8,5
K-citymarket Oy Lahti Paavola, Lahti

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 4. paras yritys Lahdessa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

23 arviota | Kerro kokemuksesi

Sopivan kokoinen Citymarket. Kahvilan pullakahvi-tarjous 1€ on erinomainen. Kahvilassa vielä lukulehtinä molemmat iltapäivälehdet! Hienoa veto kauppiaalta. Mutta mummot siellä täydehkössä kahvilassa täyttävät ko. iltapäivälehtien ristikoita muiden odottaessa niitä luettavaksi. Miten jotkut voivat olla noin ajattelettomia? T. Muuten tyytyväinen asiakas

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
7

Vanhin citymarket lahdessa. Myymälä tilaltaan myös pienin kaikista lahden citymarketeista. Tilat yleisesti ihan siistit, palvelutiski vaatimaton verrattuna muihin citymarketteihin. Tavarat järjestetty asiakkaan kannalta loogisesti. Hinnoiltaan ihan kohtalainen ja kassat vetävät mukavasti. Ulkona olevat maksulliset parkkipaikat ovat ilmaisia citymarketin asiakkaille, mikä oli mukava yllättys.

8

Mukava alennus irtokarkeista, jo toistamiseen kuukauden sisään. Löysin haluamani tuotteet helposti ja nopeasti. Myyjä oli iloisella tuulella ja ystävällinen. Pyörille tarkoitettu parkki hieman likainen ja telineet vinksallaan. Sisätilat olivat siistit ja ilma puhdasta.

9

Mukavasti lähellä lahden keskustaa. Valikoimaa piisaa vaikka muille jakaa ja kassoillakin homma käy nopeasti. Monipuolisen näköinen lihatiski. Myös kahvilatila löytyy jossa useasti mummut hengailee ja ihmettelee ihmisiä ja maailman menoa. Kaikki saman katon alta.

8

Lahden keskustan suurin ruokakauppa. Kaupassa hyvin kassoja aina käytössä ja jonoja ei synny juurikaan. Valikoima on hyvä ja plussana salattitiski jota muualta ei juuri löydy. Myös liha tiskillä laaja valikoima.

9

Hyvät tarjoukset Plussa-kortilla, lisäksi hyviä kampanjoita tasaisin väliajoin (esim 10€ alennusta jne). Täältä löytyy lapsiperheen viikon ruokaostokset edullisesti, lihatiskiltä löytyy kaikkea herkullista, ja saa kysellä valmistusvinkkejä. Tuotepalautukset sujuvat joutuisasti ja henkilökunta on avuliasta. Paitsi kassalla on osunut pari kertaa hieman tökerö myyjä, tyyliin -etkö sä tiedä että sun etukortti on etäluettava?! Juu, en tiennyt. Mutta näitä riittää, ikävä kyllä. Tässä kaupassa on loistava kassa-systeemi. Yksi kassa on asiakkaille, joilla on korkeintaan 10 tuotetta. Nopeuttaa asiointia, jos pikkuostokset. Kaiken kaikkiaan minun ykkösvalintani ruokakaupoista.

8

Kaupan valikoima on mielestäni liijan laaja kaupan tiloihin nähden, jolloin kaupasta jää vähän sekavat tunnelmat. En myöskään koskaan ole ihanstunut tähän markettiin, koska mielestäni liian sekava ja vähän epäsiistikin. Kaupan henkilökunta on mukavaa ja kaupalla on välillä hyviä tarjouksia, joihin tulee tartuttua.

7

Todella laajat valikoimat, joiden parissa vierähtää helposti tovi jos toinenkin. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Lihatiskiltä on tarttunut mukaan kaikenlaisia herkkuja kerran jos toisenkin :) Citymarket sijaitsee aivan Lahden keskustassa, joten samalla reissulla hoitaa helposti useammankin asian.

Hinta kohdallaan
9

Paavolan Citymarket on ollut jo vuosien ajan lähikauppana, eikä kauemmas ole tarvinut lähteäkään. Tilavuus, siisteys, sekä iloinen asiakaspalvelu saavat kiitosta. Tuotevalikoimakin on melko laaja, joten varmasti löytää sitä mitä tuli hakemaan. Nykyisin Citymarketissa on sisällä myös kahvila, joka auttaa esimerkiksi hieman iäkkäämpiä asiakkaita taas jaksamaan ostosten teossa. Sieltä tulee ostettua myös toisinaan mukaan tuoretta leipää tai pullaa. Lihan ja kalan ystäville toki myös erillinen liha- ja kalatiski jossa palvelu ammattimaista ja tuotteet tuoreita. Kassoja on tarpeeksi, joten pääsääntöisesti välttyy suuremmilta jonoilta. Citymarketissa myös usein varteenotettavia tarjouksia ja mainostus sekä aukioloajat ovat kunnossa!

Hinta kohdallaan
9

Paavolan Citymarket sijaitsee aivan Lahden keskustan sydämessä ja asemakaavan johdosta tontti on pienempi kuin Citymarketeilla yleensä. Citymarket on ahtaampi, kuin useimmat sisarensa ja siksi myös tuotealikoima rajoitetumpi. Se on kuitenkin kätevän matkan päässä keskustan asiakaille ja sinne pääsee myös autotta, toisin kuin taajamaan Citymarkettiin. Saman katon alta löytyy kaikki, päivittäis elintarvikkeista vaatteisiin ja kesäpihalta löydät myös kasvien taimia, sekä pienen valikoiman ulkokalusteita. Mainio ostospaikka keskustan lapsiperheille.

Hinta kohdallaan
7

Pikaiset kommentit

10 Jesse P.

Hinta-laatu suhde on hyvä. Asiakaspalvelu on kiitettävää. Myymälä on todella tilava ja täälä voi myös tehdä ruoka ostoksien ohella vaate ostoksia. Suosittelen kaikille isompia ostoksia tekeville.

04.04.2013

Perus cittari, verttattuna uudempiin kuitenkin ahtaan tuntuinen ja sotkuinen. En usein löydä sitä mitä lähdin hakemaan ja myyjiä ei löydä koskaan mistään.

Hinta kohdallaan
22.06.2012

Hyvä sijainti, hyvä valikoima.

19.06.2012

hyvät hinnat ja suuri valikoima.

14.06.2012
8 Erkki B.

Perus K-Citymarket. Valikoima suhteellisen laaja. Löytää perus elintarvikkeet, vaatteet jne.

18.03.2012

Citymarketissa parasta varmaan on sen suuri koko ja mahdollisuus ostaa kaikkea kodintavaroista ja vaatteista ruokaan. Iso kauppa ja laaja valikoima.

12.02.2012

Täältä löytää kaikkea vauvasta vaariin. Helppo löytää mitä etsii. Hyvät tarjoukset.

02.02.2012

hyvän kokoinen ja sopivalla paikalla.

22.01.2012
9 Jesse P.

Hinta-laatu suhde on hyvä. Myymälä on tilava. Rakkaalle tyttöystävällekkin löytyi joululahja.

21.12.2011
10 Roope V.

Tuotteet löytyy kaupasta helposti, henkilökunta on ystävällistä ja palvelevaa.

21.12.2011
10 Roope V.

Kauppias on juuri vaihtunut tässä kaupassa. Uusi kauppias on mukava ja tervehtii asiakkaita kaupassa. Kaupassa on paljon alennus tuotteita 40-vuotis synttäreiden johdosta.

24.11.2011
10 Jesse P.

Asiakaspalvelu erinomaista. Tilava kauppa. Suosittelen isompia ostoksia tekeville.

24.11.2011


Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Monipuoliset valikoimat
3. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta
Y-tunnus
{{company.businessId}}
Virallinen nimi
{{company.officialName}}

Taloustiedot

{{year}}
Liikevaihto ({{scale}} €) {{turnover | number:fractions}}
Liikevaihdon muutos % {{turnoverChange | number}} 
Tilikauden tulos ({{scale}} €) {{operatingProfit | number:fractions}} 
Liikevoitto % {{operatingMargin | number}} 
Henkilökunta {{employeesCount | number}}