8,5
K-citymarket Oy Lahti Paavola, Lahti

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 2. paras yritys Lahdessa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

13 arviota | Kerro kokemuksesi

Sopivan kokoinen Citymarket. Kahvilan pullakahvi-tarjous 1€ on erinomainen. Kahvilassa vielä lukulehtinä molemmat iltapäivälehdet! Hienoa veto kauppiaalta. Mutta mummot siellä täydehkössä kahvilassa täyttävät ko. iltapäivälehtien ristikoita muiden odottaessa niitä luettavaksi. Miten jotkut voivat olla noin ajattelettomia? T. Muuten tyytyväinen asiakas

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
7

Hyvät tarjoukset Plussa-kortilla, lisäksi hyviä kampanjoita tasaisin väliajoin (esim 10€ alennusta jne). Täältä löytyy lapsiperheen viikon ruokaostokset edullisesti, lihatiskiltä löytyy kaikkea herkullista, ja saa kysellä valmistusvinkkejä. Tuotepalautukset sujuvat joutuisasti ja henkilökunta on avuliasta. Paitsi kassalla on osunut pari kertaa hieman tökerö myyjä, tyyliin -etkö sä tiedä että sun etukortti on etäluettava?! Juu, en tiennyt. Mutta näitä riittää, ikävä kyllä. Tässä kaupassa on loistava kassa-systeemi. Yksi kassa on asiakkaille, joilla on korkeintaan 10 tuotetta. Nopeuttaa asiointia, jos pikkuostokset. Kaiken kaikkiaan minun ykkösvalintani ruokakaupoista.

8

Kaupan valikoima on mielestäni liijan laaja kaupan tiloihin nähden, jolloin kaupasta jää vähän sekavat tunnelmat. En myöskään koskaan ole ihanstunut tähän markettiin, koska mielestäni liian sekava ja vähän epäsiistikin. Kaupan henkilökunta on mukavaa ja kaupalla on välillä hyviä tarjouksia, joihin tulee tartuttua.

7

Todella laajat valikoimat, joiden parissa vierähtää helposti tovi jos toinenkin. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Lihatiskiltä on tarttunut mukaan kaikenlaisia herkkuja kerran jos toisenkin :) Citymarket sijaitsee aivan Lahden keskustassa, joten samalla reissulla hoitaa helposti useammankin asian.

Hinta kohdallaan
9

Paavolan Citymarket on ollut jo vuosien ajan lähikauppana, eikä kauemmas ole tarvinut lähteäkään. Tilavuus, siisteys, sekä iloinen asiakaspalvelu saavat kiitosta. Tuotevalikoimakin on melko laaja, joten varmasti löytää sitä mitä tuli hakemaan. Nykyisin Citymarketissa on sisällä myös kahvila, joka auttaa esimerkiksi hieman iäkkäämpiä asiakkaita taas jaksamaan ostosten teossa. Sieltä tulee ostettua myös toisinaan mukaan tuoretta leipää tai pullaa. Lihan ja kalan ystäville toki myös erillinen liha- ja kalatiski jossa palvelu ammattimaista ja tuotteet tuoreita. Kassoja on tarpeeksi, joten pääsääntöisesti välttyy suuremmilta jonoilta. Citymarketissa myös usein varteenotettavia tarjouksia ja mainostus sekä aukioloajat ovat kunnossa!

Hinta kohdallaan
9

Paavolan Citymarket sijaitsee aivan Lahden keskustan sydämessä ja asemakaavan johdosta tontti on pienempi kuin Citymarketeilla yleensä. Citymarket on ahtaampi, kuin useimmat sisarensa ja siksi myös tuotealikoima rajoitetumpi. Se on kuitenkin kätevän matkan päässä keskustan asiakaille ja sinne pääsee myös autotta, toisin kuin taajamaan Citymarkettiin. Saman katon alta löytyy kaikki, päivittäis elintarvikkeista vaatteisiin ja kesäpihalta löydät myös kasvien taimia, sekä pienen valikoiman ulkokalusteita. Mainio ostospaikka keskustan lapsiperheille.

Hinta kohdallaan
7

Perus cittari, verttattuna uudempiin kuitenkin ahtaan tuntuinen ja sotkuinen. En usein löydä sitä mitä lähdin hakemaan ja myyjiä ei löydä koskaan mistään.

Hinta kohdallaan
7

Hyvä sijainti, hyvä valikoima.

8

hyvät hinnat ja suuri valikoima

9

Citymarketissa parasta varmaan on sen suuri koko ja mahdollisuus ostaa kaikkea kodintavaroista ja vaatteista ruokaan. Iso kauppa ja laaja valikoima. Sijainti erittäin tärkeä! Autoton pääsee Paavo

9

Täältä löytää kaikkea vauvasta vaariin. Helppo löytää mitä etsii. Hyvät tarjoukset.

10

hyvän kokoinen ja sopivalla paikalla.

8

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Monipuoliset valikoimat
3. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta