8,9 S-market Petonen, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 2. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Timo R.

asiakaspalvelu erittäin kohteliasta ja asiakasta kunnioittavaa erittäin laaja ja kattava tuotevalikoima edulliset hinnat pitkät aukioloajat riittävät parkkipaikat virheetöntä toimintaa hyvä sijainti.

10
Tiia R.

Ystävällinen henkilökunta, laajat valikoimat, lyhyet kassajonot :)

9
Noora K.

Paras ruokakauppa Petosella. Sopiva hintataso ja mukava henkilökunta. Hedelmät ja vihannekset ovat tuoreita sekä valikoima on sopivan laaja. Tästä kaupasta löytää takuulla kaiken mitä vaan mieleen juolahtaa arkena! Uudet paistopiste tuotteet ovat ihana lisä ja varsinkin riisipiirakat ovat tosi mahtavia! Täällä asioin aina!

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
10

ruokakaupassa käynyt

Auki 24 h, Luomua ja lähiruokaa, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Rebecca P.

Pikaiseen tarpeisiin kuten maito ja mehu ja eläinten ruoka , päivittäis tavara kauppa lähellä ja sopiva valikoima

Ei jonoja, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Asta F.

Tässä kaupassa tulee haettua jotain pikaisesti koska tämä on hieman lähempäsä mökkiämme.. Lisäksi käymme enemmän hok-elannon kaupoissa kun keskon kaupoissa.
Kauppa on perus s-market. valikoima suht. hyvä mutta jos jotain erikoistuotteita tarvitsee tulee mentyä isompiin kauppoisin.

Ei jonoja, Luomua ja lähiruokaa, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Esa K.

S-Market Jalkasenkadun ostoskeskuksessa on ihan perushyvä keskikokoinen ruokakauppa. S-Marketista saa lähes kaikkea mitä normitapauksissa tarvitsee. Hedelmäosasto on raikas ja tuoreita tuotteita tarjoava. Leipäosasto on kiitettävä. Täältä saa muiden muassa alakerran Petosen leipomon lisäaineettomia ruisleipiä. Kylmäosasto on ihan normitasoa. Muiden S-Markettien tapaan vanhaksi meneviä tuotteita myydään kolmenkymmenen prosentin alennuksella. S-Marketin edessä on ihan mukavasti parkkipaikkaa, jossa auton saa usein kaupan lähelle.

Ei jonoja, Luomua ja lähiruokaa Hinta kohdallaan
9
Anu R.

Hyvä lähikauppa.Hyvänkokoinen kauppa jossa siisti yleisvaikutelma. Henkilökunta on avulias ja tervehtivät aina jos vain mahdollista. Tuotteet ovat olleet hyviä ja laadukkaita. Hedelmä ja kasvis-juurespuoli voisi olla suurempi. Kassalla palvelu on nopeaa ja jos joutuu jonottamaan, henkilökuntaa tulee nopeasti lisää paikalle. Myös pullopalautuksessa saa nopeasti apua jos tarvitsee. Uudistus jossa ovien paikkoja vaihdettiin on toiminut mielestäni kohtuullisen hyvin. Ainoastaan lasten kärryjen ja autokärryjen sijoittelua voisi kauppa miettiä vielä uudestaan. Kassan läpi kun mennään niin silloin kärryt jäävät väärälle puolelle ja aiheuttavat myyjille vain turhaa lisätyötä.

Ei jonoja, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Virpi K.

Oma lähikauppa.Mukava henkilökunta.Valikoima voisi olla nykyaikaisempi ja tuotevalikoima kattavampi.Meille kuitenkin päivittäistavaroiden ostoon ihan riittävä.Veikkauspiste olisi hyvä plussa.Hinnat ovat edulliset ja selkeät esillepanot.Kassoja on aina riittävästi töissä ja asiakkaan ei tarvitse kauaa jonottaa,se on erittäin hyvä asia.Miinusta siitä että esim lasten leluissa ei ole monesti hinnat nähtävillä, on jäänyt monesti ostamatta kun ei jaksa koko katraan kanssa lähteä etsimään myyjää hintaa kysyäkseen.

10
Venla L.

lähikauppana hyvä. ystävällinen henkilökunta jotka muistavat huomenet toivottaa...sopivan kokoinen josta löytyy kaikki tarvittavat ostokset eikä tarvitse muualle mennä. ainoana miinuksena se että ei ole veikkausta ko paikassa. sopivat aukiolo ajat onneksi sillä joskus tarve vaatii aikaisempaakin käyntiä.,

9
Hanna R.

Hyvät valikoimat! Aina tulee käytyä tässä kaupassa, kun asiaa Petoselle. Tarjouksia löytyy silloin tällöin. Henkilökunta on ystävällistä ja antaa apua aina tarvittaessa. Valikoimat todella laajat. Ainoa miinus on, että usein vaihtuu tuotteiden järjestys, eli monesti joutuu etsimään tarvitsemaansa tavaraa, kun se onkin vaihtanut paikkaa. Mutta siitä huolimatta annan kaupalle erinomaisen arvosanan, joka koostuu palvelusta, tuotteiden laajasta valikoimasta, hinta-laatusuhteesta sekä sijainnista Petosen keskustassa. Niin, ja parkkipaikkoja löytyy aina, jopa ihan ulko-oven läheltä.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Ystävällinen henkilökunta
2. Ei jonoja
3. Kattavat valikoimat
4. Luomua ja lähiruokaa
5. Auki 24 h
6. Edulliset hinnat
7. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta