5,5 Great Skate Kuopio, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian 20. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Heidi N.

Liike suhtautui ammattitaidolla hinnakkaan mailan rikkoutumiseen (käytetty N. 1 kk ja rikkoutui normaalissa lämärissä) ja laittoi palautukseen tehtaalle kuten asiaan kuuluu. Ja vielä ystävällistä palvelua.

9
Kari K.

Myyjän epäasiallinen käytös luistimia teroitukseen tuotaessa. Hän teki suorasanaisesti selväksi että kun luistimet eivät olleet tästä liikkeestä ostetut niin ne teroitetaan viimeisenä ja teroitus kesti täydet 2 työpäivää mikä on jo selvää kiusantekoa. Varmasti viimeinen kerta luistinten teroitukseen tässä paikassa minulla ja monella muullakin. Olen sentään ollut paikan maksava asiakas monesti aiemmin. Tosin nyt entinen asiakas.

0

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta