6,2 Laukkumaailma, Oulu

Asiakkaiden mielestä Asusteet-kategorian 3. paras yritys Oulussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jorma M.

Laukkumaailman myymälästä ostin Björn Borg-merkkisen olkalaukun. Se on sininen väriltään. Se on tilava, ja sen sisällä on lahveja eri tarkoituksiin, vaikka tärkeille papereille. Olen tyytyväinen ostokseeni, kun sain pienen alennuksenkin ostohintaan. Arvosana myymälälle täysi kymppi

Erikoismerkkejä, Laatutuotteet, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10
Tapio S.

Ostin samsoniten lentolaukun, josta huomasin vasta matkan aikana, että liikkuvasta vetokahvasta puuttuu toiselta puolelta kahvan liikkumisen estävä lukitsin. Ihmettelin ensin vain toispuolista lukitusta ja kävin liikkeessä tarkistamassa samanlaisesta tuotteesta kahvan toiminnan. Huomasin ettei ostamassani tuotteessa ollut jousen avulla liikkuvaa tappia kahvan sisällä ollenkaan. Sain toki liikkeestä osoitteen, johon voin toimittaa laukun takuuhuoltoon, joka oli hyvä asia, mutta myyjän (kauppiaan) suhtautuminen reklamaatiooni oli varsin tylyä. Hän ei millään tavoin ottanut tarkistaakseen asiaani tai tuotteen vikaa vaan torjui kaikki vastuut eikä edes pahoitellut tapahtunutta. Koin palvelun erittäin epäkohteliaaksi ja tylyksi. Päätin ettei minun tarvitse asioida liikkeessä uudelleen. Otan yhteyden laukun takuuhuoltoon.
Tapio

1

Miksi juuri tänne?

1. Erikoismerkkejä
2. Laatutuotteet
3. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta