8,7 Prisma Lahti Laune, Lahti

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian paras yritys Lahdessa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Olli L.

Järjettömän kokoinen super-marketti, jossa valikoimaa täysin yliäyräiden. Vähemmälläkin tulisi toimeen. Kaikki erikoistavarat (urheilu, tv, rakentaminen yms.) on vaikeaa ostaa kun henkilökunnan ammattitaito/tieto on puutteellista.

6
Ari K.

Launeen Prismassa on kattava valikoima kaikkea mitä tarvitsen. Jopa kodinkoneita olen joskus täältä hakenut. Kesän grilliherkkuvalikoima on kattava. Mukava uutuus on salaattibaari, mistä saa vähän kevyempää evästä. Toimiva parkkipaikka!

9
Aki L.

Iso ja laajavalikoimainen kauppa, jossa on yksi iso ongelma: sinne on vaikea mennä kävellen, se täytyy tehdä parkkihallin läpi - autottomia ei selvästikään haluta asiakkaiksi.

Elektroniikkaosastolla on tuotteita, joita ei saa nettikaupoistakaan halvemmalla - täältä ne saa suoraan ostettua ja käteensä samantien. Kaikkien tuotteiden hinta-laatu-suhde vaihtelee melko paljon - kannattaa harkita mitä ostaa.

8
Jussi L.

Launeen Prisma on parempi sen uuden uuden parkkihallin ansiosta

Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
9
Tomi K.

Prisma on hyvä paikka tehdä isot ruokaostokset. Mukaan saa myös kaikkea muuta aina kodinkoneista vaatteisiin ja urheiluvälineisiin. Prisman uusitut parkkipaikoitukset ovat modernit ja helppokulkuiset. Prismassa on niinkin isoksi kaupaksi yllättävän paljon palvelualttiita myyjiä eri puolella kauppaa, joten neuvoa saa helposti kysyttyä. Samassa rakennuksessa on myös pari ruokapaikkaa ja esimerkiksi kultasepänliike. Kulkuyhteyksien puolesta Prisma on loistavalla paikalla, ei tarvitse lähteä ydinkeskustaan hoitamaan ostoksia eri kauppoihin.

10
Leevi T.

Iso kauppa todella laajalla valikoimalla, täältä löydät kaiken tarvittavan. Toisaalta kaupan isoudesta on haittaa jos on käymässä vain pikaisesti ostoksilla, yhden tuotteeb etsimiseen menee paljon enemmän aikaa kuin pikkukaupassa. Henkilökunta on ystävällistä. Sijaitsee launeen markettikeskittymässä, helppo tulla autolla ja bussipysäkkikin löytyy Prisman takaa.

8
Niklas R.

Erittäin suuri prisma launeella. Tuotevalikoima erittäin laaja ja etenkin viihde-elektroniikkaan panostettu paljon. Tuotteiden hinnat keskitasossa, välillä hyviä erikoistarjouksia. Kaupan yhteydessä mm. myös ravintola, lemmikkieläinliike ja alko. Ainoina haittapuolina että näin isosta kaupasta ei tahdo löytää myyjää ja aina Välillä hyllyissäyös rikkinäisiä tuotteita, esim. Maitorahka purkkeja.

9
Tomi K.

Prisman remontoidut sisätilat tekevät ostosten tekemisestä mielekästä ja mukavaa. Tilat ovat todella siistit ja avarat. Prismasta löytyy kaikkea elektroniikasta vaatteisiin ruoan ja elintarvikkeiden ohella. Palvelu kassalla oli mukavaa ja ystävällistä. Toivotettiin vielä hyvät päivänjatkot.

9
Toni L.

Kaupassa on valtava valikoima erilaisia tuotteitta. Suurin osa tuotteista on laadukkaita ja halpoja mutta myös huonolaatuisia ja kalliimpia tuotteita löytyy. Myyjiä on sopivasti ja he ovat erittäin ystävällisiä ja avuliaita. Prisman tilat ovat hyvänkokoiset ja käytävät ovat väljiä. Suurena plussana isokokoinen parkkihalli, missä on aina tilaa autolle.

9
Toni L.

Erinomainen valikoima kaikkea. Täältä löytyy elokuvat, pelit, lelut, elintarvikkeet ja urheiluvälineet. Hintataso on vähän vastaavia kauppoja pienempi mikä tekee asioimisesta mieluisaa. Prisman käytävät ovat väljät ja kauppa on muutenkin mukavan suuri. Palvelu on mukavaa erityisesti kala- ja lihatiskillä, mutta ystävällistä myös muualla.

9
Toni T.

Valtavan kokoinen ruokakauppa joka on juuri remontoitu. Vastaavia valikoimia ei löydy muualta. Uuden parkkitalon myötä asiointikin on helpottunut entisestään. Ruuhkaaikana kassoilla riittävästi myyjiä jotta pitkiä jonoja ei pääse syntymään.

9
Katri N.

Tänne kannattaa lähteä isompia ostoksia ostelemaan. Täällä saa vietettyä vaikka puoli päivää (ehkä jo pelkästään Prismassa)... Saman katon alta löytyy apteekki, lemmikkieläinliike, kampaamo, lippupalvelu, ravintola, Tiimari jne jne. Välissä voi käydä syömässä, ja sitten ruokaostoksille Prismaan. Prismassa on suht edulliset hinnat ja erittäin mukava henkilökunta (varsinkin lihatiskillä!). Prisman lihatiskiltä ostettavat täytetyt patongit ovat edullisia ja herkullisia. Kesäisin tosin ihmetyttää mansikanmyyjät saasteisessa parkkihallissa -yök! Kaiken kaikkiaan -mitä täältä ei löydy, sitä ei tarvita. :)

Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta
8
Joni L.

Erittäin hyvä kauppa ja täällä tuleekin käytyä aina hankimmassa kaikki suuremmat ostokset. Kauppa on remontin jälkeen vielä vaan parantunut ja palvelun tasonkin on noussut. Kaupan yhteydestä löytyy myös monia eri myymälöitä, jolloin voi yhdestä paikkaa hankkia kaiken tarvitavan. Eli rakennuksesta löytyy mm. apteekki, alko, lemmikkieläinliike jne. Kaupan valikoima on erittäin kattava ja olen erittäin tyytyväinen etenkin lihatiskiin ja herkkujen valikoimaan. Uusi juustopuoli on myös erittäin hyvä ja laaja.

Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Samuli S.

Täällä on aina mukava asioida. Valikoimat ovat niin laajat, että isompien ostosten tekoon kannattaa varata kunnolla aikaa. Kauppareissun yhteydessä on kiva käydä syömässä Pizzabuffassa, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Prisman yhteydessä oleva apteekki nostaa arvosanan kiitettävään. Sieltä on löytynyt aina kaikki tarvittava, ja henkilökunta on ollut suorastaan mahtavaa.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9
Sini K.

Lahden Prisma on valtavan kokoinen kompleksi, josta saman katon alta saat myös niin pikaruokaa, kuin vaikka uudet silmälasitkin. Prismassa on leveät käytävät, joten suurikin perhe mahtuu kulkemaan kivuttomasti. Tuotteet on sijoiteltu loogisesti ja tuotteiden löytämisen helpottamiseksi katossa on suuret opastekyltit, kunkin hyllyn kohdalla. Valikoimista saat monipuolisen repertuaarin päivittäis elintarvikkeita, vaatteet niin pienten kuin suurtenkin tarpeisiin, sekä tarvittaessa vaikka kirsikkapuun taimet tai puutarhakalusteet. Perheellisen ihanne ostospaikka!

Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
8
Hila R.

Prisma Laune, mielestämme lahden paras koko perheen ostospaikka. ERityistä suuri valikoima, runsaasti henkilökuntaa joka kaikenlisäksi vielä palvelualtista. Pohja piirros selkeä, tavarat niille merkityillä alueilla, käytävät mahdollistavat kulkemisen leveilläkin kärryillä ja lastenvaunuilla. Hinta laatu suhde kohdallaan ja bonusten keräämisen ja keskittämisen kannalta ehdoton valinta niin päivittäistavara ostoksille kuin bensallekkin. Plussaa ihanastalastenhoitohuoneestajohon taidokas maalari on osannut maalata lapsia ja aikuisia viihdyttävät kuvioinnit! Ainoastaan miinusta saa nykyinen ruoka paikka josta ei enää saa hyvää kotiruokaa. Täältä me ostamme siis ruuat ja bensat nyt ja aina :)

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Julia W.

Valtavan iso ja monipuolinen automarket mökkimatkan varrella. Launeen Prisma on ainakin mutu-tuntumalla yksi suurimmista Prismoista, ja valikoimat ovat sen mukaiset. Erityisesti lihatiski on omaa luokkaansa, ja lähiruokaa löytyy myös valmiiksi pakatuista tuotteista (esimerkiksi lähialueen pientuottajien erikoismakkarat). Kaupan erikoisoluiden ja -siidereiden valikoimat ovat myös hämmentävän hyvät, jopa paremmat kuin viereisessä Alkossa. Ainoa miinus tulee hevi-osastosta, joka on muiden Prismojen tapaan hieman heikkolaatuinen esimerkiksi Citymarketeihin verrattuna.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
9
Jarmo H.

Modernit uudet tilat, laaja valikoima. S-bonus! Hyviä tarjouksia. S-etukortti kannattaa hankkia jotta pääsee hyötymään bonuksista ja erikoistarjouksista. Mahdollisuus saada perheenjäsenille rinnakkaiskortti.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10
Tomi K.

Ostokset löytyvät helposti, laaja tuotevalikoima: vaatteet, elektroniikka ja ruoka.

10
Roope V.

Kaupassa on paljon tuotteita ja uusittu ravintola. Neuvonnassa olen saanut hyvää palvelua. Iltapäivisin kassoilla ruuhkaa.

8
Roope V.

Kauppa on iso ja tuotteita on välillä vaikea löytää. Ainakin on valinnan varaa!

8

Miksi juuri tänne?

1. Hyvät parkkitilat
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Edullinen
4. Monipuoliset valikoimat
5. Toimivat kulkuyhteydet
6. Hyviä tarjouksia
7. Laatua ja merkkituotteita

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta