6 Robinhood, Lappeenranta

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 8. paras yritys Lappeenrannassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ulla R.

Onko henkilökunta saanut lainkaan koulutusta asiakaspalveluun? Myyjillä suupielet alaspäin, eikä hymyn häivääkään kasvoilla, ikään kuin töissä olo vastenmielistä. Olisin ostanut tänään joulukukan puoleen hintaan, mutta se ei onnistunut. Tuotteessa hintalappu 4,50, mutta kassa hinnoitti tuotteen 3,00. sanoi, että alennus tuotteen normaalihinnasta. Kyseinen hintalappu tuotteessa olisi pitänyt poistaa. Tuote pitää myydä siitä hinnasta alennettuna, mikä hinta tuotteessa.

0
Suvi T.

Tästä kaupasta löytää mitä tahansa; huippuhalvalla ja hyvällä laadulla. Isoista tiloista huolimatta siellä on helppo etsiä mitä tarvitsee. Asiakaspalvelu ihan ok. Myyjät auttavat kysyttäessä. Sijainti on todella hyvä ja sinne pääsee helposti. Se ei sijaitse keskustassa mutta silti hyvällä paikalla. Suosittelen.

10
Mikko H.

Robinhoodista on tullut haettua perinteisesti edulliset lasinpesunesteet autoon talven tultua ja samallahan sieltä voi sitten tarttua mukaan asia jos toinenkin. Ensimmäinen vierailuni kyseisessä Robbarissa yllätti posiivisesti siisteydellään ja järjestelmällisyydellään verrattuna saman konsernin usein ahtaisiin Tokmanneihin. Hieman syrjässähän Robinhood on, eikä tänne ruokaostoksien yhteydessä tule kovin lähdettyä, varsinkaan kun kaupasta ei muutamien kuivaelintarvikehyllyjen lisäksi elintarvikkeita ole. Palvelu yleisestiottaen on ollut hyvää, jos on myyjän sattunut löytämään. Aion asioida jatkossakin.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
8
Lauri P.

Robbarista tarttuu aina jotain matkaan, jos et osaa olla varuillaan. Useimmiten varuillaan kannattaa olla, sillä vaikka hinnat ovat halvat on tuotteiden laatukin sitten sitä vastaava. Robbarissa on perinteisesti ollut myös melko halpaa olutta, mutta ei tietenkään sitä laatumerkkiä...Tarjouksiahan täällä on aina, mutta kuten sekavatavarakaupan luonteeseen kuuluu, et sitä etsimääsi tarjoustuotetta täältä kuitenkaan löydä. Pääasia on, että täällä asioidessasi pysyt mahdollisimman kaukana vaateosastosta, ellet sitten etsi rekvisiittaa Kaurismäen leffaan tai jotain mökkiriepuja.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
5
Santtu R.

Tavaraa ja rojua joka lähtöön. Kaikki siis varmasti tietävät tämän kaupan konseptin. Kaikkea erilaista tavaraa on tarjolla joskus vähän jopa epäloogisissa paikoissa. Kuitenkin Robinhoodissa on silloin tällöin hyviäkin tarjouksia, esimerkiksi karkkien tai oluen suhteen. Paikasta saattaa muutenkin tehdä paljon halpoja löytöjä perustavaroiden osalta. Kauppa sijaitsee melko syrjässä, Myllymäen teollisuusalueella, joten ilman autoa on se hieman hankala tavoittaa. Palvelu on joskus hyvää ja joskus ei, riippuu päivästä. Kuitenkin eipähän ainakaan itse tällaiselta sekatavaratalolta nyt aivan kauheasti odotakkaan. Kannattaa siis käydä halpojen löytöjen toivossa.

Edullinen, Hyviä tarjouksia Hinta kohdallaan
6
Aleksi T.

Robinhood Lappeenrannasta löydät kaiken mitä ihminen tarvitsee, mutta jos ei löydy sitä ei tarvitse. Robbari on erittäin edullinen ostospaikka tarjoustensa johdosta. PS. Mikäli lähdet vain pyörähtämään kaupassa etkä ole ostamassa mitään ns. järkevää niin siellä on turha käydä.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Erinomainen
6
Markus S.

Tavaraa hyllyt täynnä ja vähän enemmänkin. Jotkin tarjoukset varsin hyviä, varsinkin erikoisempien tavaroiden kohdalle osuessa. Suurin osa tuotteista melkoista kuraa, tuskin niistä on edes verkon painoiksi - kelluvat kuitenkin. Osuu joukkoon kuitenkin joitain ihan laadukkaita tuotteita ja merkkejäkin. Olemukseltaan Lappeenrannan Robinhood ei eroa millään tavalla sisaristaan muilla paikkakunnilla. Tuskinpa tänne kannattaa erikseen mitään lähteä hakemaan, mutta jotakin tarpeellista(?) saattaa joskus löytyä, kun paikalle sattuu.

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
5
Henri K.

Laajavalikoima erilaisia tavaroita halvoilla hinnoilla. Toisaalta tavaroiden laatu ei ole sieltä kirkkaimmasta kärjestä. Paljon hyviä ns. sisäänheittotarjouksia päivittäin käytettävistä tavaroista esim kahvi, wc- ja talouspaperit. Tarjouksista pysyy hyvin kärryillä viikoittain postilaatikkoon ilmestyvästä mainoksesta. Tarjouksia tulee silloin tällöine hyödynnettyäkin. Sijainti on vähän syrjäinen jos ei omista autoa. Isot parkkitilat, johon auton saa varmasti parkkiin. Palvelu vaihtelevaa. Kannattaa pyörähtää jos samoilla suunnilla liikuskelee.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
5
Matti P.

Tyypillinen Robinhood. Kauppa on iso kuin mikä ja siellä on vaikka minkälaisia tavaroita. Hinnat ovat pääosin matalammat kuin muualla ja usein on olemassa selkeitä sisäänheittotarjouksia. Laatu sen sijaan vaihtelee paljon. Välillä löytyy laatutuotteita ja välillä aivan rihkamaa.

Parkkitilat ovat laajat ja sijainti autolliselle ihmiselle hyvä. Ehkä kerran kuussa tulee käytyä ostoksilla täällä. Harvemmin on jonoa kassalla paljoakaan.
Henkilökunnasta löytyy avuliaita ja ystävällisiä sekä tylyjä tapauksia. Saippuat, kahvi ja joitakin muita kulutustuotteita tulee haettua täältä.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
6
Jasmin H.

Kaupassa huomioitu osaksi liikaakin venäläisiä, opasteet molemmilla kielillä. Henkilökuntaan kuuluu sellaisia, jotka eivät osaa ollenkaan suomea. Valikoimaa kyllä löytyy, hyviä tarjous tuotteita, mutta muut tuotteet normaali hintojs kalliimpia.

7

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Edullinen
3. Hyvät parkkitilat
4. Monipuoliset valikoimat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta