8,3 Tokmanni, Mäntsälä

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian paras yritys Mäntsälässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Juho K.

Autoharrastajan ja nikkaroijan pelastava enkeli kun muut kaupat ovat jo kiinni. Kokemuksia lähinnä rauta- ja auto-osastoilta, ja esimerkiksi vesijohto-osia yllättävän hyvä valikoima. Hintamerkinnöissä kuitenkin puutteita, tuntuu olevan melkein sääntö että kassa tarkistaa jonkin tuotteen hinnan soittamalla puhelimella jonnekin.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8
Maria K.

Uskomaton määrä tavaraa! Kattavat valikoimat kaikennäköistä kodintavaraa ja tarviketta saman katon alla edullisin hinnoin. Kyseessä on nk. halpahalli, mutta moni tuote on varsin laadukasta perustavaraa. Henkilökunta on ihan ystävällistä, mutta liikaahan sitä ei ole ja itse täällä palvellaan. Mutterit ja pultit keräillään hyllyistä itse, köydet mitataan ja punnitaan itse, mutta kyllä se sitten näkyy edullisena hintanakin.
Ulkona on hyvät pysäköintitilat.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8
Jami N.

ei ole niin hyvä kauppa kun voisi olettaa. Elektroniikkavalikoimassa on puutteita mutta plussaa kauppa saa siitä että siellä on hyvät tarjoukset mutta kuten sanoin valikoima puutteellinen

8
Timo P.

Hyvä sijainti ja parkkitilat. kuivamuonat edullisia. valikoimat selkeät ja sopivan laajat. kaupan lähellä myös hyvin muita palveluita. esim. kuntokeskus ja katsastus sekä autonhuolto. henkilökunta reipasta ja ystävällistä.

9
Ville V.

Sisään astuessa ensimmäinen ihmetyksen kohde oli kaupan suuruus. Tuotevalikoimaa riitti laidasta laitaan lisäksi erikoismainintana hyvät tarjoukset sekä asiakaspalvelu.

9

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyvät parkkitilat
3. Monipuoliset valikoimat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta