Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
5,5/10 16 arviota

Siwa Uus-Lavola

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 16. paras yritys Lappeenrannassa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Hannu R.
1 vuosi sitten
6

Se on noissa Siwoissa hyvää se,

että kun isommat kaupat menee kiinni, niin Siwat on vielä monta tuntia auki ja sit vielä Uus-Lavolan Siwassa on asiamiesposti.
Sehän on selvää ettei noi pienetm kaupat pysty hinnoillaan kilpailemaan, mutta sit erikoisuuuksilla, niinkun aukioloajoilla ne pystyy ja niillä on erikoislupa.

Ystävällinen henkilökunta, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti

Ylihinnoiteltu

Mikko H.
1 vuosi sitten
6

Perus Siwa.

Aukioloajat plussaa, joskin tämä tuntuu olevan kiinni (kuten Siwat yleensä) pyhäpäivinä, jolloin sitä juuri toivoisi sen auki olevan. Hintataso on kyllä todella kova, mutta kun harvakseltaan käy lauantai-illan oluet ostamassa niin ei vie vararikkoon. Postin ja matkahuollon palvelut löytyvät täältä, joten sen takia täällä yleisimmin joutuu käymään. Vähän syrjäinen paikka, mutta ei mahdottoman kaukana. Henkilökunta on mukavaa, mutta eivät ehdi palvelemaan kassojen vähyyden vuoksi kiireaikana tarpeeksi nopeasti ja jonot kiemurtelevat monesti juomaosastolle saakka.

Perustuotteet nopeasti

Ylihinnoiteltu

Lauri P.
1 vuosi sitten
5

Uus-Lavolan Siwa ei erotu muista Siwoista muuten juuri mitenkään,

mutta tämän Siwan yhteydessä on Itellapalvelut. Lähinnä olen asioinut tässä Siwassa juuri nettiostosten jälkeen itellapakettiani hakiessa. Joskus on tullut muutakin ostettua, mutta hintataso on sen verran korkea, että ei tule käytyä jos ei ole pakko. Hyvä puoli itellan lisäksi on aukioloajat, jotka auttavat silloin kun jotain kriitillistä jää ostamatta ja pyhäpäivä pääsee yllätäämään. Tämä Siwa sitä paitsi ryöstetään kerran vuodessa, joten kannattaa olla varuillaan kun käyt ostoksilla...

Ystävällinen henkilökunta, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti

Ylihinnoiteltu

Perttu T.
1 vuosi sitten
5

Pelastaa aina pinteestä,

kun muut kaupat on jo kiinni. Pikkukauppa mistä löytyy kuitenkin kaikki tarpeellinen ja ne löytyy nopeasti. Turha tänne on kuitenkaan mitään viikon ruokaostoksia mennä hakemaan. Hinnat tietenkin hieman reippaamat kuin jäätävän kokoisissa marketeissa. Siwalta löytyy myös Postin palvelut, mitä tosin saa yleensä vähän odotella, koska sama kassaneiti palvelee myös siinä.
Ei niin halapaa mut heleppoo!

Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Henry N.
1 vuosi sitten
6

Ihan mukava pikkukauppa melko lähellä sammonlahden isoja ruokakauppoja.

Kun illalla huomaa kaipaavansa vaikka leffakarkkeja ja tajuaa, että kaupat ovat juuri menneet kiinni, niin ei hätää, siwa on vielä auki. Ei kuitenkaan mitään pävittäisiä ruokaostoksia varten, hinta on melko korkea eikä valikoimakaan kehuttava. Varmasti ihan toimiva lähikauppa, jos aivan vieressä asustelee. Myös postin ja matkahuollon palvelut löytyvät siwasta mikä on hyvä puoli. Henkilökuntakin on oikein mukavaa ja neuvovat reippaasti neuvoa tarvitsevia.

Ystävällinen henkilökunta

Aleksi T.
1 vuosi sitten
7

Viimehetken leffamätöt ja tilatut postipaketit löydät siwasta.

Hyvien aukioloaikojen vuoksi sieltä pystyy vielä viimehetkillä hakemaan tarvitsemansa tuotteet. Kauppa on erittäin nopea asioida kompaktin kokonsa ansiosta. Toimintaa myös nopeuttaa yleensä siellä olevat lyhyet jonot. Henkilökunta kaupassa on mukavaa ja palvelee teitä mielellää. Valikoima kaupassa ei ole kummoinen, eikä hinnatkaan ole mitään mieltä hiveleviä. Pikkukauppa isolla P:llä, jossa on mukava asioida.

Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Eero S.
1 vuosi sitten
6

Tällaiselle tavalliselle pikkukaupalle löytyy huutavaa tarvetta

aina silloin tällöin. Aukioloajat tämän kaupan positiivisia puolia. Myös postin ja matkahuollon palvelut löytyvät Siwasta, mikä tietenkin luetaan kyseiselle paikalle plussaksi. Muuten normaali pikkuSiwa, ei mikään erikoinen valikoima tai erityisen alhaiset hinnat, mutta niitä ei varmaan kukaan odottanutkaan näin pieneltä kaupalta. Tästä Siwasta saa myös ihan asiallista palvelua, mikä ei ihan jokaiseen tämän maan Siwaan päde. Eli perushyvä pikkukauppa!

Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Henri S.
1 vuosi sitten
6

Illan paniikkiostokset ja posti.

Siinä lyhyesti Siwan parhaatpuolet. Kauppahan nyt on perus pieni ja piskuinen Siwa, jonka vahvuuksina on vain laajat aukioloajat + postin ja matkahuollon toimipisteet. Kaupassa ei yleensä tule käytyä kuin viimehetken paniikkiostoksilla kun tajuaa, ettei muut marketit ole enään auki. Kaupasta löytää perustarvikkeet ja iltaisin saattaa olla jopa ruuhkainen. henkilökunnan määrästä riippuen posti/matkahuolto hidastaa palvelua, mutta toisaalta eipähän tarvitse lähteä hakemaan paketteja keskustasta asti.

Ystävällinen henkilökunta, Pieni ja edullinen, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Miki L.
1 vuosi sitten
6

Perus Siwa.

Kaikki perustarvikkeet kyllä löytyvät mutta valinnanvaraa ei juuri ole. Hinnoiltaankin melko tyyristä käydä ostoksilla, mutta niinhän se pienemmissä kaupoissa muutenkin on. Aukioloajat kuitenkin pelastavat Siwaa varmasti. Kun isommat ja halvemmat marketit menevät kiinni, Siwa porskuttaa vielä auki ja sieltä varmasti saa tarvitsemansa tuotteen, sikäli mikäli sitä niin suuresti halajaa. Postipalvelu on myös mainio lisä ja se tuo varmasti asiakkaita Siwallekin. Kyllähän sitä usein tulee jotain pientä ostettua siihen kylkeen.

Ystävällinen henkilökunta, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti

Ylihinnoiteltu

Tomi E.
1 vuosi sitten
6

Tähän kauppaan yleensä eksyy vain,

jos muut ruokakaupat eivät ole enää auki. Ainoita hyviä puolia tässä kaupassa on aukioloajat ja tietysti ystävällinen ja osaava henkilökunta. Kauppa on aika kallis ja tarjonta suhteellisen huono. Kyllä Siwasta makeisia ja juomia on ihan kattavasti, mutta esim. vihannes- ja lihavalikoimat oletettavasti pienet. Siwasta löytyy postipalvelut, joka voi olla myös yksi syy, miksi Siwaan ylipäätänsä eksyy. Kyllä tässä kaupassa sillon tällön voi käydä, mutta pitkällä tähtäimellä käy kalliiksi tehdä ostokset vain Siwassa.

Ystävällinen henkilökunta, Perustuotteet nopeasti

Ylihinnoiteltu

Reima S.
1 vuosi sitten
7

Sitä saa,

mitä tällaiselta lähikaupalta voi odottaa. Ei tänne kannata taloudellisesti ajatellen joka kerta tulla ostoksia tekemään. Valikoima on varsin pieni ja hinnoissa hieman lisää verrattuna Sammonlahden kahteen jättiläiseen. Toisaalta se pienikin lisä aukioloaikaan on auttanut ajoittain suurestikin, jos ei ehdi ihmisten aikaan muihin kauppoihin. Täältä löytyy myöskin 53850-alueen postipalvelut, mikä tuo varmaankin Siwalle lisää asiakkaita. Myymälähenkilökunta on aina ollut mukavaa ja ystävällistä.

Ystävällinen henkilökunta, Perustuotteet nopeasti

Ylihinnoiteltu

Santtu R.
1 vuosi sitten
5

Pieni kauppa erittäin rajatulla valikoimalla.

Uus-Lavolan Siwa on perinteinen lähikauppa, jossa tietysti valikoima on todella pieni sekä monin paikoin myös huomattavasti kalliimpi. Hyvänä puolena kuitenkin sanottava se, että kauppa on auki isompia ruokakauppoja pidempään ja palvelu Siwassa on ystävällistä. Lisäksi kaupasta löytyy postipalvelut, joten asioinnin yhteydessä voi hakea tai lähettää vähän isompaa pakettia eteenpäin. Jos nälkä yllättää vielä klo 21 jälkeen, on kauppa ihan hyvä paikka käydä hakemassa pientä lisäystä jääkaappiin. Muuten kuitenkin kannattaa suosia hieman isompia paikkoja.

Ystävällinen henkilökunta

Markus S.
1 vuosi sitten
2

Ainoat hyvät puolet ovat kohtuullisen hyvä palvelu,

postipalvelut ja pidennetyt aukioloajat. Ilmeisesti nämäkin riittävät kun kauppa tuntuu kuitenkin käyvän.

Tilat ovat ahtaat, valikoima erittäin suppea, hintataso erittäin korkea ja pihan parkkialue sekava.

Itse käyn mieluummin vaikka pyörällä Sammonlahden marketeilla, kuin asioin 100 metrin päässä olevassa Siwassa. Sammonlahden marketit tarjoavat ylivertaiset ostoskokemukset Siwaan verrattuna. Palvelulle täytyy kuitenkin antaa kiitosta, olen käyttänyt mm. poikaa takahuoneessa pissalla kun vessahätä on yllättänyt kesken kauppareissun.

Ystävällinen henkilökunta, Perustuotteet nopeasti

Ylihinnoiteltu

Matti P.
1 vuosi sitten
4

Parasta Siwoissa on niiden aukioloajat.

Pyhäpäivinä asiakkaita riittää ruuhkaksi asti. Toinen hyvä puoli on postipalvelut. Hintataso on hyvin korkea ja valikoima suppea. Yleensä Siwasta tuleekin ostettua vain välttämättömiä tarvikkeita, jotka on unohtunut ostaa isommasta kaupasta. Lähes poikkeuksetta olen saanut huonoa palvelua henkilökunnalta. Kyllä heillä asiaa riittää vakioasiakasmummoille, mutta nuorempia asiakkaita ei voi edes tervehtiä. Riippuen onko ainoa myyjä postin vai myymälän kassan puolella, joutuu sillä toisella kassalla odottelemaan kymmeniäkin minuutteja. Vain yhden kerran on jäänyt positiivinen kuva tästä Siwasta, kun nuorempi herra palveli minua ystävällisesti.

Ylihinnoiteltu

Riku A.
1 vuosi sitten
6

Uus-Lavolan Siwalla on selkeät hyvät ja huonot puolensa.

Plussaa kauppa saa pitkistä aukioloajoistaan ja postitoiminnan pyörittämisestä. Sijainti on myös kohtuullisen hyvä Uus-Lavolan, Sammonlahden ja Skinnarilan asukkaille. Kooltaan Siwa on pieni ja ahtaan tuntuinen, kuten Siwat yleensä ja sen myötä valikoima on suppea. Hintataso on korkea ja henkilökunta välillä hieman yrmeää ja epäystävällistä. Käytännössä Siwan palveluja tulee käytettyä lähinnä isompien kauppojen ollessa kiinni, tai postiasioita hoitaessa.

Perustuotteet nopeasti

Ylihinnoiteltu

Miika M.
2 vuotta sitten
5

Lähiseudun ainut kauppa,

joka on auki yli yhdeksään - hyvä niin, sillä täällä tuskiin kukaan kävisi ilman Postia ja tuota ylimääräistä tuntia. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on isot K- ja S-kaupat, joissa valikoimat ovat huomattavasti laajemmat ja hinnat lähes poikkeuksetta paljon edullisemmat.

Useamman kerran on tullut tarve arkipyhinä jonkun ostoon ja ilmeisesti kauppa olisi sen kokoinen, että aukiolo silloin olisi mahdollinen - eipä vaan ole kertaakaan ollut auki. En voi kyseistä kauppaa kyllä suositella... Palvelu tosin on ystävällistä.

Ystävällinen henkilökunta

Ylihinnoiteltu

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 12 Perustuotteet nopeasti Arvioi
 2. 2 12 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 3. 3 6 Ei jonoja Arvioi
 4. 4 1 Pieni ja edullinen Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Lappeenrannan TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. 1
  9,8
  Standertskjöldinkatu 6
 2. Valintatalo Ratakatu 2
  8,8
  Ratakatu 31
 3. S-market Myllykeskus 3
  8,6
  Kaakkoiskaari 22
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Siwa Uus-Lavola