Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
8,5/10 22 arviota

K-citymarket Oy Lahti Paavola

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 2. paras yritys Lahdessa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Niklas R.
10 kuukautta sitten
8

Vanhin citymarket lahdessa.

Myymälä tilaltaan myös pienin kaikista lahden citymarketeista. Tilat yleisesti ihan siistit, palvelutiski vaatimaton verrattuna muihin citymarketteihin. Tavarat järjestetty asiakkaan kannalta loogisesti. Hinnoiltaan ihan kohtalainen ja kassat vetävät mukavasti. Ulkona olevat maksulliset parkkipaikat ovat ilmaisia citymarketin asiakkaille, mikä oli mukava yllättys.

Tomi K.
11 kuukautta sitten
9

Mukava alennus irtokarkeista,

jo toistamiseen kuukauden sisään. Löysin haluamani tuotteet helposti ja nopeasti. Myyjä oli iloisella tuulella ja ystävällinen. Pyörille tarkoitettu parkki hieman likainen ja telineet vinksallaan. Sisätilat olivat siistit ja ilma puhdasta.

Arto M.
1 vuosi sitten
8

Mukavasti lähellä lahden keskustaa.

Valikoimaa piisaa vaikka muille jakaa ja kassoillakin homma käy nopeasti. Monipuolisen näköinen lihatiski. Myös kahvilatila löytyy jossa useasti mummut hengailee ja ihmettelee ihmisiä ja maailman menoa. Kaikki saman katon alta.

Toni T.
1 vuosi sitten
9

Lahden keskustan suurin ruokakauppa.

Kaupassa hyvin kassoja aina käytössä ja jonoja ei synny juurikaan. Valikoima on hyvä ja plussana salattitiski jota muualta ei juuri löydy. Myös liha tiskillä laaja valikoima.

Katri N.
2 vuotta sitten
8

Hyvät tarjoukset Plussa-kortilla,

lisäksi hyviä kampanjoita tasaisin väliajoin (esim 10€ alennusta jne). Täältä löytyy lapsiperheen viikon ruokaostokset edullisesti, lihatiskiltä löytyy kaikkea herkullista, ja saa kysellä valmistusvinkkejä. Tuotepalautukset sujuvat joutuisasti ja henkilökunta on avuliasta. Paitsi kassalla on osunut pari kertaa hieman tökerö myyjä, tyyliin -etkö sä tiedä että sun etukortti on etäluettava?! Juu, en tiennyt. Mutta näitä riittää, ikävä kyllä. Tässä kaupassa on loistava kassa-systeemi. Yksi kassa on asiakkaille, joilla on korkeintaan 10 tuotetta. Nopeuttaa asiointia, jos pikkuostokset. Kaiken kaikkiaan minun ykkösvalintani ruokakaupoista.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Edulliset hinnat

Joni L.
2 vuotta sitten
7

Kaupan valikoima on mielestäni liijan laaja kaupan tiloihin nähden,

jolloin kaupasta jää vähän sekavat tunnelmat. En myöskään koskaan ole ihanstunut tähän markettiin, koska mielestäni liian sekava ja vähän epäsiistikin. Kaupan henkilökunta on mukavaa ja kaupalla on välillä hyviä tarjouksia, joihin tulee tartuttua.

Oma lihatiski, Edulliset hinnat

Samuli S.
2 vuotta sitten
9

Todella laajat valikoimat,

joiden parissa vierähtää helposti tovi jos toinenkin. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Lihatiskiltä on tarttunut mukaan kaikenlaisia herkkuja kerran jos toisenkin :) Citymarket sijaitsee aivan Lahden keskustassa, joten samalla reissulla hoitaa helposti useammankin asian.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Jutta S.
2 vuotta sitten
9

Paavolan Citymarket on ollut jo vuosien ajan lähikauppana,

eikä kauemmas ole tarvinut lähteäkään. Tilavuus, siisteys, sekä iloinen asiakaspalvelu saavat kiitosta. Tuotevalikoimakin on melko laaja, joten varmasti löytää sitä mitä tuli hakemaan. Nykyisin Citymarketissa on sisällä myös kahvila, joka auttaa esimerkiksi hieman iäkkäämpiä asiakkaita taas jaksamaan ostosten teossa. Sieltä tulee ostettua myös toisinaan mukaan tuoretta leipää tai pullaa. Lihan ja kalan ystäville toki myös erillinen liha- ja kalatiski jossa palvelu ammattimaista ja tuotteet tuoreita. Kassoja on tarpeeksi, joten pääsääntöisesti välttyy suuremmilta jonoilta. Citymarketissa myös usein varteenotettavia tarjouksia ja mainostus sekä aukioloajat ovat kunnossa!

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Sini K.
2 vuotta sitten
7

Paavolan Citymarket sijaitsee aivan Lahden keskustan sydämessä

ja asemakaavan johdosta tontti on pienempi kuin Citymarketeilla yleensä. Citymarket on ahtaampi, kuin useimmat sisarensa ja siksi myös tuotealikoima rajoitetumpi. Se on kuitenkin kätevän matkan päässä keskustan asiakaille ja sinne pääsee myös autotta, toisin kuin taajamaan Citymarkettiin. Saman katon alta löytyy kaikki, päivittäis elintarvikkeista vaatteisiin ja kesäpihalta löydät myös kasvien taimia, sekä pienen valikoiman ulkokalusteita. Mainio ostospaikka keskustan lapsiperheille.

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Emilia L.
2 vuotta sitten
9

Citymarketissa parasta varmaan on sen suuri koko ja mahdollisuus

ostaa kaikkea kodintavaroista ja vaatteista ruokaan. Iso kauppa ja laaja valikoima. Sijainti erittäin tärkeä! Autoton pääsee Paavo

Pikaiset kommentit

10
Hinta-laatu suhde on hyvä. Asiakaspalvelu on kiitettävää. Myymälä on todella tilava ja täälä voi myös tehdä ruoka ostoksien ohella vaate ostoksia. Suosittelen kaikille isompia ostoksia tekeville.
Jesse P.
1 vuosi sitten
7
Perus cittari, verttattuna uudempiin kuitenkin ahtaan tuntuinen ja sotkuinen. En usein löydä sitä mitä lähdin hakemaan ja myyjiä ei löydä koskaan mistään.
Henna R.
2 vuotta sitten
8
Perus K-Citymarket. Valikoima suhteellisen laaja. Löytää perus elintarvikkeet, vaatteet jne.
Erkki B.
2 vuotta sitten
10
Täältä löytää kaikkea vauvasta vaariin. Helppo löytää mitä etsii. Hyvät tarjoukset.
Heli J.
2 vuotta sitten
9
Hinta-laatu suhde on hyvä. Myymälä on tilava. Rakkaalle tyttöystävällekkin löytyi joululahja. Asiakaspalvelu kiitettävää
Jesse P.
2 vuotta sitten
10
Tuotteet löytyy kaupasta helposti, henkilökunta on ystävällistä ja palvelevaa. Paljon hyviä tarjouksia!
Roope V.
2 vuotta sitten
10
Kauppias on juuri vaihtunut tässä kaupassa. Uusi kauppias on mukava ja tervehtii asiakkaita kaupassa. Kaupassa on paljon alennus tuotteita 40-vuotis synttäreiden johdosta.
Roope V.
2 vuotta sitten
10
Asiakaspalvelu erinomaista. Tilava kauppa. Suosittelen isompia ostoksia tekeville.
Jesse P.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Lahden TOP 3 (Tavaratalo)

  1. Prisma Lahti 1
    8,9
    Ajokatu 83
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä K-citymarket Oy Lahti Paavola