Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
5,8/10 11 arviota

Robinhood Lappeenranta

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 7. paras yritys Lappeenrannassa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Ulla R.
4 kuukautta sitten
0

Onko henkilökunta saanut lainkaan koulutusta asiakaspalveluun?

Myyjillä suupielet alaspäin, eikä hymyn häivääkään kasvoilla, ikään kuin töissä olo vastenmielistä. Olisin ostanut tänään joulukukan puoleen hintaan, mutta se ei onnistunut. Tuotteessa hintalappu 4,50, mutta kassa hinnoitti tuotteen 3,00. sanoi, että alennus tuotteen normaalihinnasta. Kyseinen hintalappu tuotteessa olisi pitänyt poistaa. Tuote pitää myydä siitä hinnasta alennettuna, mikä hinta tuotteessa.

Suvi T.
10 kuukautta sitten
10

Tästä kaupasta löytää mitä tahansa; huippuhalvalla ja hyvällä

laadulla. Isoista tiloista huolimatta siellä on helppo etsiä mitä tarvitsee. Asiakaspalvelu ihan ok. Myyjät auttavat kysyttäessä. Sijainti on todella hyvä ja sinne pääsee helposti. Se ei sijaitse keskustassa mutta silti hyvällä paikalla. Suosittelen.

Mikko H.
1 vuosi sitten
8

Robinhoodista on tullut haettua perinteisesti edulliset lasinpesunesteet

autoon talven tultua ja samallahan sieltä voi sitten tarttua mukaan asia jos toinenkin. Ensimmäinen vierailuni kyseisessä Robbarissa yllätti posiivisesti siisteydellään ja järjestelmällisyydellään verrattuna saman konsernin usein ahtaisiin Tokmanneihin. Hieman syrjässähän Robinhood on, eikä tänne ruokaostoksien yhteydessä tule kovin lähdettyä, varsinkaan kun kaupasta ei muutamien kuivaelintarvikehyllyjen lisäksi elintarvikkeita ole. Palvelu yleisestiottaen on ollut hyvää, jos on myyjän sattunut löytämään. Aion asioida jatkossakin.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Lauri P.
1 vuosi sitten
5

Robbarista tarttuu aina jotain matkaan,

jos et osaa olla varuillaan. Useimmiten varuillaan kannattaa olla, sillä vaikka hinnat ovat halvat on tuotteiden laatukin sitten sitä vastaava. Robbarissa on perinteisesti ollut myös melko halpaa olutta, mutta ei tietenkään sitä laatumerkkiä...Tarjouksiahan täällä on aina, mutta kuten sekavatavarakaupan luonteeseen kuuluu, et sitä etsimääsi tarjoustuotetta täältä kuitenkaan löydä. Pääasia on, että täällä asioidessasi pysyt mahdollisimman kaukana vaateosastosta, ellet sitten etsi rekvisiittaa Kaurismäen leffaan tai jotain mökkiriepuja.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Santtu R.
1 vuosi sitten
6

Tavaraa ja rojua joka lähtöön.

Kaikki siis varmasti tietävät tämän kaupan konseptin. Kaikkea erilaista tavaraa on tarjolla joskus vähän jopa epäloogisissa paikoissa. Kuitenkin Robinhoodissa on silloin tällöin hyviäkin tarjouksia, esimerkiksi karkkien tai oluen suhteen. Paikasta saattaa muutenkin tehdä paljon halpoja löytöjä perustavaroiden osalta. Kauppa sijaitsee melko syrjässä, Myllymäen teollisuusalueella, joten ilman autoa on se hieman hankala tavoittaa. Palvelu on joskus hyvää ja joskus ei, riippuu päivästä. Kuitenkin eipähän ainakaan itse tällaiselta sekatavaratalolta nyt aivan kauheasti odotakkaan. Kannattaa siis käydä halpojen löytöjen toivossa.

Edullinen, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Aleksi T.
1 vuosi sitten
6

Robinhood Lappeenrannasta löydät kaiken mitä ihminen tarvitsee,

mutta jos ei löydy sitä ei tarvitse. Robbari on erittäin edullinen ostospaikka tarjoustensa johdosta. PS. Mikäli lähdet vain pyörähtämään kaupassa etkä ole ostamassa mitään ns. järkevää niin siellä on turha käydä.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Hyviä tarjouksia

Erinomainen

Aleksi R.
1 vuosi sitten
7

Robinhoodista saatat löytää etsimäsi tai et.

Kaupassa voi olla toisinaan hyviäkin tarjouksia, mutta varta vasten retkeä Robinhoodiin ei tule itse tehtyä. Toisin sanottuna jos alueella liikkuu ja menee naapuri kauppoihin, voi Robbarin käydä katsastamassa. Kaupassa on sitä sun tätä sälää sielä sun täällä. Kauppa saattaakin olla heräteostosten kuivahko paratiisi. Itse ostin 16 gigan muistitikun kun halvalla sain, mutta käytössä en ole sitä vielä edes tarvinnut. Toisinaan voi tehdä hyviäkin ostoksia alhaisen hintatason johdosta.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Markus S.
1 vuosi sitten
5

Tavaraa hyllyt täynnä ja vähän enemmänkin.

Jotkin tarjoukset varsin hyviä, varsinkin erikoisempien tavaroiden kohdalle osuessa. Suurin osa tuotteista melkoista kuraa, tuskin niistä on edes verkon painoiksi - kelluvat kuitenkin. Osuu joukkoon kuitenkin joitain ihan laadukkaita tuotteita ja merkkejäkin. Olemukseltaan Lappeenrannan Robinhood ei eroa millään tavalla sisaristaan muilla paikkakunnilla. Tuskinpa tänne kannattaa erikseen mitään lähteä hakemaan, mutta jotakin tarpeellista(?) saattaa joskus löytyä, kun paikalle sattuu.

Monipuoliset valikoimat, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Henri K.
1 vuosi sitten
5

Laajavalikoima erilaisia tavaroita halvoilla hinnoilla.

Toisaalta tavaroiden laatu ei ole sieltä kirkkaimmasta kärjestä. Paljon hyviä ns. sisäänheittotarjouksia päivittäin käytettävistä tavaroista esim kahvi, wc- ja talouspaperit. Tarjouksista pysyy hyvin kärryillä viikoittain postilaatikkoon ilmestyvästä mainoksesta. Tarjouksia tulee silloin tällöine hyödynnettyäkin. Sijainti on vähän syrjäinen jos ei omista autoa. Isot parkkitilat, johon auton saa varmasti parkkiin. Palvelu vaihtelevaa. Kannattaa pyörähtää jos samoilla suunnilla liikuskelee.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Matti P.
1 vuosi sitten
6

Tyypillinen Robinhood.

Kauppa on iso kuin mikä ja siellä on vaikka minkälaisia tavaroita. Hinnat ovat pääosin matalammat kuin muualla ja usein on olemassa selkeitä sisäänheittotarjouksia. Laatu sen sijaan vaihtelee paljon. Välillä löytyy laatutuotteita ja välillä aivan rihkamaa.

Parkkitilat ovat laajat ja sijainti autolliselle ihmiselle hyvä. Ehkä kerran kuussa tulee käytyä ostoksilla täällä. Harvemmin on jonoa kassalla paljoakaan.
Henkilökunnasta löytyy avuliaita ja ystävällisiä sekä tylyjä tapauksia. Saippuat, kahvi ja joitakin muita kulutustuotteita tulee haettua täältä.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Jasmin H.
2 vuotta sitten
7

Kaupassa huomioitu osaksi liikaakin venäläisiä,

opasteet molemmilla kielillä. Henkilökuntaan kuuluu sellaisia, jotka eivät osaa ollenkaan suomea. Valikoimaa kyllä löytyy, hyviä tarjous tuotteita, mutta muut tuotteet normaali hintojs kalliimpia.

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 8 Hyviä tarjouksia Arvioi
 2. 2 7 Edullinen Arvioi
 3. 3 6 Hyvät parkkitilat Arvioi
 4. 4 1 Monipuoliset valikoimat Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Lappeenrannan TOP 3 (Tavaratalo)

 1. K-citymarket Oy Lappeenranta 1
  8,2
  Toikansuontie 4
 2. Prisma Lappeenranta 2
  7,9
  Puhakankatu 9-11
 3. Sokos Lappeenranta 3
  7,3
  Valtakatu 33
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Robinhood Lappeenranta