7,8
ABC Renkomäki, Lahti

Asiakkaiden mielestä Huoltoasema-kategorian 2. paras yritys Lahdessa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Aina iloinen henkilökunta joka muistaa myös tervehtiä. Ja Eva on ihana.

9

Suuri huoltoasema 4-tien varrella. Auki 24h ja se onkin monen matkaajan (tai muuten vaan yökyöpelin) pelastus. Tilat ovat avarat ja siistit, wc-tilat ovat puhtaat ja niin suuret, ettei jonoja kerry. Liikkeitä on moneen makuun, löytyy Alko, Iittalan myymälä, kukkakauppa, Kirjapörssi, Paperikuu, kiviuunileipomo, Hanx, S-Market sekä ABC-market. Ruokaa saa noutopöydästä, Ala Carte listalta, Abc-pizzoja tai Hesestä pikaruokaa -lapsille viihtyisä leikkipaikka. :) Kaikin puolin hyvä pysähdyspaikka.

Auki 24 h
8

Aina auki, mikä on todella iso plussa, mutta hintataso on melko kova. On mukavaa, että saman katon alla on monia palveluja kuten ravintola, Hesburger, ruokakauppa ja kirjakauppa. Täällä on mukava käydä vaikka Helsingin-reissun päätteeksi.

Auki 24 h Ylihinnoiteltu
8

Isompi huoltoasema-ruokakauppa-kompleksi nelostien varrella lomareissulta kohti Helsinkiä palaavalle matkaajalle. On pelastanut usein tilanteen, jos tietää, ettei ehdi kotona kauppaan. Sijainti oivallinen Lahden eteläpuolella. S-marketin ollessa kiinni, ABC myymälä palvelee yllättävän laajalla valikoimallaan. Samassa yhteydessä myös muun muassa ABC buffet ja kahvila, Hesburger, Iittalan myymälä, jossa ajoittain hyviä tarjouksia, kirjakauppa sekä ihana sisustusmyymälä Paperikuu, josta löytää varmasti tuliaiset ja lahjat, jos ne ovat päässeet unohtumaan. Auki 24 h.

Auki 24 h Ylihinnoiteltu
8

Nelostien vakiopysähdys, mutta en tiedä miksi?? Hesburgeri kohtuu hidas ja abc:n buffasta perusmättöä ehkä hitusen turhan kovaan hintaan. Rakot tyhjiksi, sämpylät mukaan ja mummolle iittalakaupasta ylihintainen muki tuliaisiksi Lahden reissulta. Henkilökunta toki ystävällistä.

Auki 24 h Ylihinnoiteltu
5

Miksi juuri tänne?

1. Auki 24 h

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta