Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,0/10 11 arviota

Interholding Oy

Asiakkaiden mielestä Erikoistavarakauppa-kategorian paras yritys Lempäälässä

Etsitkö mukavaa sisustustavaraa, luettavaa tai päällepantavaa sopuhintaan? Vai täyttyvätkö kotisi nurkat tavarasta ja kaapit vaatteista?


Jos vastasit kerrankin kyllä - ja asut Jyväskylän alueella - tule ja tutustu Centrum Kirpputoriin! Olemme Jyväskylän suosituin ja ainut sen keskustassa toimiva pöytävuokrausta tekevä kirpputori. Loistavien liikenneyhteyksien ansioista meille on helppo tulla kauempaankin - ja niinhän meille tullaankin!


Centrum Kirpputori on oikea aarreaitta niin täsmälöytöjä tekevälle säästäjälle kuin myös kirppisfriikille - usein vaihtuva valikoimamme takaa sen, että täältä jokainen löytää jotain itselleen. Oli kyseessä sitten erikoisempi astiasto, lamppu yöpöydälle, lastenvaatekerta tai laadukkaat talvisaappaat, suurella todennäköisyydelle meiltä löydät etsimäsi.


Tervetuloa niin myymään kuin ostamaankin!


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Minna R.
1 vuosi sitten
8

Centrum-kirppiksellä on erinomainen valikoima naisten ja nuorten

vaatteita, jotka itselleni ovatkin ehdottomin syy sinne suuntaamiseen. Lisäksi sijainti keskustassa on mukava, mutta miinuspuolena siitä ovat tilojen ahtaus ja pienuus. Isoin ongelma etenkin ruuhka-aikana lienee se, että kassoja on vain yksi, ja sekin sijaitsee aivan ovensuussa, jolloin ovelle tulee tungosta kun ihmisiä yrittää liikkua sisään samaan aikaan kun toinen mokoma jonottaa keskellä eteistä.

Sini A.
1 vuosi sitten
7

Centrum on Jyväskylän kirppiksistä helpoiten lähestyttävä hyvän

sijaintinsa ansiosta. Liike on aivan keskustassa ja siellä tuleekin poikettua usen muiden asioiden ohella. Hyvän sijainnin lisäksi Centrumin valttikortti on nuortenvaatteet joita muilta kirppareilta löytyy aika rajallisesti. Tuotteiden hinnoittelu on yleensä järkevä, mutta parin euron löytöjä tulee tehtyä vain harvoin.

Vaikka kirppari on ihanteellisella sijainnilla Centrumilla törmää yllättävän usein tyhjiin pöytiin. Kirpputorin asiakaspalvelua en kyllä voi kehua. Kun ostat vaatteita myyjä poistaa niistä hälyttimet ja työntää ne epämääräisenä myttynä sinulle ja jos jäät viikkaamaan vaatteita pöydänääreen aiheutat nopeasti jonon pieneen tilaan.

Tuotteita, joita et muualta saa

Hinta kohdallaan

Tomi T.
1 vuosi sitten
9

Käyn jonkin verran kirpputoreilla ja Centrum erottuu muista Jyväskylän

kirppiksistä eniten sijaintinsa puolesta. Se on aivan kaupungin sydämessä. Paikka on myös mukavan siisti ja tilava kävellä ympäriinsä. Pääsääntöisesti hinnatkin ovat olleet aika järkeviä. Aukioloajat ovat sopivan laajat, joten töistäkin ehtii paikalle vielä aivan hyvin
Välillä pöydät ovat hieman tyhjiä, mutta lienee paljon riippuvainen siitä mihin aikaan viikosta paikassa käy. Centrumissa on vuokrapöytiä ja sen myötä tavaroiden etsimiseen menee hieman pidempään, kuin jos tavarat olisi lajiteltu tuoteryhmittäin. Mutta löytämisen ilo on hyvä ilo.
Centrum on Jyväskylän kirppiksistä ehkäpä helpoiten lähestyttävissä kauppareissun tai muun yhteydessä.

Laaja valikoima, Edulliset hinnat, Tuotteita, joita et muualta saa

Hinta kohdallaan

Mari S.
1 vuosi sitten
6

Pöydät on ollut aika tyhjiä kun olen käynyt,

kuitenkin siellä oli jotenkin sotkuisen tuntuista. Tähän kirpputoriin ei ole kyllä panostettu, vaikka sijaitsee todella keskustassa. Tykkään käydä kirpputoreilla, mutta jostain syystä tämä kirpputori aina unohtuu.

Plussaa paikka saa juuri sijainnistaan, koska muut Jyväskylän kirpputorit sijaitsevat kaukana keskustassa. Centrumissa on yllättävän paljon nuorten vaatteita, ehkä johtuen siitä, että harvalla nuorella on autoa, joten tavarat viedään tänne. OK kirppis, mutta jotain pitäisi tehdä sotkuisuudelle.

Niko N.
1 vuosi sitten
8

Centrum on ainakin suosittu kirppari,

sen olen huomannut. Sijainti kyseisellä kirpparilla on aivan loistava mutta ulkoasu ei herätä kovinkaan kovaa kiinnostusta. Toisaalta taas kirppari ei saa olla liian kliininenkään. Tilaa on melko vähän ja käytävävälit ovat ahtaat mutta valikoima pysyy hyvänä koska kaikki keskusta-alueella asuvat haluavat tavaransa sinne myyntiin. Pöydän vuokraamisen suhteen kaikki on aina toiminut mallikkaasti ja mm.tilityksien nostossa on joustettu jos ei heti ole paikalle päässyt.

Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Janne P.
2 vuotta sitten
5

Muutaman kerran kun olen tuolla piipahtanut niin mieleeni on

jäänyt päällimmäisenä se, kuinka räjähtäneen näköinen kauppa on. Ei oikein osaa lähteä pöydästä mitään etsimäänkään kaaoksen keskellä. Lisäksi pöytiä on ollut minun vierailemina ajankohtina paljon tyhjinä.

Ylihinnoiteltu

Anniina M.
2 vuotta sitten
7

Centrum kirpputori sijaitsee kätevällä paikalla Jyväskylän ydinkeskustassa.

Täällä tulee piipahdettua usein, onhan Centrum ainoa keskustassa sijaitseva itsepalvelu-kirpputori. Tavaran vaihtuvuus on Centrumilla nopeaa, mutta pöytiä on tyhjänä valitettavan paljon. Tarjolla on paljon nuortenvaatteita, ja hyviä löytöjä on tullut tehtyä! Miinusta tulee sotkuisesta yleisilmeestä. Pienellä markkinoinnilla Centrumin pöydät saataisi varmasti täyttymään!

Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Teea K.
2 vuotta sitten
6

Pieni,

mutta keskeinen
Kivasti keskustassa, vaikka vähän ovelasti ”sivukujalla” sijaitseva kirpputori. Paikka kuuluu ns. vuokrapöytäkirpputoreihin. Tilat ovat vähän pienet ja erityisesti pöytien väliset käytävät ovat kapeita, mutta kyllä täällä silti mahtuu käymään – tosin esimerkiksi lastenvaunujen kanssa en edes yrittäisi.

Pieneksi kirpputoriksi pöytiä on sopivasti: valikoimaa on ihan mukavasti, vaikka paikan kiertääkin läpi nopeasti. Mitään kovin isoja tavaroita täältä ei yleensä löydy, mutta vaatteita, koruja ja asusteita on runsaasti. Hintataso vaihtelee, mutta keskiverrosti tämä on kyllä kalliimpi kirpputori. Ihan hyväksyttävä keskustakirppari jokaiselle, joka tykkää penkoa vaatteita notkuvia pöytiä eikä ahdistu ahtaudesta.

Ylihinnoiteltu

Leena K.
2 vuotta sitten
6

Hyvä kirppari Jyväskylän keskustassa.

Vaikka myymälä on tunkkainen, löytyy sieltä paljon hyväkuntoisia nuorten vaatteita ja kenkiä. Omatkin tavarani ovat menneet hyvin kaupaksi. Miinuksena vain se, että tavaroita myös katoaa/varastetaan aika paljon. Asiakaspalvelua sieltä ei myöskään saa, mutta oman pöydän vuokraaminen on ollut aina helppoa.

Edulliset hinnat, Tuotteita, joita et muualta saa

Jenna H.
2 vuotta sitten
7

Centrum taitaa olla keskustan ainoa myy-itse-kirpputori,

ja siellä tulee käytyä silloin tällöin. Mielestäni tavarat ovat usein hinnoiteltu aika yläkanttiin, mutta ehkä pöytien hinta on kirpparin sijainnin takia korkeampi (?).

Kirpparilta löytyy yleensä reilusti nuorten vaatteita ja usein ne ovat vielä todella uuden näköisiä. Tavarat vaihtuvat usein mikä on myös hyvä.

Kirppari on aika ahdas ja tunkkainen, sekä valaistus on huono. Asiakaspalvelu on aika mitäänsanomatonta.

Tuotteita, joita et muualta saa

Ylihinnoiteltu

Sara V.
2 vuotta sitten
7

Centrum kirppis Jyväskylän keskustassa on sijaintinsa puolesta

mielestäni paras. Paikalle pääsee helposti kävellen eikä tarvitse metsästää autoa kulkemiseen niinkuin monen muun kirpputorin kohdalla usein käy. Tältä kirppikseltä olen tehnyt useita löytöjä ja tuotteet ovat usein edullisia. Miinusta tulee liikkeen tunkkaisuudesta ja epäsiististä yleisilmeestä. Palvelu on myös ontuvaa; kunnon asiakaspalvelusta ei ole tietoakaan.

Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 5 Edulliset hinnat Arvioi
 2. 2 4 Tuotteita, joita et muualta saa Arvioi
 3. 3 1 Laaja valikoima Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Katso kuvat ja videot

Lempäälän TOP 3 (Erikoistavarakauppa)

 1. Interholding Oy 1
  7,0
  Onkitie 2
 2. 2
  Ideaparkinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Interholding Oy