8,3 Kuopion kaupunki Lippumäen uima- ja jäähalli, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian 4. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Aira T.

Uimahalli siisti, sauna puhdas, kuntosali tarviis enemmän tuuletusta , jos on enemmän porukaa ilma on tunkkainen, muuten ihan ok.

Edullinen, Pitkät aukioloajat, Tule sellaisena kuin olet Hinta kohdallaan
9
Kia L.

Lippumäki on siinä mielessä erityinen keskus,sillä se on rakennettu maan alle.Sisustus on hieman tylsä ja kaipaisi muutosta.Jäähalli on sopivn kokoinen ja hyvä paikka luisteluun.Uimahallikin on hyvä ja tarpeeksi laadukas.hinnasto on parhaillaan.

9
Noora A.

Lippumäen uima- ja jäähalli sekä kuntosali on viihtyisä ja hieno paikka. Erikoiseksi sen tekee se, että se on rakennettu maan alle kallion sisään.

Petosen asukkaille kompleksi on monipuolinen liikuntakeidas, jonne kyllä kannattaa tulla vaikka kauempaakin. Kuntosali esimerkiksi ei ole yhtä ruuhkainen kuin keskustan uimahallilla.

Kun käyt kuntosalilla, pääset samalla hinnalla myös uimaan, mikä kannattaa hyödyntää.

Palvelu on ystävällistä ja kuntosali on juuri sopivan kokoinen. Uimahalli on pieni, mutta ajaa asiansa. Hyvin viihtyisä paikka kaiken kaikkiaan.

Hinta kohdallaan
8
Arttu I.

Lippumäen "urheilukeskuksessa" on kuntosali, jäähalli ja uimahalli mikä on loistava combinaatio. Kuntosalin jälkeen voi käydä uimassa, ja jäähallikin palvelee jääurheilulajien edustajia.

Lippumäessä jäävuorot ovat edulliset, kuntosali sopivan hintainen samoin kuin uinti. Hintataso on kohdillaan. Uimahallissa on muutama kuntouinnille suunnattu rata, poreallas, lämmin lapsille suunnattu allas, ja allas, jossa on veden paineella niskoja, selkää hierovia laitteita.

Paikka on avoinna n. 7-21 talvella joka päivä, mutta kesällä kokonaan suljettu juhannuksesta heinäkuun puoliväliin.

Suosittelen paikkaa uimareille, jääurheilijoille sekä kuntosaliurheilijoille.

Edullinen, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
8
Oskari U.

Kävin täällä kuntosalilla ennen kuin liityin Fressin jäseneksi. Kuntosali on sopivan monipuolinen vaativallekin harrastajalle. Hyvää on se, että vaikka tilat ovat suhteellisen pienet, ei myöskään ruuhkaa yleensä ole muuta kuin alkuillasta arkisin.

Uimahallin puoli on simppeli: kaksi saunaa, lastenallas, pieni poreallas sekä neliratainen 25 metrin allas, jonka vieressä on muutama vesihierontapiste.

Kaikki toimii kuten pitääkin, mutta itse siirryin Fressille, sillä käyn salilla sen verran usein, että kuukausijäsenyys yksityiselle salille tulee halvemmaksi kuin sarjaliput kunnallisella puolella.

Laitteet viimeisen päälle, Tule sellaisena kuin olet, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9
Oskari K.

Halpa uimahalli jonka yhteydessä on myös jäähalli ja kuntosali. Kallion sisässä sijaitseva edullisessa uimahallissa on vain yksi pieni vauvojen allas, pieni lasten allas, pieni poreallas ja normaali allas jossa on kolme pientä rataa. Tässä tilanteessa hinta vastaa laatua. Ei ole viikonloppuisin auki, jotenka viikonloppu-uinnit Lippumäessä voit unohtaa. Jos tulet tarpeeksi aikaisin saatat olla yksinäsi uimassa, koska ruuhka Lippumäen uimahallissa on todella harvinaista.

Edullinen Erinomainen
6
Esa K.

Kaupungin uimahalli Petosella on edullinen koko perheen uintipaikka. Oman hohtonsa uimahalliin tuo väestönsuojaan kallion sisään louhittu sijainti. Uimahallissa on viisi allasta: normaali uintiallas, hierovat suihkut, poreallas, lasten allas ja vauvojen allas. Uintialtaassa on omat lohkonsa kuntouimareille, ammattiuimareille ja vesijuoksijoille. Uintialtaan toisessa päässä voi korokkeilta hyppiä. Kaupungin uimahalli on koko perheelle ja jokaisen kukkarolle sopiva uintipaikka. Uimahallin yhteydessä on lisäksi jäähalli ja kuntosali. Jäähalli on useimmiten varattu jääkiekkoilijoille, ringeten pelaajille tai taitoluistelijoille, mutta siellä on talvisin myös yleisöluisteluvuoroja.

Edullinen Erinomainen
9
Birgitta S.

Tunnelmallinen uimahalli kallion sisässä. Aamu-uinnilla saat uida ihan rauhassa, joskus jopa yksin altaassa. Illemmalla ruuhkaa eteenkin juoksuvyö radalla. Lapsille kaksi pienehköä allasta. Porealtaassa mukava rentoutua uinnin päätteeksi. Ison altaan reunalta löytyy hierontasuihkuja hartioille, selälle jopa jalkapohjille. Saunat lämpiää hyvin, jopa joskus polttavan kuumaksi. Halli yleisilmeeltään ihan siisti. Parkkitilaa riittävästi myös ruuhka-aikaan.

Edullinen
9

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Tule sellaisena kuin olet
3. Pitkät aukioloajat
4. Laitteet viimeisen päälle
5. Viihtyisä ympäristö

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta