Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,6/10 5 arviota

ABC Renkomäki

Asiakkaiden mielestä Huoltoasema-kategorian 5. paras yritys Lahdessa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Katri N.
2 vuotta sitten
8

Suuri huoltoasema 4-tien varrella.

Auki 24h ja se onkin monen matkaajan (tai muuten vaan yökyöpelin) pelastus. Tilat ovat avarat ja siistit, wc-tilat ovat puhtaat ja niin suuret, ettei jonoja kerry. Liikkeitä on moneen makuun, löytyy Alko, Iittalan myymälä, kukkakauppa, Kirjapörssi, Paperikuu, kiviuunileipomo, Hanx, S-Market sekä ABC-market. Ruokaa saa noutopöydästä, Ala Carte listalta, Abc-pizzoja tai Hesestä pikaruokaa -lapsille viihtyisä leikkipaikka. :) Kaikin puolin hyvä pysähdyspaikka.

Auki 24 h

Samuli S.
2 vuotta sitten
8

Aina auki,

mikä on todella iso plussa, mutta hintataso on melko kova. On mukavaa, että saman katon alla on monia palveluja kuten ravintola, Hesburger, ruokakauppa ja kirjakauppa. Täällä on mukava käydä vaikka Helsingin-reissun päätteeksi.

Auki 24 h

Ylihinnoiteltu

Saara H.
2 vuotta sitten
8

Isompi huoltoasema-ruokakauppa-kompleksi nelostien varrella lomareissulta

kohti Helsinkiä palaavalle matkaajalle. On pelastanut usein tilanteen, jos tietää, ettei ehdi kotona kauppaan. Sijainti oivallinen Lahden eteläpuolella. S-marketin ollessa kiinni, ABC myymälä palvelee yllättävän laajalla valikoimallaan. Samassa yhteydessä myös muun muassa ABC buffet ja kahvila, Hesburger, Iittalan myymälä, jossa ajoittain hyviä tarjouksia, kirjakauppa sekä ihana sisustusmyymälä Paperikuu, josta löytää varmasti tuliaiset ja lahjat, jos ne ovat päässeet unohtumaan. Auki 24 h.

Auki 24 h

Ylihinnoiteltu

Sauli K.
2 vuotta sitten
5

Nelostien vakiopysähdys,

mutta en tiedä miksi?? Hesburgeri kohtuu hidas ja abc:n buffasta perusmättöä ehkä hitusen turhan kovaan hintaan. Rakot tyhjiksi, sämpylät mukaan ja mummolle iittalakaupasta ylihintainen muki tuliaisiksi Lahden reissulta. Henkilökunta toki ystävällistä.

Auki 24 h

Ylihinnoiteltu

Pikaiset kommentit

9
Aamuruuhkassa veti hyvin, koska tankkauspisteitä on riittävästi. Bensan hinta on kohdillaan, alueella on sen verran kilpailua. Ison huoltamon palvelut, ruokaa ja kauppaa löytyy joka tarpeeseen.
Ari K.
1 vuosi sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 4 Auki 24 h Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Lahden TOP 3 (Huoltoasema)

 1. Shell Express Hennala 1
  8,3
  Helsingintie 120
 2. Select+CW Keskusta Lahti 2
  8,1
  Jalkarannantie 4
 3. Shell Lahti Express Hennala 3
  8,0
  Helsingintie 120
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä ABC Renkomäki