8,8
Finnkino Kuvapalatsi, Lahti

Asiakkaiden mielestä Elokuvat-kategorian paras yritys Lahdessa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Saleissa oli paljon tilaa ja mielestäni penkit olivat mukavia. Siisteydestä pidetään huolta. Leffa valikoima on todella laaja ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Poppareita, limua ja muita herkkuja saa ostaa 2.kerroksen kioskista. Liputkaan ei ole liian kalliita. Suosittelen paikaa kaikille jotka tahtovat nähdä laadukaita elokuvia.
Ainut huonokokemukseni yrityksestä oli, kun elokuvan ensi-illassa ääni raita ei toiminut ja joutui odottamaan jonkun aikaa ääniraitojen puhdistusta.
Todella laadukas ja hyvä paikka!

8

Miellyttävä elokuvakokemus! Tuolit ovat pehmeitä ja äänentoisto hyvää. Poppareita ja karkkia on tarjolla elokuvan kioskissa ja lippujakaan ei tarvitse jonottaa, kun ostaa ne etukäteen netistä ja tulostaa kotona. Leffateatteri sijaitsee keskellä kaupunkia ja ympärillä on mukava valikoima kahviloita ja pubeja, joihin jatkaa leffan jälkeen.

Jos nyt jotakin negatiivista täytyy keksiä, niin Finnkinon leffavalikoima keskittyy mielestäni liikaa hittielokuviin. Itse elokuvateatterissa ei kuitenkaan juuri vikoja löydy. Hyvä tapa viettää sateista lauantai-iltaa!

Uutuuksia, Ystävällinen henkilökunta
9

Iso ja laadukas elokuvatetteri. Palvelu on ystävällistä,nopeaa ja asiantuntevaa. Kauppa on hieman ylihinnoiteltu ,mutta tuotteet ovat maistuvia. Elokuva valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen. Olen käynyt katsomassa todella monia elokuvia,mutta erityisesti twilightit ovat jääneet mieleen.tunnelma ja valaistus ovat täydellisiä ja tuolit pehmeitä.elokuvien äänet tulevat hyvin taaksekin! suosittelen kaikille laadukkaitten elokuvien ystäville ja syviel elokuvaherkkujen ystäville.Elokuvalippujen hinnat ovat hyviä ja laadukkaita myös tarjoukset ovat kivoja.elokuvaliput ovat myös sopiva lahja jollekkin!

Monipuolinen valikoima, Uutuuksia, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Elokuvateatterin tunnelma ja tekninen taso ovat huippuluokkaa, mutta ei kai leffalipusta silti pitäisi joutua pulittamaan miltei 10:tä euroa? Onneksi keskiviikkoisin pääsee K-plussasetelillä leffaan kuin leffaan :)

Monipuolinen valikoima, Uutuuksia, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
8

Miksi juuri tänne?

1. Uutuuksia
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Monipuolinen valikoima

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta