8,7 Finnkino Kuvapalatsi, Lahti

Asiakkaiden mielestä Elokuvat-kategorian paras yritys Lahdessa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Niklas R.

Erittäin siisti ja hyvin hoidettu elokuvateatteri. Monia eri kokoisia saleja. Elokuvia myös 3D:nä, jolloin hinnat kanssa vähän normaalia kalliimmat, noin 14 euroa. Myös ruuhkaisina iltoina kassat vetävät nopeasti. Aulassa myynnissä makeisia, pop cornia ja virvokkeita. Arkisin ennen klo 17 elokuvanäytöksistä tuntuvia alennuksia. Opiskelijoille alennusta normaalihintaisista leffalipuista.

9
Jesse P.

Asiakaspalvelu on hyvää. Leffaliput maksavat noin 8-14€ kappale riippuen siitä haluaako katsoa 3D:nä vai ei. Uusimmat ja tuoreimmat elokuvat ilmestyvät tänne ja pyörivät siellä sopivan pitkään. Karkit ja muut leffa herkut voi ostaa paikan päältä. Suosittelen kaikille.

10
Arto M.

Uudehko finnkino lahdessa on yllättävän tyylikäs. Penkit erittäin hyvät istua ja paikat ei puudu. Finnkinon leffatarjonta on rajoittunutta, mutta jos sen yli päästään niin onnistunut teatteri. 3d ja muut hässäkät löytyy. Normaalisti aika korkeat hinnat, mutta onneksi on usein alepäiviä ja tarjouksia.

9
Jenni K.

Saleissa oli paljon tilaa ja mielestäni penkit olivat mukavia. Siisteydestä pidetään huolta. Leffa valikoima on todella laaja ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Poppareita, limua ja muita herkkuja saa ostaa 2.kerroksen kioskista. Liputkaan ei ole liian kalliita. Suosittelen paikaa kaikille jotka tahtovat nähdä laadukaita elokuvia.
Ainut huonokokemukseni yrityksestä oli, kun elokuvan ensi-illassa ääni raita ei toiminut ja joutui odottamaan jonkun aikaa ääniraitojen puhdistusta.
Todella laadukas ja hyvä paikka!

8
Tarja M.

Miellyttävä elokuvakokemus! Tuolit ovat pehmeitä ja äänentoisto hyvää. Poppareita ja karkkia on tarjolla elokuvan kioskissa ja lippujakaan ei tarvitse jonottaa, kun ostaa ne etukäteen netistä ja tulostaa kotona. Leffateatteri sijaitsee keskellä kaupunkia ja ympärillä on mukava valikoima kahviloita ja pubeja, joihin jatkaa leffan jälkeen.

Jos nyt jotakin negatiivista täytyy keksiä, niin Finnkinon leffavalikoima keskittyy mielestäni liikaa hittielokuviin. Itse elokuvateatterissa ei kuitenkaan juuri vikoja löydy. Hyvä tapa viettää sateista lauantai-iltaa!

Uutuuksia, Ystävällinen henkilökunta
9
Rose M.

Iso ja laadukas elokuvatetteri. Palvelu on ystävällistä,nopeaa ja asiantuntevaa. Kauppa on hieman ylihinnoiteltu ,mutta tuotteet ovat maistuvia. Elokuva valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen. Olen käynyt katsomassa todella monia elokuvia,mutta erityisesti twilightit ovat jääneet mieleen.tunnelma ja valaistus ovat täydellisiä ja tuolit pehmeitä.elokuvien äänet tulevat hyvin taaksekin! suosittelen kaikille laadukkaitten elokuvien ystäville ja syviel elokuvaherkkujen ystäville.Elokuvalippujen hinnat ovat hyviä ja laadukkaita myös tarjoukset ovat kivoja.elokuvaliput ovat myös sopiva lahja jollekkin!

Monipuolinen valikoima, Uutuuksia, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Henri L.

Suosittelen kaikille. Uudistettu ja loistelias elokuvateatteri aivan Lahden keskustassa. Hyvät ja isot elokuvasalit. Myös 3D-näytöksiä. Yleisilmeeltään siisti. Elokuvalippujen hinnat kohtuullisiissa lukemissa. Kuitenkin kioskin hintataso melko korkea.

9
Tomi K.

Finnkino on todella moderni ja hieno elokuvateatteri. Saleja on useita, joissa jokaisessa on isot ja mukavat penkit juomatelineineen. Finnkinon pienessä kaupassa/puodissa on myynnissä maistuvia ja jopa ainutlaatuisia popcorneja. Myös muita herkkuja saa melko suolaiseen hintaan. Kaiken lisäksi teatteri sijaitsee loistavalla paikalla.

10
Roope V.

Uusi kuvapalatsi avattiin Lahteen muutama vuosi sitten. Vanhasta parkkihallista on kasvanut uutuuttaan hohtava elokuvateatteri. Finnkinossa on monta salia ja näytöstä pyörimässä yhtä aikaa, joten harvoin tulee tilannetta, että esitykset olisivat loppuunmyyty. Asiakaspalvelu on ripeää ja asiallista, teatterissa on myös kauppa josta voi ostaa poppareita, makeisia tai virvokkeita. Hinta on kuitenkin huomattavasti kallimpi täällä.

7
Samuli S.

Elokuvateatterin tunnelma ja tekninen taso ovat huippuluokkaa, mutta ei kai leffalipusta silti pitäisi joutua pulittamaan miltei 10:tä euroa? Onneksi keskiviikkoisin pääsee K-plussasetelillä leffaan kuin leffaan :)

Monipuolinen valikoima, Uutuuksia, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
8

Miksi juuri tänne?

1. Uutuuksia
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Monipuolinen valikoima

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta