8,6 GameStop Lahti, Lahti

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian 3. paras yritys Lahdessa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ari K.

Käytettyjen pelien jälleenmyyntiä - nerokasta! Täällä pääsen helposti vanhoista peleistä eroon, hyvään hintaan. Myyjä tietää pelaamisesta kaiken. Häneltä saa vinkkiä, että onko jokin ostamisen arvoinen. Hyvä paikka, käyn usein.

9
Johanna N.

Perus tarjonta. Löytyy nii uutuuksii ku vanhempiiki pelei. En oo ku kerran käyny, mut sillo ainaki sain iha hyvää palveluu. Sijaintiki oiva karisman kauppakeskukses. Lahjaks tuli ostettuu yks kaverin suosittelema käytetty edullisest.

8
Arto M.

Aika pieni peliliike. Henkilökunta tilanteen tasalla ja selkeästi harrastaa myös vapaa-aikanaan pelaamista eikä ole paikalla vain rahastamassa. Käytettyjä pelejä ostaessa saa selkeästi rahoille parempaa vastinetta. Ja nekin voi sitten viedä taas kiertoon. Eihän pelin kehittäjät tästä tietysti kostu kauheasti. Nykyään tulee netistä ostettua suurin osa peleistä, mutta kyllä näitä laadukkaita kivijalkaliikeitäkin vielä tarvitaan.

9
Toni L.

Gamestopissa on erinomainen valikoima pelejä ja lisätarvikkeita. Liikkeen tilat ovat sopivan kokoiset. Hintataso on vähäsen muita vastaavia liikkeitä pienempi ja palvelu on erittäin nopeaa, ystävällistä ja osaavaa.

9
Toni T.

Kauppakeskus Karismassa sijaitseva konsolipelaamisen erikoisliike. Liike ei varsinaisesti ole suuri mutta siellä kuitenkin on hyvä valikoima uusimpia pelejä. Käytettyjä pelejä liikkeessä ei myydä mikä olisi mukava bonus.

8
Jarmo H.

Liikkeestä löytyy edullinen pelivalikoima. Hintataso erittäin kohdillaan. Pelivarasto kiertää sen verran nopeasti, että oikealla ajoituksella mahdollisuus löytää hieman harvinaisempiakin pelejä. Käyn itse säännöllisesti.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Edullinen, Uusimmat pelit ja vehkeet Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoinen henkilökunta
2. Edullinen
3. Uusimmat pelit ja vehkeet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta