7,6 Neste Kivistönmäki, Lahti

Asiakkaiden mielestä Huoltoasema-kategorian 6. paras yritys Lahdessa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tapio *.

Hyvällä sijainnilla ja hyvät aukioloajat. Myyjät ystävällisiä ja hyvät palvelut. Pesu, tee-se-itse huolto ja -pesuhalli. Kolikkoimuri ja parhaimpana kolikkopainepesuri eli tee-se-itse pesukone rakennuksen takana, joka sopii myös mootoripyörän pesuun, jos on varovainen. Kesällä painepesurilta ei pestä maasta hiekkoja ja helposti peset ne takas pyörääs.

Puhtaat bensakahvat Hinta kohdallaan
6
Jesse P.

Asiakaspalvelu on ystävällistä ja humoristista. Myymälän hinnat ovat hitusen normaalia kalliimpia. Autopesu on halpa. Renkaitten pumppaus autoihin ja pyöriin on ilmainen. Peräkärryjen ja pakettiautojen vuokraus on myös edullinen. Suosittelen lähi huoltoasemaani kaikille!

10
Verneri T.

Mukavat myyjät ja kauppias. nopea palvelu, hyvä paikka käydä kahvilla, tankkaamassa. hyvä mahdollisuus pestä auto. hyvällä paikalla keskustan liepeillä. täältä voi myös vuokrata peräkärryn tai pakettiauton.

8
Samuli S.

Nesteellä on hyvä tankkauspiste ja pesupaikka. Asemalla on myös tee-se-itse -huoltohalleja. Palvelu on aina ollut hyvää. Pullat ja kahvi ovat maistuvia. Asema on puoleenyöhön asti auki, mistä iso plussa.

Hinta-laatusuhde pesuissa kohdallaan, Hyvät pullat, Saa myös perinteisiä huoltamopalveluja Hinta kohdallaan
8
Katri N.

Yhden pysähdyksen taktiikalla. Kivistönmäen huipulla oleva Neste Oil-market, joka on päivittäin auki puoleenyöhön. Siitä plussaa. Nesteellä onnistuu auton huolto, löytyy autotarvikkeet ja nestekaasut. Kahviosta saa kahveet ja myös päivittäistavaroita löytyy suht monipuolisesti hurjaan hintaan. Henkilökunta on ihan ammattitaitoista. Tankkaus onnistuu Neste Oil asemalla ja autopesu Quick Washissa. Täällä käyn lähinnä ilmaamassa autonrenkaat. :)

6

Miksi juuri tänne?

1. Saa myös perinteisiä huoltamopalveluja
2. Hinta-laatusuhde pesuissa kohdallaan
3. Hyvät pullat
4. Puhtaat bensakahvat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta