Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,5/10 6 arviota

Hong Kong Kuopio

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 12. paras yritys Kuopiossa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Jussi M.
10 kuukautta sitten
7

Hong Kong on uusi tulokas Kuopiossa.

Tavaroiden esillepano voisi olla parempi. Hyllyt täyden tuntuiset ja järjestys tuntuu sekavalta ainakin näin aluksi. Hintataso on erittäin kilpailukykyinen. Parkkipaikat ovat hyvällä paikalla oven edessä.

Jorma T.
1 vuosi sitten
10

Edullinen halpahalli.

Tämä on erinomainen täydennys kuopion halpakauppa myymälöiden
valikoimaan, palvelu on hyvää,esim.kalastusosasto on erinomainen valikko erilainen kuin muilla hintataso edullinen.Sopivan kokoinen myymälä, järjestys hyvä
viihtyisä liikkua,myyjiä aina paikalla mukava ilmapiiri.Työkaluosatolta löytyy
koti askarteluun tuotteita hyvin, tosi edullisesti.Puutarhamyymälä on tarpeekksi tilava ja valikoimaltaan kattava.Myymälän tarjoukset ovat hyvin ilmoitettu kotiin jaettavassa tarjouslehdessä.Hyvät parkkitilat,edullinen,ystävällinen henkilökunta ja hyviä tarjouksia.Hyvät parkkitilat,edullinen ja monopuolinen valikoima.Sopivat aukiolo ajat.

Kati M.
2 vuotta sitten
7

Ensimmäinen käynti uudessa liikkeessä ei sykähdyttänyt.

Liike oli yllättävän pieni ja hyllyissä samaa tavaraa, mitä muuallakin ns. halpahalleissa. Liikkeessä oli ehkä liian hämärä valaistus, joten asiointi ei jäänyt erityisesti mieleen. Myöskään asiointi puutarhaosastolla ei tuonut positiivista kuvaa yrityksestä. Myytävät kasvit olivat erittäin huonokuntoisia, joten jäivät ostamatta hyvästä tarjouksesta huolimatta. Myös täällä liian hämärää. Nuoret myyjät eivät oikein osanneet opastaa hankinnoissa.

Hyvät parkkitilat

Arttu N.
2 vuotta sitten
6

Hong Kong Kuopiossa oli pettymys.

Mitään uutta tai ihmeellistä ei siellä ollut. Luokittelisin Hong Kongin samaan kastiin Maxi Makasiinin kanssa. Voisiko kuvat sanalla "krääsää". No jos haluaa vaihtelua, voi mennä katselemaan krääsää tähän uuteen paikkaan. Olihan siellä kyllä Jamie Oliverin arvokamaa, nimittäin puutarhaosastolla, jota en muualla Kuopiossa ole nähnyt.

Monipuoliset valikoimat, Edullinen, Hyvät parkkitilat

Esa K.
2 vuotta sitten
7

Hong Kong on nimensä ja maineensa veroinen halpahalli.

Puutarhamyymälä on kesäkukkakauppa, josta saa myös pihaan puita ja pensaita, myös hyötykasveja. Muuten puutarhamyymälän valikoima on varsin suppea. Hintalaatu on kohdallaan, sillä Hong Kong on hinnoitellut puutarhatuotteensakin halpahallihinnoin. Sijainti on hieman kaukana kaikesta muusta, joten asioikseen on mentävä jos haluaa tutustua liikkeeseen. Parkkitilaa on kiitettävästi ja ostoskärryt on helppo ohjata parkkipaikalle auton viereen. Suosittelen puutarhamyymälää kesäkukkien ostajille, mutta en hifistelijä-puutarhureille.

Edullinen, Hyvät parkkitilat

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

8
Hyvä halpiskauppa. Laajavalikoima mm. kalastustarvikkeita. Kesäisin liikkeen yhteydessä toimii kesäpiha, josta saa tuotteita pihaan ja puutarhaan. Avoinna myös sunnuntaisin.
Laura A.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 5 Hyvät parkkitilat Arvioi
 2. 2 2 Edullinen Arvioi
 3. 3 2 Monipuoliset valikoimat Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Kuopion TOP 3 (Tavaratalo)

 1. Prisma Kuopio 1
  9,1
  Savilahdentie 10
 2. 2
  8,8
  Matkuksentie 60
 3. Carlson Kuopio / Tori Carlson 3
  8,6
  Haapaniemenkatu 22
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Hong Kong Kuopio