5,6 Siwa Uus-Lavola, Lappeenranta

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 17. paras yritys Lappeenrannassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Hannu R.

Se on noissa Siwoissa hyvää se, että kun isommat kaupat menee kiinni, niin Siwat on vielä monta tuntia auki ja sit vielä Uus-Lavolan Siwassa on asiamiesposti.
Sehän on selvää ettei noi pienetm kaupat pysty hinnoillaan kilpailemaan, mutta sit erikoisuuuksilla, niinkun aukioloajoilla ne pystyy ja niillä on erikoislupa.

Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
6
Mikko H.

Perus Siwa. Aukioloajat plussaa, joskin tämä tuntuu olevan kiinni (kuten Siwat yleensä) pyhäpäivinä, jolloin sitä juuri toivoisi sen auki olevan. Hintataso on kyllä todella kova, mutta kun harvakseltaan käy lauantai-illan oluet ostamassa niin ei vie vararikkoon. Postin ja matkahuollon palvelut löytyvät täältä, joten sen takia täällä yleisimmin joutuu käymään. Vähän syrjäinen paikka, mutta ei mahdottoman kaukana. Henkilökunta on mukavaa, mutta eivät ehdi palvelemaan kassojen vähyyden vuoksi kiireaikana tarpeeksi nopeasti ja jonot kiemurtelevat monesti juomaosastolle saakka.

Perustuotteet nopeasti Ylihinnoiteltu
6
Lauri P.

Uus-Lavolan Siwa ei erotu muista Siwoista muuten juuri mitenkään, mutta tämän Siwan yhteydessä on Itellapalvelut. Lähinnä olen asioinut tässä Siwassa juuri nettiostosten jälkeen itellapakettiani hakiessa. Joskus on tullut muutakin ostettua, mutta hintataso on sen verran korkea, että ei tule käytyä jos ei ole pakko. Hyvä puoli itellan lisäksi on aukioloajat, jotka auttavat silloin kun jotain kriitillistä jää ostamatta ja pyhäpäivä pääsee yllätäämään. Tämä Siwa sitä paitsi ryöstetään kerran vuodessa, joten kannattaa olla varuillaan kun käyt ostoksilla...

Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
5
Perttu T.

Pelastaa aina pinteestä, kun muut kaupat on jo kiinni. Pikkukauppa mistä löytyy kuitenkin kaikki tarpeellinen ja ne löytyy nopeasti. Turha tänne on kuitenkaan mitään viikon ruokaostoksia mennä hakemaan. Hinnat tietenkin hieman reippaamat kuin jäätävän kokoisissa marketeissa. Siwalta löytyy myös Postin palvelut, mitä tosin saa yleensä vähän odotella, koska sama kassaneiti palvelee myös siinä.
Ei niin halapaa mut heleppoo!

Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
5
Henry N.

Ihan mukava pikkukauppa melko lähellä sammonlahden isoja ruokakauppoja. Kun illalla huomaa kaipaavansa vaikka leffakarkkeja ja tajuaa, että kaupat ovat juuri menneet kiinni, niin ei hätää, siwa on vielä auki. Ei kuitenkaan mitään pävittäisiä ruokaostoksia varten, hinta on melko korkea eikä valikoimakaan kehuttava. Varmasti ihan toimiva lähikauppa, jos aivan vieressä asustelee. Myös postin ja matkahuollon palvelut löytyvät siwasta mikä on hyvä puoli. Henkilökuntakin on oikein mukavaa ja neuvovat reippaasti neuvoa tarvitsevia.

Ystävällinen henkilökunta
6
Aleksi T.

Viimehetken leffamätöt ja tilatut postipaketit löydät siwasta. Hyvien aukioloaikojen vuoksi sieltä pystyy vielä viimehetkillä hakemaan tarvitsemansa tuotteet. Kauppa on erittäin nopea asioida kompaktin kokonsa ansiosta. Toimintaa myös nopeuttaa yleensä siellä olevat lyhyet jonot. Henkilökunta kaupassa on mukavaa ja palvelee teitä mielellää. Valikoima kaupassa ei ole kummoinen, eikä hinnatkaan ole mitään mieltä hiveleviä. Pikkukauppa isolla P:llä, jossa on mukava asioida.

Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
7
Eero S.

Tällaiselle tavalliselle pikkukaupalle löytyy huutavaa tarvetta aina silloin tällöin. Aukioloajat tämän kaupan positiivisia puolia. Myös postin ja matkahuollon palvelut löytyvät Siwasta, mikä tietenkin luetaan kyseiselle paikalle plussaksi. Muuten normaali pikkuSiwa, ei mikään erikoinen valikoima tai erityisen alhaiset hinnat, mutta niitä ei varmaan kukaan odottanutkaan näin pieneltä kaupalta. Tästä Siwasta saa myös ihan asiallista palvelua, mikä ei ihan jokaiseen tämän maan Siwaan päde. Eli perushyvä pikkukauppa!

Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
6
Jaakko L.

Siwasta löytyy kaikki mitä tälläiseltä pieneltä kaupalta voi odottaa. Siwassa on myös posti palvelu josta kaikki paketit voi kätevästi noutaa ruokaostoksia tehdessäsi. Siwan hinnat ovat valitettavasti korkeahkot verrattuna isompiin kauppoihin mutta sehän on pienille kaupoille tyypillistä. Iso plussa siitä että Siwa on auki kello 23 asti joten silloin kun muut kaupat ovat jo sulkenet ovensa, voi Siwasta vielä hakea illan leffa karkit ja sipsit. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelu toimii hyvin. Jonoja ei yleensä ole juuri ollenkaan joten ostosten tekeminen käy nopeasti.

Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
6
Miki L.

Perus Siwa. Kaikki perustarvikkeet kyllä löytyvät mutta valinnanvaraa ei juuri ole. Hinnoiltaankin melko tyyristä käydä ostoksilla, mutta niinhän se pienemmissä kaupoissa muutenkin on. Aukioloajat kuitenkin pelastavat Siwaa varmasti. Kun isommat ja halvemmat marketit menevät kiinni, Siwa porskuttaa vielä auki ja sieltä varmasti saa tarvitsemansa tuotteen, sikäli mikäli sitä niin suuresti halajaa. Postipalvelu on myös mainio lisä ja se tuo varmasti asiakkaita Siwallekin. Kyllähän sitä usein tulee jotain pientä ostettua siihen kylkeen.

Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
6
Tomi E.

Tähän kauppaan yleensä eksyy vain, jos muut ruokakaupat eivät ole enää auki. Ainoita hyviä puolia tässä kaupassa on aukioloajat ja tietysti ystävällinen ja osaava henkilökunta. Kauppa on aika kallis ja tarjonta suhteellisen huono. Kyllä Siwasta makeisia ja juomia on ihan kattavasti, mutta esim. vihannes- ja lihavalikoimat oletettavasti pienet. Siwasta löytyy postipalvelut, joka voi olla myös yksi syy, miksi Siwaan ylipäätänsä eksyy. Kyllä tässä kaupassa sillon tällön voi käydä, mutta pitkällä tähtäimellä käy kalliiksi tehdä ostokset vain Siwassa.

Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
6
Reima S.

Sitä saa, mitä tällaiselta lähikaupalta voi odottaa. Ei tänne kannata taloudellisesti ajatellen joka kerta tulla ostoksia tekemään. Valikoima on varsin pieni ja hinnoissa hieman lisää verrattuna Sammonlahden kahteen jättiläiseen. Toisaalta se pienikin lisä aukioloaikaan on auttanut ajoittain suurestikin, jos ei ehdi ihmisten aikaan muihin kauppoihin. Täältä löytyy myöskin 53850-alueen postipalvelut, mikä tuo varmaankin Siwalle lisää asiakkaita. Myymälähenkilökunta on aina ollut mukavaa ja ystävällistä.

Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
7
Santtu R.

Pieni kauppa erittäin rajatulla valikoimalla. Uus-Lavolan Siwa on perinteinen lähikauppa, jossa tietysti valikoima on todella pieni sekä monin paikoin myös huomattavasti kalliimpi. Hyvänä puolena kuitenkin sanottava se, että kauppa on auki isompia ruokakauppoja pidempään ja palvelu Siwassa on ystävällistä. Lisäksi kaupasta löytyy postipalvelut, joten asioinnin yhteydessä voi hakea tai lähettää vähän isompaa pakettia eteenpäin. Jos nälkä yllättää vielä klo 21 jälkeen, on kauppa ihan hyvä paikka käydä hakemassa pientä lisäystä jääkaappiin. Muuten kuitenkin kannattaa suosia hieman isompia paikkoja.

Ystävällinen henkilökunta
5
Markus S.

Ainoat hyvät puolet ovat kohtuullisen hyvä palvelu, postipalvelut ja pidennetyt aukioloajat. Ilmeisesti nämäkin riittävät kun kauppa tuntuu kuitenkin käyvän.

Tilat ovat ahtaat, valikoima erittäin suppea, hintataso erittäin korkea ja pihan parkkialue sekava.

Itse käyn mieluummin vaikka pyörällä Sammonlahden marketeilla, kuin asioin 100 metrin päässä olevassa Siwassa. Sammonlahden marketit tarjoavat ylivertaiset ostoskokemukset Siwaan verrattuna. Palvelulle täytyy kuitenkin antaa kiitosta, olen käyttänyt mm. poikaa takahuoneessa pissalla kun vessahätä on yllättänyt kesken kauppareissun.

Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
2
Matti P.

Parasta Siwoissa on niiden aukioloajat. Pyhäpäivinä asiakkaita riittää ruuhkaksi asti. Toinen hyvä puoli on postipalvelut. Hintataso on hyvin korkea ja valikoima suppea. Yleensä Siwasta tuleekin ostettua vain välttämättömiä tarvikkeita, jotka on unohtunut ostaa isommasta kaupasta. Lähes poikkeuksetta olen saanut huonoa palvelua henkilökunnalta. Kyllä heillä asiaa riittää vakioasiakasmummoille, mutta nuorempia asiakkaita ei voi edes tervehtiä. Riippuen onko ainoa myyjä postin vai myymälän kassan puolella, joutuu sillä toisella kassalla odottelemaan kymmeniäkin minuutteja. Vain yhden kerran on jäänyt positiivinen kuva tästä Siwasta, kun nuorempi herra palveli minua ystävällisesti.

Ylihinnoiteltu
4
Riku A.

Uus-Lavolan Siwalla on selkeät hyvät ja huonot puolensa. Plussaa kauppa saa pitkistä aukioloajoistaan ja postitoiminnan pyörittämisestä. Sijainti on myös kohtuullisen hyvä Uus-Lavolan, Sammonlahden ja Skinnarilan asukkaille. Kooltaan Siwa on pieni ja ahtaan tuntuinen, kuten Siwat yleensä ja sen myötä valikoima on suppea. Hintataso on korkea ja henkilökunta välillä hieman yrmeää ja epäystävällistä. Käytännössä Siwan palveluja tulee käytettyä lähinnä isompien kauppojen ollessa kiinni, tai postiasioita hoitaessa.

Perustuotteet nopeasti Ylihinnoiteltu
6
Miika M.

Lähiseudun ainut kauppa, joka on auki yli yhdeksään - hyvä niin, sillä täällä tuskiin kukaan kävisi ilman Postia ja tuota ylimääräistä tuntia. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on isot K- ja S-kaupat, joissa valikoimat ovat huomattavasti laajemmat ja hinnat lähes poikkeuksetta paljon edullisemmat.

Useamman kerran on tullut tarve arkipyhinä jonkun ostoon ja ilmeisesti kauppa olisi sen kokoinen, että aukiolo silloin olisi mahdollinen - eipä vaan ole kertaakaan ollut auki. En voi kyseistä kauppaa kyllä suositella... Palvelu tosin on ystävällistä.

Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
5

Miksi juuri tänne?

1. Perustuotteet nopeasti
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Ei jonoja
4. Pieni ja edullinen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta