Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
8,8/10 10 arviota

Finnkino Kuvapalatsi

Asiakkaiden mielestä Elokuvat-kategorian paras yritys Lahdessa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Niklas R.
10 kuukautta sitten
9

Erittäin siisti ja hyvin hoidettu elokuvateatteri.

Monia eri kokoisia saleja. Elokuvia myös 3D:nä, jolloin hinnat kanssa vähän normaalia kalliimmat, noin 14 euroa. Myös ruuhkaisina iltoina kassat vetävät nopeasti. Aulassa myynnissä makeisia, pop cornia ja virvokkeita. Arkisin ennen klo 17 elokuvanäytöksistä tuntuvia alennuksia. Opiskelijoille alennusta normaalihintaisista leffalipuista.

Jesse P.
1 vuosi sitten
10

Asiakaspalvelu on hyvää.

Leffaliput maksavat noin 8-14€ kappale riippuen siitä haluaako katsoa 3D:nä vai ei. Uusimmat ja tuoreimmat elokuvat ilmestyvät tänne ja pyörivät siellä sopivan pitkään. Karkit ja muut leffa herkut voi ostaa paikan päältä. Suosittelen kaikille.

Arto M.
1 vuosi sitten
9

Uudehko finnkino lahdessa on yllättävän tyylikäs.

Penkit erittäin hyvät istua ja paikat ei puudu. Finnkinon leffatarjonta on rajoittunutta, mutta jos sen yli päästään niin onnistunut teatteri. 3d ja muut hässäkät löytyy. Normaalisti aika korkeat hinnat, mutta onneksi on usein alepäiviä ja tarjouksia.

Jenni K.
1 vuosi sitten
8

Saleissa oli paljon tilaa ja mielestäni penkit olivat mukavia.

Siisteydestä pidetään huolta. Leffa valikoima on todella laaja ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Poppareita, limua ja muita herkkuja saa ostaa 2.kerroksen kioskista. Liputkaan ei ole liian kalliita. Suosittelen paikaa kaikille jotka tahtovat nähdä laadukaita elokuvia.
Ainut huonokokemukseni yrityksestä oli, kun elokuvan ensi-illassa ääni raita ei toiminut ja joutui odottamaan jonkun aikaa ääniraitojen puhdistusta.
Todella laadukas ja hyvä paikka!

Tarja M.
1 vuosi sitten
9

Miellyttävä elokuvakokemus!

Tuolit ovat pehmeitä ja äänentoisto hyvää. Poppareita ja karkkia on tarjolla elokuvan kioskissa ja lippujakaan ei tarvitse jonottaa, kun ostaa ne etukäteen netistä ja tulostaa kotona. Leffateatteri sijaitsee keskellä kaupunkia ja ympärillä on mukava valikoima kahviloita ja pubeja, joihin jatkaa leffan jälkeen.

Jos nyt jotakin negatiivista täytyy keksiä, niin Finnkinon leffavalikoima keskittyy mielestäni liikaa hittielokuviin. Itse elokuvateatterissa ei kuitenkaan juuri vikoja löydy. Hyvä tapa viettää sateista lauantai-iltaa!

Ystävällinen henkilökunta, Uutuuksia

Samuli S.
1 vuosi sitten
8

Elokuvateatterin tunnelma ja tekninen taso ovat huippuluokkaa,

mutta ei kai leffalipusta silti pitäisi joutua pulittamaan miltei 10:tä euroa? Onneksi keskiviikkoisin pääsee K-plussasetelillä leffaan kuin leffaan :)

Monipuolinen valikoima, Ystävällinen henkilökunta, Uutuuksia

Ylihinnoiteltu

Rose M.
1 vuosi sitten
9

Iso ja laadukas elokuvatetteri.

Palvelu on ystävällistä,nopeaa ja asiantuntevaa. Kauppa on hieman ylihinnoiteltu ,mutta tuotteet ovat maistuvia. Elokuva valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen. Olen käynyt katsomassa todella monia elokuvia,mutta erityisesti twilightit ovat jääneet mieleen.tunnelma ja valaistus ovat täydellisiä ja tuolit pehmeitä.elokuvien äänet tulevat hyvin taaksekin! suosittelen kaikille laadukkaitten elokuvien ystäville ja syviel elokuvaherkkujen ystäville.Elokuvalippujen hinnat ovat hyviä ja laadukkaita myös tarjoukset ovat kivoja.elokuvaliput ovat myös sopiva lahja jollekkin!

Monipuolinen valikoima, Ystävällinen henkilökunta, Uutuuksia

Hinta kohdallaan

Henri L.
1 vuosi sitten
9

Suosittelen kaikille.

Uudistettu ja loistelias elokuvateatteri aivan Lahden keskustassa. Hyvät ja isot elokuvasalit. Myös 3D-näytöksiä. Yleisilmeeltään siisti. Elokuvalippujen hinnat kohtuullisiissa lukemissa. Kuitenkin kioskin hintataso melko korkea.

Tomi K.
2 vuotta sitten
10

Finnkino on todella moderni ja hieno elokuvateatteri.

Saleja on useita, joissa jokaisessa on isot ja mukavat penkit juomatelineineen. Finnkinon pienessä kaupassa/puodissa on myynnissä maistuvia ja jopa ainutlaatuisia popcorneja. Myös muita herkkuja saa melko suolaiseen hintaan. Kaiken lisäksi teatteri sijaitsee loistavalla paikalla.

Roope V.
2 vuotta sitten
7

Uusi kuvapalatsi avattiin Lahteen muutama vuosi sitten.

Vanhasta parkkihallista on kasvanut uutuuttaan hohtava elokuvateatteri. Finnkinossa on monta salia ja näytöstä pyörimässä yhtä aikaa, joten harvoin tulee tilannetta, että esitykset olisivat loppuunmyyty. Asiakaspalvelu on ripeää ja asiallista, teatterissa on myös kauppa josta voi ostaa poppareita, makeisia tai virvokkeita. Hinta on kuitenkin huomattavasti kallimpi täällä.

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Uutuuksia Arvioi
 2. 2 3 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 3. 3 2 Monipuolinen valikoima Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Lahden TOP 3 (Elokuvat)

 1. Finnkino Kuvapalatsi 1
  8,8
  Vapaudenkatu 13
 2. FilmTown Lahti Trio 2
  8,2
  Vapaudenkatu 17
 3. 3
  8,2
  Aleksanterinkatu 25 A 39 c/o Lingner Elina
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Finnkino Kuvapalatsi