Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,5/10 10 arviota

ABC Pitkälahti

Asiakkaiden mielestä Huoltoasema-kategorian 5. paras yritys Kuopiossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Heli-Mari E.
9 kuukautta sitten
8

Mukava taukopaikka etelästä päin tultaessa ennen Kuopiota.

Isot tilat ja vaikka näyttää, että paikka olisi täynnä, sisällä harvoin ruuhkia näkyy. Jopa ruuhka-aikana WC-tilat pidetään siisteinä. Hyvä ruoka, torstaisin aika usein pannaria hernekeiton kaverina :)

Teemu P.
2 vuotta sitten
7

Aika tuttua ABC-tavaraa

Pitkälahden ABC sijaitsee erinomaisella paikalla vitostietä taitettaessa. Iso parkkipaikka antaa mahdollisuuden mahduttaa auto sekaan isommassakin ruuhkassa. Sisätiloiltaan tämä ABC ei pahemmin poikkea firman muista luukuista eikä pääsee parhaimpien liikenneasemien tasolle. Henkilökunta on ystävällistä ja siivu heistä on rajan takaa tulleita venakkoja. Tilaa sisälläkin on kohtuu hyvin, ei mitenkään massiivisesti. On ehkä hieman ahtaasti sisustettu. Vilkas paikka varsinkin kesäviikonloppuisin matkailijoiden stopatessa murkinalle. Hiihtoloman kieppeillä kannattaa varautua nuorisovyöryyn, sillä vuosittain tänne pysähtyy paljon opiskelijoita enemmän tai vähemmän riehakkaassa kunnossa.

Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Helvi E.
2 vuotta sitten
7

ABC Pitkälahti on hyvällä paikalla.

Hyvä maamerkki, kun lähestyy Kuopiota etelästä ja aikoo Petoselle kyläilemään. Polttoaineiden ja autotarvikkeiden lisäksi sieltä löytyy monenlaista palvelua, kuten pankkiautomaatti.
Kaupassa on melko hyvät valikoimat ainakin maitotuotteita ja juomia. Löytyy kukkia ja tuliaisia.
Ravintolassa S-etuasiakas saa bonusten lisäksi tarjouksia ruoka-annoksista.
ABC on auki joka päivä vuoden ympäri sekä arkena että pyhänä 24h. Mikä hyvää, että olitpa liikkeellä mihin aikaan tahansa, voit asioida ABC:llä.
Kahvilassa oli hyvä ja nopea palvelu, kun kävin aamukahveilla ennen bussin lähtöä.

Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Noora A.
2 vuotta sitten
7

Pitkälahden ABC ei juurikaan eroa lukuisista muista ketjun liikenneasemista.

Sijainti Kuopion Pitkälahdessa on hyvä, varsinkin, kun naapuriin muutti juuri Ikea. Varmasti molemmat saavat osansa toistensa asiakkaista.

ABC:llä tulee kuopiolaisena käytyä harvemmin, mutta sunnuntaisin ja iltamyöhään, kun muut kaupat ovat kiinni, tulee joskus käytyä Pitkälahdessa asti, vaikka 24H-ABC olisi keskustassakin.

Mitään sanottavaa Pitkälahden Absista ei ole suuntaan tahi toiseen. Kauppapuoli on iso, samoin ravintola. Bensaakin riittää. Mutta miksi aina ABC?

Ylihinnoiteltu

Ari K.
2 vuotta sitten
8

Pitkälahden ABC on tuttua ABC laatua.

Asema on iso, mutta ei tuo mitään uutta tuttuun konseptiin. Parkkitilat ovat myös isot joten parkkiruutu kyllä löytyy. ABC- aseman valikoima esim ruoka-annoksissa on hyvä - löytyy annoksia, seisova pöytä ja nuorison suosimat hampurilaisannokset. ABC- asemien persoonattomuus alkaa vain jo häiritä ja mielummin alkaa jo etsiä muita paikkoja. Toki keskittäminen bonuspaikkoihin houkuttaa :) ABC Pitkälahti on vilkas ja nopeasti palvelua tuottava asema - henkilökohtaista palvelua haluavan kannattaa valita, joku muu paikka.

Auki 24 h

Esa K.
2 vuotta sitten
8

Kuopion panos koko maan kattavaan ABC-bensa-asema-kahvila-ravintola-elintarvikekauppa-ketjuun.

Jos tykkää pyöriä apseilla, niin täällä viihtyy. Kaikki on ihan samaa kuin kaikissa muissakin vastaavissa autoilevien s-ryhmäläisten kokoontumispaikoissa. Kahvilasta saa aina tarjouksesta kahvi aja dallaspullaa. Jos nautit saman satsin vaikka Utissa, niin Pitkälahdesta saatsamaa laatua, etkä pety. Ravintolassa on sekä seisova pöytä että hampurilaisosasto, joten koko perheen ruokatoiveet täyttyvät. Elintarvikekaupan puolelta saa makkarat ja oluet matkaeväiksi. Bensan hinnassa on s-ryhmän lisäsentit, jotka saa alennettua S-ryhmän bonuskortilla. Kaikki on siis tuttua ja turvallista. Kesällä rakennuksen edessä oon jäätelökioski!

Auki 24 h, Tankkauspalvelu

Hinta kohdallaan

Samuli U.
2 vuotta sitten
7

Pitkälahden ABC on ABC muiden joukossa.

Kun on nähnyt 20, on nähnyt ne kaikki ja suunnistaminen onnistuu vaikka silmät sidottuina. Kahvit ja muut herkut on hyviä ja hinta kallis – eikös se ole hyvin onnistuneen tuotteistamisen merkki?

Pitkälahden ABC:sta ei suoranaisesti ole pahaa sanottavaa. Kaikki toimii kuten pitääkin. Herää ainoastaan kysymys, miksi ABC, kun esimerkiksi noin 50 kilometrin päästä Pöljältä löytyisi oikeasti persoonallinen huoltoasema. Toki ABC:lta löytyy pankkiautomaatti, kauppa ynnä muuta, mutta silti.

Ylihinnoiteltu

Jukka M.
2 vuotta sitten
7

Tuttua ABC-tasoa.

Hieman syrjässä, tosin Kuopion ohi kuljettaessa sijainti on varsin hyvä. Palvelutaso nykyaikaisen palveluaseman tasolla. Keskustassa asuvana hieman turhan kaukana, jotta tulisi käytyä säännöllisemmin.

Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Virpi T.
2 vuotta sitten
9

Hyvä paikka mennä syömään,

tankkaamaan ja samalla voi vaikka käydä kaupassa ja hoitaa vaikka veikkaus asiat. Ihan parasta 24h.Parasta kun samat tuotteet löytyvät kun isommistakin ruokakaupoista.Pullat tuoreita ja maukkaita.

Auki 24 h, Hyvät pullat, Puhtaat bensakahvat

Hinta kohdallaan

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 8 Auki 24 h Arvioi
 2. 2 1 Hinta-laatusuhde pesuissa kohdallaan Arvioi
 3. 3 1 Hyvät pullat Arvioi
 4. 4 1 Puhtaat bensakahvat Arvioi
 5. 5 1 Tankkauspalvelu Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Kuopion TOP 3 (Huoltoasema)

 1. ABC Niirala 2
  8,0
  Niiralankatu 25
 2. 3
  8,0
  Särkiniementie 1 B
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä ABC Pitkälahti

ABC Pitkälahti

Lisäyhteystiedot

Liikennemyymäläpäällikkö
010 762 9861
Marketvastaava
010 762 9862
Apulaisliikennemyymäläpäällikkö
010 762 9866
Kauppa
010 762 9863