8,5 Sokos Mikkeli, Mikkeli

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian paras yritys Mikkelissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Julia R.

Olin tyytyväinen sekä asiakaspalveluun että ostamaani tuotteisiin. Löysin paljon hyviä tarjouksia ja mukaan lähti kaksi hiustenhoitotuotetta alennuslaatikosta. Kassalla palveli iloinen hymyilevä nuori nainen, joka toivotti hyvää päivän jatkoa. Sokos on tilava liike liikkua ja esimerkiksi invalidit on huomioitu hissillä ja sisääntuloliuskalla. Hintataso on mielestäni hyvä ja tuotteet usein laadukkaita. Sokokselle on helppo tulla katutasosta tai toriparkin kautta. Suosittelen kaikille Sokoksella asioimista.

9
Elisa L.

Näin hyvää palvelua ei saa ainakaan pääkaupunkiseudun Sokoksissa! Mikkelissä ystävällisesti tullaan heti kysymään, tarvitseeko apua. Jos ei, tuotteita saa tutkailla rauhassa. Valikoima on laaja, mutta bonuksena on se, että tältä Sokokselta saa myös paikallisia tuotteita (esim. jopa vegaanista proteiinipalautusjuomajauhetta). Kolme kerrosta ovat usein liian työläät koluttaviksi kokonaan, mutta kun tietää, mitä etsii, ostoksilla käyminen on todella miellyttävää. Alusvaateosastokin tuntuu ylelliseltä, ja pohjakerroksen sisustustuotteet on aseteltu kauniisti esille. Kouluikäisten lasten vaatteita tuntuu muuhun valikoimaan nähden olevan kuitenkin aika niukasti.

Erikoistuotteita, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Erikoistuotteita
2. Monipuoliset valikoimat
3. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta