6,1 Silmäasema Kuopio, Kauppakatu, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Optikkoliike-kategorian 4. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Esa K.

Silmäasema on perinteisen kallis silmälasiliike. Suomalaisia silmälasiliikkeitä ja -palveluita on pitkään kritisoitu kalliiksi verrattuna esimerkiksi naapurimaihin verrattuna. Silmäasema on mielestäni yksi hyvä todiste tästä dinosaurus-väitteestä. Silmäasemanmaine ja imago perustuu pitkälti valkotakeilla kuorrutettuun silmälääkäri- ja optikkopalveluihin. Laadukkaita rillejä Silmäasemalta kyllä saa, sitä en kiellä. Merkkikehyksiä liiken on hyllyt pullollaan. Valitettavasti vaan hintataso on korkeampi kuin joissakin kilpailevissa liikkeissä. Suosittelen niille, jotka haluat panostaa laatuun hinnasta tinkimättä.

Laaja valikoima, Merkkikehyksiä Ylihinnoiteltu
6
Kaija O.

Valitettavasti palvelukokemus tästä yrityksestä on hieman heikonlainen. Olen useampia kertoja yrittänyt löytää sopivat silmälasit ja piilolinssit tästä liikkestä, mutta aina palvelu on ollut kiireistä ja jotenkin vaikeaa. Linssit ovat jääneet hankkimatta ja lasireseptitkin ovat olleet ns. yläkanttiin, eli varustettu sellaisilla lisäominaisuuksilla, jotka eivät ole olleet tarpeellisia.

6
Jaakko S.

Tämä "silmäasemaa" ei voi kyllä suositella kellekään. Optikon suosituksesta sain piilolinssit ja seuraava yö vietettiinkin sitten terveyskeskuksessa... Lääkärin mukaan minun silmäni ovat sellaiset, että niihin ei sovellu minkäänlaiset piilolinssit. Se siitä optikon ammattilaisuudesta...

Ylihinnoiteltu
5

Miksi juuri tänne?

1. Laaja valikoima
2. Merkkikehyksiä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta