Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,9/10 18 arviota

Prisma Lahti

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian paras yritys Lahdessa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Tomi K.
8 kuukautta sitten
10

Prisma on hyvä paikka tehdä isot ruokaostokset.

Mukaan saa myös kaikkea muuta aina kodinkoneista vaatteisiin ja urheiluvälineisiin. Prisman uusitut parkkipaikoitukset ovat modernit ja helppokulkuiset. Prismassa on niinkin isoksi kaupaksi yllättävän paljon palvelualttiita myyjiä eri puolella kauppaa, joten neuvoa saa helposti kysyttyä. Samassa rakennuksessa on myös pari ruokapaikkaa ja esimerkiksi kultasepänliike. Kulkuyhteyksien puolesta Prisma on loistavalla paikalla, ei tarvitse lähteä ydinkeskustaan hoitamaan ostoksia eri kauppoihin.

Leevi T.
10 kuukautta sitten
8

Iso kauppa todella laajalla valikoimalla,

täältä löydät kaiken tarvittavan. Toisaalta kaupan isoudesta on haittaa jos on käymässä vain pikaisesti ostoksilla, yhden tuotteeb etsimiseen menee paljon enemmän aikaa kuin pikkukaupassa. Henkilökunta on ystävällistä. Sijaitsee launeen markettikeskittymässä, helppo tulla autolla ja bussipysäkkikin löytyy Prisman takaa.

Niklas R.
10 kuukautta sitten
9

Erittäin suuri prisma launeella.

Tuotevalikoima erittäin laaja ja etenkin viihde-elektroniikkaan panostettu paljon. Tuotteiden hinnat keskitasossa, välillä hyviä erikoistarjouksia. Kaupan yhteydessä mm. myös ravintola, lemmikkieläinliike ja alko. Ainoina haittapuolina että näin isosta kaupasta ei tahdo löytää myyjää ja aina Välillä hyllyissäyös rikkinäisiä tuotteita, esim. Maitorahka purkkeja.

Tomi K.
12 kuukautta sitten
9

Prisman remontoidut sisätilat tekevät ostosten tekemisestä mielekästä

ja mukavaa. Tilat ovat todella siistit ja avarat. Prismasta löytyy kaikkea elektroniikasta vaatteisiin ruoan ja elintarvikkeiden ohella. Palvelu kassalla oli mukavaa ja ystävällistä. Toivotettiin vielä hyvät päivänjatkot.

Toni L.
1 vuosi sitten
9

Kaupassa on valtava valikoima erilaisia tuotteitta.

Suurin osa tuotteista on laadukkaita ja halpoja mutta myös huonolaatuisia ja kalliimpia tuotteita löytyy. Myyjiä on sopivasti ja he ovat erittäin ystävällisiä ja avuliaita. Prisman tilat ovat hyvänkokoiset ja käytävät ovat väljiä. Suurena plussana isokokoinen parkkihalli, missä on aina tilaa autolle.

Toni L.
1 vuosi sitten
9

Erinomainen valikoima kaikkea.

Täältä löytyy elokuvat, pelit, lelut, elintarvikkeet ja urheiluvälineet. Hintataso on vähän vastaavia kauppoja pienempi mikä tekee asioimisesta mieluisaa. Prisman käytävät ovat väljät ja kauppa on muutenkin mukavan suuri. Palvelu on mukavaa erityisesti kala- ja lihatiskillä, mutta ystävällistä myös muualla.

Toni T.
1 vuosi sitten
9

Valtavan kokoinen ruokakauppa joka on juuri remontoitu.

Vastaavia valikoimia ei löydy muualta. Uuden parkkitalon myötä asiointikin on helpottunut entisestään. Ruuhkaaikana kassoilla riittävästi myyjiä jotta pitkiä jonoja ei pääse syntymään.

Katri N.
2 vuotta sitten
8

Tänne kannattaa lähteä isompia ostoksia ostelemaan.

Täällä saa vietettyä vaikka puoli päivää (ehkä jo pelkästään Prismassa)... Saman katon alta löytyy apteekki, lemmikkieläinliike, kampaamo, lippupalvelu, ravintola, Tiimari jne jne. Välissä voi käydä syömässä, ja sitten ruokaostoksille Prismaan. Prismassa on suht edulliset hinnat ja erittäin mukava henkilökunta (varsinkin lihatiskillä!). Prisman lihatiskiltä ostettavat täytetyt patongit ovat edullisia ja herkullisia. Kesäisin tosin ihmetyttää mansikanmyyjät saasteisessa parkkihallissa -yök! Kaiken kaikkiaan -mitä täältä ei löydy, sitä ei tarvita. :)

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Hyvät parkkitilat

Joni L.
2 vuotta sitten
9

Erittäin hyvä kauppa ja täällä tuleekin käytyä aina hankimmassa

kaikki suuremmat ostokset. Kauppa on remontin jälkeen vielä vaan parantunut ja palvelun tasonkin on noussut. Kaupan yhteydestä löytyy myös monia eri myymälöitä, jolloin voi yhdestä paikkaa hankkia kaiken tarvitavan. Eli rakennuksesta löytyy mm. apteekki, alko, lemmikkieläinliike jne. Kaupan valikoima on erittäin kattava ja olen erittäin tyytyväinen etenkin lihatiskiin ja herkkujen valikoimaan. Uusi juustopuoli on myös erittäin hyvä ja laaja.

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Hyvät parkkitilat

Hinta kohdallaan

Samuli S.
2 vuotta sitten
9

Täällä on aina mukava asioida.

Valikoimat ovat niin laajat, että isompien ostosten tekoon kannattaa varata kunnolla aikaa. Kauppareissun yhteydessä on kiva käydä syömässä Pizzabuffassa, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Prisman yhteydessä oleva apteekki nostaa arvosanan kiitettävään. Sieltä on löytynyt aina kaikki tarvittava, ja henkilökunta on ollut suorastaan mahtavaa.

Monipuoliset valikoimat, Edullinen, Hyvät parkkitilat

Hinta kohdallaan

Sini K.
2 vuotta sitten
8

Lahden Prisma on valtavan kokoinen kompleksi,

josta saman katon alta saat myös niin pikaruokaa, kuin vaikka uudet silmälasitkin. Prismassa on leveät käytävät, joten suurikin perhe mahtuu kulkemaan kivuttomasti. Tuotteet on sijoiteltu loogisesti ja tuotteiden löytämisen helpottamiseksi katossa on suuret opastekyltit, kunkin hyllyn kohdalla. Valikoimista saat monipuolisen repertuaarin päivittäis elintarvikkeita, vaatteet niin pienten kuin suurtenkin tarpeisiin, sekä tarvittaessa vaikka kirsikkapuun taimet tai puutarhakalusteet. Perheellisen ihanne ostospaikka!

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita, Toimivat kulkuyhteydet

Hinta kohdallaan

Jarmo H.
2 vuotta sitten
10

Modernit uudet tilat,

laaja valikoima. S-bonus! Hyviä tarjouksia. S-etukortti kannattaa hankkia jotta pääsee hyötymään bonuksista ja erikoistarjouksista. Mahdollisuus saada perheenjäsenille rinnakkaiskortti.

Ystävällinen henkilökunta, Edullinen, Hyvät parkkitilat

Erinomainen

Hila R.
2 vuotta sitten
9

Prisma Laune,

mielestämme lahden paras koko perheen ostospaikka. ERityistä suuri valikoima, runsaasti henkilökuntaa joka kaikenlisäksi vielä palvelualtista. Pohja piirros selkeä, tavarat niille merkityillä alueilla, käytävät mahdollistavat kulkemisen leveilläkin kärryillä ja lastenvaunuilla. Hinta laatu suhde kohdallaan ja bonusten keräämisen ja keskittämisen kannalta ehdoton valinta niin päivittäistavara ostoksille kuin bensallekkin. Plussaa ihanastalastenhoitohuoneestajohon taidokas maalari on osannut maalata lapsia ja aikuisia viihdyttävät kuvioinnit! Ainoastaan miinusta saa nykyinen ruoka paikka josta ei enää saa hyvää kotiruokaa. Täältä me ostamme siis ruuat ja bensat nyt ja aina :)

Ystävällinen henkilökunta, Edullinen, Hyvät parkkitilat

Hinta kohdallaan

Julia W.
2 vuotta sitten
9

Valtavan iso ja monipuolinen automarket mökkimatkan varrella.

Launeen Prisma on ainakin mutu-tuntumalla yksi suurimmista Prismoista, ja valikoimat ovat sen mukaiset. Erityisesti lihatiski on omaa luokkaansa, ja lähiruokaa löytyy myös valmiiksi pakatuista tuotteista (esimerkiksi lähialueen pientuottajien erikoismakkarat). Kaupan erikoisoluiden ja -siidereiden valikoimat ovat myös hämmentävän hyvät, jopa paremmat kuin viereisessä Alkossa. Ainoa miinus tulee hevi-osastosta, joka on muiden Prismojen tapaan hieman heikkolaatuinen esimerkiksi Citymarketeihin verrattuna.

Ystävällinen henkilökunta, Edullinen, Hyvät parkkitilat

Erinomainen

Pikaiset kommentit

9
Launeen Prisma on parempi sen uuden uuden parkkihallin ansiosta
Jussi L.
3 päivää sitten
10
Ostokset löytyvät helposti, laaja tuotevalikoima: vaatteet, elektroniikka ja ruoka.
Tomi K.
2 vuotta sitten
8
Kaupassa on paljon tuotteita ja uusittu ravintola. Neuvonnassa olen saanut hyvää palvelua. Iltapäivisin kassoilla ruuhkaa.
Roope V.
2 vuotta sitten
8
Kauppa on iso ja tuotteita on välillä vaikea löytää. Ainakin on valinnan varaa!
Roope V.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 7 Hyvät parkkitilat Arvioi
 2. 2 5 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 3. 3 4 Edullinen Arvioi
 4. 4 4 Monipuoliset valikoimat Arvioi
 5. 5 2 Toimivat kulkuyhteydet Arvioi
 6. 6 1 Hyviä tarjouksia Arvioi
 7. 7 1 Laatua ja merkkituotteita Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Lahden TOP 3 (Tavaratalo)

 1. Prisma Lahti 1
  8,9
  Ajokatu 83
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Prisma Lahti