ollut riittävästi ja ne toimivat suht nopeasti.

Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat
7
Jari-Jukka J.

Oulun keskusta-alueen parhaimpia kauppakeskuksia. Ruokapuolella hyvä ja tasokas lihatiski. Keittiö valmistaa päivittäin monia päivän ruokia salaattivaihtoehtoineen. Tavaratalossa myös kodin elektroniikkaa, vaatteita ja kodin tavaroita. Palvelu on kauttaaltaan hyvää. Parkkipaikkoja on aika hyvin.

9
Maila J.

Todella monipuolinen päivittäistavarakauppa. Tarjouksia tänään paljon ja myös hyvin paljon asiakkaita. Naisten vaatetavara on halpa tuotanto maista ostettua! Laatu on sen mukaista. Ei löydy kotimaista juurikaan. Lasten osastolla on joitain merkkejä, jotka ovat hyvä laatuista. Kassoja pitäisi olla enemmän kun on tarjouspäivä.

9
Janna V.

Hyvä Citymarket Raksilassa. Iso parkkitila, josta löytyy lähes aina paikkoja. Jos viereisellä jäähallilla on peli, silloin parkkipaikkaa on hankala saada. Myymälä on ihan viihtyisä ja perinteinen Citymarket.

Hinta kohdallaan
9
Pirjo S.

Hyvä ruokakauppa sijainnin ja valikoiman puolesta. Tarpeeksi lähellä, kauppareissu hoituu pyörälläkin. Aiemmin naisten vaatevalikoima oli runsaampi, se huonontunut entisestä. Myös lasten vaatteiden valikoima ei ole kovinkaan hyvä. Ruokapuoli ja etenkin hedelmäosasto on hyvä. Hedelmäosastolla tuoreet hedelmät ja monipuolisesti eri lajeja. Myös vihannespuoli on o.k. Lihatiski plussaa. Tavaroiden sijoittelu o.k., löytää etsimänsä helposti. Myäs neuvontapalvelussa voi hoitaa samalla veikkauksensa kuntoon.Tarpeeksi kassoja käytössä.

Hinta kohdallaan
9
Antti J.

Paras ruokakauppa Oulu:ssa! <3 :)

10
Sami K.

Paras raksilan kolmesta marketista. Laajat valikoimat ja loistava henkilökunta.

Hinta kohdallaan
8
Joona I.

monipuoliset valikoimat, sopivan matkan päässä keskustasta sekä paljon tarjouksia. ainoana miinuksena ainaiset jonot...

Hinta kohdallaan
9
Anssi K.

Hyvät valikoimat, paljon tarjouksia ja sopivan etäisyyden päässä keskustasta. Parasta antia ovat tuoreet vihannekset ja hedelmät sekä kattavat vauvanruoka valikoimat. Miinuspuolena on ihmispaljous varsinkin neljän ja viiden välillä, joka aiheuttaa toisinaan jonomuodostelmia.

Hinta kohdallaan
8
Mika K.

Monipuolinen market, josta löytyy muutakin kuin ruokatarvikkeita. Vihannekset ja hedelmät laadukkaita ja tuoreita.

Hinta kohdallaan
8

Hyviä tarjouksia joka päivälle, laadukkaat tuotteet ja hyvä valikoima. Autopaikkoja voisi olla ehkä enemmän, ainakin kärppäpelien aikaan on täyttä.

Hinta kohdallaan
9
Samuel V.

Taloustavaroitten valikoima on hyvä
Viherosaston tavara laadukasta ja tuoretta.
Sporttipuolen valikoimaa voisi hieman laajentaa.
Opiskeluaikoina tuli käytettyä paljon..

Hinta kohdallaan
8
Milla K.

Raksilan marketista löytyy kaikkea: vaatteita, ruokaa, kirjoja, elektroniikkaa, meikkiä KAIKKEA

9
Anne K.

Paras K-Cittari ikinä.
Kaikkea löytyy, tuoreena ja edullisena.

9

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta