5,8 Cup-Kahvila, Lappeenranta

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 29. paras yritys Lappeenrannassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Niko R.

Kun halusin pitsaa niin sain mustuneen kivettyneen kiekon jonka keskellä oli oksennukselle maistuvaa täytettä. Yksin ei olisi niin ottanut päähän, mutta toin tyttöystäväni ensimmäistä kertaa lappeenrantaan pitzalle ja se oli aivan hirveätä. Kummatkin jätimme annoksen syömättä muutaman palan jälkeen ja haimme lähikaupasta pakaste pitsaa. Oli paljon parempaa.

4
Markus S.

Portsarilla Angry Birds paita! Mitä muuta sanottavaa kulmakunnan kapakasta tarvis olla? Kohtuulliset hinnat. Sisältä ei kovin kummoinen, mutta eipä ole paikalliset alkuasukkaatkaan pilaamassa tunnemaa.

Tylsä, vanha ja ummehtunut kalustukseltaan. Ainoana piristävänä paikkana "SaiPa Cornet", jossa pelipaita vanha tikku ja putket tuovat edes jotain sisältöä sisustukseen. Muuten sisustukseltaan hieman huonompi kuin perus kebabmesta.

Olut on juuri sitä mitä pitääkin, eikä mitään laimeaa pas***. Se lienee tärkeintä tällaisessa paikassa. Tarjolla myös lihistä ja pitsaa.

Eksoottista
6

Miksi juuri tänne?

1. Eksoottista

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta