6,8 Maxi-Kodintukku Kuopio, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 15. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mira T.

Kävin mieheni kanssa ostoksilla maxi-kodintukussa 5.2.2014 noin puolen päivän aikaan. Kassalla maksaessani ostoksia myyjä kertoi summan ja häipyi viereiseen veikkauspisteeseen jututtamaan työkavereitaan. Hämmentyneenä maksoin kortilla ostokset loppuun ja jäin odottamaan kuittia mutta myyjä ei tullutkaan takaisin. Mieheni otti kassan kirjoittimesta kuittimme irti.. Itse olen palvelu ammatissa ja mielestäni asiakas pitäisi palvella alusta loppuun ennen kuin kassalta poistutaan. :(

2
Tiina T.

Kuopion Särkilahdessa oleva Maximarket omaa paljon tavaraa mutta on jossain määrin sekava liike. Tavarat on lajiteltu osastottain ja esim. kalastus- ja jääkiekkotaevikkeita on erittäin laajavalikoima. Maineeltaan liike on edullinen joka osittain pitää paikkansa ja asiakkaita käykin paljon liikkeessä. Kassahenkilökunta oli ystävällistä.

7
Jussi M.

Täältä löytää paljon tavaroita moneen tarkoitukseen. Parkkipaikka on iso ja autolle löytää helposti paikan. Hinnat ovat usein halvempia kuin kilpailijoilla. Kassat toimivat sujuvasti ja takuupalautuksissakaan ei ole valittamista. Löytyy myös puutarhamyymälä.

9
Esa K.

Myös toinen Maxi on varsinainen köyhän miehen kyläkauppa. Tavaraa on hujan hajan pitkin hallia, ilman sen kummempaa logiikkaa rautakauppaosastosta elintarvikkeisiin. Vieri vieressä on rihkamaa ja priimaa. Tarkkana saa olla kun Maxissa käy shoppailemassa. Henkilökuntaa on lähes mahdoton tavoittaa, eikä ainakaan apua saa valintoja tehdessä, mikä on suuri miinus erikoistavaraliikkeisiin verrattuna. Kaiken turhanpäiväisen roinan seasta voi tehdä löytöjä ja ihan laadukkaitakin tuotteita. Laadukkaat tuotteet ovat toki edullisempia kuin erikoisliikkeissä tai automarketeissa. Esimerkiksi rautakauppakama on edullisempaa kuin rautakaupoissa. Maxi-Kodintukussa on lisäksi puutarhamyymälä, josta saa lähinnä kesäkukkia ja omenapuita.

Edullinen, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
5
Joni A.

tarjontaa oli yli tarpeiden ja hinnat alhaalla, mutta myyjiä oli vaikea tavoittaa.

8
Simo K.

Suuret tilat ja valtavat valikoimat. Hinnat kohdallaan. Palvelu asiallista. Suosittelen!

9

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta