7,2 Tokmanni, Masku

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian paras yritys Maskussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenny S.

Maskun keskustassa sijaitsevassa sekatavarakauppa Tokmannilta lähdimme etsimään kertakäyttöastioita kesän grillijuhliin. Löysimme tarvikkeet helposti ja mukaan lähti myös paljon muuta. Tokmannilla tuotevalikoima oli todella laaja, oli kodin yleistarvikkeista vaatteisiin. Ystävällistä ja avuliasta palvelua.

10
Aija H.

Yllättävän monipuolinen.
Maskun Tarjoustalo on ilmeeltään halpahallimainen ostospaikka. Vaateosastolta saattaa tehdä laadukkaitakin löytöjä, sillä jonkin verran kotimaisten valmistajien vaatteita on myös valikoimassa. Lähinnä tarjolla on arkisia vaatteita. Taloustavaroita on laaja valikoima. Myös auto- ja rautakauppatuotteita on melko monipuolinen valikoima. Ruokaosastolta löytää peruselintarvikkeita. Hintamerkinnät ovat toisinaan epäselvät. Kassakuitti kannattaa tarkistaa, sillä ainakin minulle on osunut pari kertaa virheellisesti otettu hinta.

Hyvät parkkitilat
4

Miksi juuri tänne?

1. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta