Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
?/10

Univet Lappeenranta Eläinlääkäriasema

Univet on ensimmäinen suomalainen pieneläinten terveys- ja eläinlääkintäpalveluja tarjoava eläinlääkäriasemaketju. Univet-eläinlääkäriasemien tavoitteena on tuottaa eläintenomistajille korkealaatuista palvelua koko Suomessa, mutta myös kehittää pieneläinten eläinlääkinnällisen hoidon tasoa tarjoamalla eläinlääkäreille ketjuyrittämisen etuja. Univetin ovat perustaneet vuonna 2008 Espoon Eläinsairaala Oy:n, Kouvolan Eläinlääkäriasema Oy:n ja raisiolaisen Vettori Oy:n omistajaeläinlääkärit. Vuonna 2012 Univet ja ruotsalainen Evidensia yhdistyvät Pohjois-Euroopan johtavaksi yksityiseksi eläinlääkäripalveluja tuottavaksi ryhmittymäksi. Ryhmittymällä on eturivin asema Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.


Univet-eläinlääkäriasemien palveluihin kuuluvat kaikki eläinlääketieteelliset palvelut perushoidosta erikoisosaamista vaativiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin. Korkea- tasoisten hoitomenetelmien ansiosta lemmikkisi myös toipuu nopeammin


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Tomi E.
1 vuosi sitten
9

Pari kertaa vienyt koirani kyseiselle eläinklinikalle.

Tässä klinikassa on oma laboratorio, josta saa tulokset jo tutkimusten aikana. Klinikalla otetaan myös röntgenkuvia sekä ultraäänitutkimuksia. Lääkärit tuntuivat erittäin ammattitaitoisilta ja koirani vaivat saatiin kuntoon. Näiden kahden hoitokerran perusteella, tulen kyllä aina valitsemaan tämän eläinklinikan, jos koiralleni tulee joku vaiva johon tarttee ammattilaisten apua. Täällä sai myös erittäin hyvää palvelua ja henkilökunta oli todella ystävällinen.

Ajan saa aina, Ystävällinen henkilökunta, Ei turhia hoitotoimenpiteitä

Erinomainen

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

  1. 1 1 Ajan saa aina Arvioi
  2. 2 1 Ei turhia hoitotoimenpiteitä Arvioi
  3. 3 1 Ystävällinen henkilökunta Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Lappeenrannan TOP 3 (Eläinten hoito)

  1. 3
    Rännikorventie 142
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Univet Lappeenranta Eläinlääkäriasema