8,3 S-market Naantali, Naantali

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 2. paras yritys Naantalissa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tero L.

Erittäin hyvä ruokakauppa Naantalissa. Hyvä vihannes- ja hedelmäosasto sekä liha- ja kalatiski. kaupasta löytyy usein lämpöhyllyltä myös valmiita paikanpäällä valmistettuja ruoka-annoksia jos meinaa kiire pukata päälle. Kassoja hyvin auki, konot lyhyitä.

9
Jenny S.

Naantalin S-Marketista kattava valikoima elintarvikkeita, sekä päivittäistavaroita. S-Marketissa on myös lihatiski, josta saa tuoreet lihat, kalat ja salaatit. Kaupan yhteydessä on myös Alko. S-Marketin pihassa on maksuton 2h parkkipaikka ja vieressä kylmäasema jossa voit tankata samalla reissulla autosi. S-Marketissa palvelu on nopeaa ja ystävällistä.

9
Sari L.

Vakio kauppa. Lähes kaikki tarpeellinen löytyy ja lihatiskiltä saa hyviä vinkkejä ja joskus löytyy myös erikoisuuksia. Härän häntääkin. Täydet pisteet voisi tulla jos uutuudet tulisi kauppaan hiukan nopeammin. Mukavaa että viikonlopun ruuan seuraksi löytyy samasta rakennuksesta myös viinit.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
8
Säde A.

Kivat myyjät, hyvä valikoima. Suosittelen.

Oma lihatiski, Pääsee pyörätuolilla, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Asta F.

S-market aivan muumiparkin vieressä.
Täältä oli kätevä hakea evästä kotimatkalle. Kauppa oli perus s-market tutulla tyylillä järjestetty ja hinnat olivat edulliset.
parkkitilaa oli loistavasti kaupan ympärillä.

9
Katarina N.

Perus skauppa. mitäs sen ihmeellisempää. todella pitkiä jonoja melkein aina mutta parkkitilaa silti löytyy! Bonusjärjestelmä pois ja kaikille halvat hinnat kiitos! lisää kilpailua! pullonpalautus tökkii myös 99% varmuudella kun itse olen menossa palauttamaan pulloja...

Luomua ja lähiruokaa, Oma lihatiski, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
8
Tuomas T.

Naantalin nuhjuisin ruokakauppa. S-market Naantali on puitteiltaan iso, mutta samalla järjestykseltään erittäin sekava ja nukkavierun oloinen paikka. Mieleen tulee Suomen itänaapurin kolhoosien aikainen tavaratukku. Henkilökunta on onneksi pääosin positiivisen oloista. Hintataso on kohtuullinen. Jotkut tavarat ovat halvempia, jotkut taas reippaasti ylihinnoiteltuja. S-marketin suurin valtti on se, että saman katon alla sijaitsee Alko. S-marketilla on siis skarppauksen paikka. Ei näytä hyvältä, jos paras valtti on naapurissa sijaitseva viinakauppa.

Ei jonoja
6
Tapio L.

Perus S-market. Kohtalaisen hyvä lihatiski ja juustotiskikin on lähiaikoina monipuolistunut. Hevi-osastolle kaipaisi lisää erikoisuuksia.

Plussana postin noutopiste ja samassa rakennuksessa oleva Alko.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Oma lihatiski
2. Kattavat valikoimat
3. Tuoreet vihannekset ja hedelmät
4. Ystävällinen henkilökunta
5. Ei jonoja
6. Luomua ja lähiruokaa
7. Pääsee pyörätuolilla

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta