8,8
Prisma Lahti Laune, Lahti

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian paras yritys Lahdessa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Iso ja laajavalikoimainen kauppa, jossa on yksi iso ongelma: sinne on vaikea mennä kävellen, se täytyy tehdä parkkihallin läpi - autottomia ei selvästikään haluta asiakkaiksi.

Elektroniikkaosastolla on tuotteita, joita ei saa nettikaupoistakaan halvemmalla - täältä ne saa suoraan ostettua ja käteensä samantien. Kaikkien tuotteiden hinta-laatu-suhde vaihtelee melko paljon - kannattaa harkita mitä ostaa.

8

Launeen Prisma on parempi sen uuden uuden parkkihallin ansiosta

Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
9

Tänne kannattaa lähteä isompia ostoksia ostelemaan. Täällä saa vietettyä vaikka puoli päivää (ehkä jo pelkästään Prismassa)... Saman katon alta löytyy apteekki, lemmikkieläinliike, kampaamo, lippupalvelu, ravintola, Tiimari jne jne. Välissä voi käydä syömässä, ja sitten ruokaostoksille Prismaan. Prismassa on suht edulliset hinnat ja erittäin mukava henkilökunta (varsinkin lihatiskillä!). Prisman lihatiskiltä ostettavat täytetyt patongit ovat edullisia ja herkullisia. Kesäisin tosin ihmetyttää mansikanmyyjät saasteisessa parkkihallissa -yök! Kaiken kaikkiaan -mitä täältä ei löydy, sitä ei tarvita. :)

Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta
8

Erittäin hyvä kauppa ja täällä tuleekin käytyä aina hankimmassa kaikki suuremmat ostokset. Kauppa on remontin jälkeen vielä vaan parantunut ja palvelun tasonkin on noussut. Kaupan yhteydestä löytyy myös monia eri myymälöitä, jolloin voi yhdestä paikkaa hankkia kaiken tarvitavan. Eli rakennuksesta löytyy mm. apteekki, alko, lemmikkieläinliike jne. Kaupan valikoima on erittäin kattava ja olen erittäin tyytyväinen etenkin lihatiskiin ja herkkujen valikoimaan. Uusi juustopuoli on myös erittäin hyvä ja laaja.

Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Täällä on aina mukava asioida. Valikoimat ovat niin laajat, että isompien ostosten tekoon kannattaa varata kunnolla aikaa. Kauppareissun yhteydessä on kiva käydä syömässä Pizzabuffassa, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Prisman yhteydessä oleva apteekki nostaa arvosanan kiitettävään. Sieltä on löytynyt aina kaikki tarvittava, ja henkilökunta on ollut suorastaan mahtavaa.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Lahden Prisma on valtavan kokoinen kompleksi, josta saman katon alta saat myös niin pikaruokaa, kuin vaikka uudet silmälasitkin. Prismassa on leveät käytävät, joten suurikin perhe mahtuu kulkemaan kivuttomasti. Tuotteet on sijoiteltu loogisesti ja tuotteiden löytämisen helpottamiseksi katossa on suuret opastekyltit, kunkin hyllyn kohdalla. Valikoimista saat monipuolisen repertuaarin päivittäis elintarvikkeita, vaatteet niin pienten kuin suurtenkin tarpeisiin, sekä tarvittaessa vaikka kirsikkapuun taimet tai puutarhakalusteet. Perheellisen ihanne ostospaikka!

Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
8

Prisma Laune, mielestämme lahden paras koko perheen ostospaikka. ERityistä suuri valikoima, runsaasti henkilökuntaa joka kaikenlisäksi vielä palvelualtista. Pohja piirros selkeä, tavarat niille merkityillä alueilla, käytävät mahdollistavat kulkemisen leveilläkin kärryillä ja lastenvaunuilla. Hinta laatu suhde kohdallaan ja bonusten keräämisen ja keskittämisen kannalta ehdoton valinta niin päivittäistavara ostoksille kuin bensallekkin. Plussaa ihanastalastenhoitohuoneestajohon taidokas maalari on osannut maalata lapsia ja aikuisia viihdyttävät kuvioinnit! Ainoastaan miinusta saa nykyinen ruoka paikka josta ei enää saa hyvää kotiruokaa. Täältä me ostamme siis ruuat ja bensat nyt ja aina :)

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Valtavan iso ja monipuolinen automarket mökkimatkan varrella. Launeen Prisma on ainakin mutu-tuntumalla yksi suurimmista Prismoista, ja valikoimat ovat sen mukaiset. Erityisesti lihatiski on omaa luokkaansa, ja lähiruokaa löytyy myös valmiiksi pakatuista tuotteista (esimerkiksi lähialueen pientuottajien erikoismakkarat). Kaupan erikoisoluiden ja -siidereiden valikoimat ovat myös hämmentävän hyvät, jopa paremmat kuin viereisessä Alkossa. Ainoa miinus tulee hevi-osastosta, joka on muiden Prismojen tapaan hieman heikkolaatuinen esimerkiksi Citymarketeihin verrattuna.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
9

Modernit uudet tilat, laaja valikoima. S-bonus! Hyviä tarjouksia. S-etukortti kannattaa hankkia jotta pääsee hyötymään bonuksista ja erikoistarjouksista. Mahdollisuus saada perheenjäsenille rinnakkaiskortti.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Hyvät parkkitilat
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Edullinen
4. Monipuoliset valikoimat
5. Toimivat kulkuyhteydet
6. Hyviä tarjouksia
7. Laatua ja merkkituotteita

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta