Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,9/10 8 arviota

S-market Petonen

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian paras yritys Kuopiossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Asta F.
2 vuotta sitten
8

Tässä kaupassa tulee haettua jotain pikaisesti koska tämä on

hieman lähempäsä mökkiämme.. Lisäksi käymme enemmän hok-elannon kaupoissa kun keskon kaupoissa.
Kauppa on perus s-market. valikoima suht. hyvä mutta jos jotain erikoistuotteita tarvitsee tulee mentyä isompiin kauppoisin.

Luomua ja lähiruokaa, Ystävällinen henkilökunta, Ei jonoja

Hinta kohdallaan

Esa K.
2 vuotta sitten
9

S-Market Jalkasenkadun ostoskeskuksessa on ihan perushyvä keskikokoinen

ruokakauppa. S-Marketista saa lähes kaikkea mitä normitapauksissa tarvitsee. Hedelmäosasto on raikas ja tuoreita tuotteita tarjoava. Leipäosasto on kiitettävä. Täältä saa muiden muassa alakerran Petosen leipomon lisäaineettomia ruisleipiä. Kylmäosasto on ihan normitasoa. Muiden S-Markettien tapaan vanhaksi meneviä tuotteita myydään kolmenkymmenen prosentin alennuksella. S-Marketin edessä on ihan mukavasti parkkipaikkaa, jossa auton saa usein kaupan lähelle.

Luomua ja lähiruokaa, Ei jonoja

Hinta kohdallaan

Anu R.
2 vuotta sitten
9

Hyvä lähikauppa.

Hyvänkokoinen kauppa jossa siisti yleisvaikutelma. Henkilökunta on avulias ja tervehtivät aina jos vain mahdollista. Tuotteet ovat olleet hyviä ja laadukkaita. Hedelmä ja kasvis-juurespuoli voisi olla suurempi. Kassalla palvelu on nopeaa ja jos joutuu jonottamaan, henkilökuntaa tulee nopeasti lisää paikalle. Myös pullopalautuksessa saa nopeasti apua jos tarvitsee. Uudistus jossa ovien paikkoja vaihdettiin on toiminut mielestäni kohtuullisen hyvin. Ainoastaan lasten kärryjen ja autokärryjen sijoittelua voisi kauppa miettiä vielä uudestaan. Kassan läpi kun mennään niin silloin kärryt jäävät väärälle puolelle ja aiheuttavat myyjille vain turhaa lisätyötä.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Ei jonoja

Hinta kohdallaan

Virpi K.
2 vuotta sitten
10

Oma lähikauppa.

Mukava henkilökunta.Valikoima voisi olla nykyaikaisempi ja tuotevalikoima kattavampi.Meille kuitenkin päivittäistavaroiden ostoon ihan riittävä.Veikkauspiste olisi hyvä plussa.Hinnat ovat edulliset ja selkeät esillepanot.Kassoja on aina riittävästi töissä ja asiakkaan ei tarvitse kauaa jonottaa,se on erittäin hyvä asia.Miinusta siitä että esim lasten leluissa ei ole monesti hinnat nähtävillä, on jäänyt monesti ostamatta kun ei jaksa koko katraan kanssa lähteä etsimään myyjää hintaa kysyäkseen.

Venla L.
2 vuotta sitten
9

lähikauppana hyvä.

ystävällinen henkilökunta jotka muistavat huomenet toivottaa...sopivan kokoinen josta löytyy kaikki tarvittavat ostokset eikä tarvitse muualle mennä. ainoana miinuksena se että ei ole veikkausta ko paikassa. sopivat aukiolo ajat onneksi sillä joskus tarve vaatii aikaisempaakin käyntiä.,

Hanna R.
2 vuotta sitten
9

Hyvät valikoimat!

Aina tulee käytyä tässä kaupassa, kun asiaa Petoselle. Tarjouksia löytyy silloin tällöin. Henkilökunta on ystävällistä ja antaa apua aina tarvittaessa. Valikoimat todella laajat. Ainoa miinus on, että usein vaihtuu tuotteiden järjestys, eli monesti joutuu etsimään tarvitsemaansa tavaraa, kun se onkin vaihtanut paikkaa. Mutta siitä huolimatta annan kaupalle erinomaisen arvosanan, joka koostuu palvelusta, tuotteiden laajasta valikoimasta, hinta-laatusuhteesta sekä sijainnista Petosen keskustassa. Niin, ja parkkipaikkoja löytyy aina, jopa ihan ulko-oven läheltä.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

8
Pikaiseen tarpeisiin kuten maito ja mehu ja eläinten ruoka , päivittäis tavara kauppa lähellä ja sopiva valikoima
Rebecca P.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 5 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 2. 2 4 Ei jonoja Arvioi
 3. 3 3 Kattavat valikoimat Arvioi
 4. 4 3 Luomua ja lähiruokaa Arvioi
 5. 5 1 Auki 24 h Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Kuopion TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. Lidl Inkilänmäki 1
  8,9
  Sisustajantie 8
 2. S-market Petonen 2
  8,9
  Jalkasenkatu 7
 3. 3
  8,8
  Tehdaskatu 19-23
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä S-market Petonen

S-market Petonen

Lisäyhteystiedot

Marketpäällikkö
010 762 8701