8,4 Heimosen Kukkakauppa, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Kukkakauppa-kategorian 8. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tiina T.

Tilasin kukkavihkon hautajaisiin puhelimella, omistaja Armi on työlleen omistautunut, erittäin taitava sitoja. Kukkalaitteesta tuli kaunis ja juuri sellainen kuin hän sen kuvaili etukäteen. Hän myöhemmin kysyi sähköpostilla haluanko, että he kuljettaa kulkavihkon suoraan kappeliin. Sain ystävällistä ja hyvää palvelua surun keskellä.

10
Hanna R.

Hyvä paikka, suosittelen!! Hautajaisiin olen ensimmäisen kerran asioinut täällä, ja sain kukkalaiteen kahdessa päivässä tilattuani sen, ja aivan ihana olikin. Sen jälkeen olen aina hakenut kaikki tarvitsemani täältä. Myös plussana vuosia, vuosia sitten sain kukkatoimituslaikoita ostettua itselleni todella halpaan hintaan, ja ihan mahtava sisustuselementti edelleen. Paikkana vähän syrjässä, Niiralan omakotialueella, mutta ihan varmasti on lunastanu asemansa tässä kaupungissa. Kuka tietää paikan, niin varmasti puskaradion kautta menee tietoa eteenpäin, positiivista tietoa nimenomaan!! Asiantuntemusta riittää ja halua palvella asiakkaita, mikä on todella tärkeää palveluammatissa. Ja erityisesti on silmää kauniille asetelmille. suosittelen!

Laaja valikoima, Tuoreet, kestävät kukat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Tuoreet, kestävät kukat
2. Ystävällinen palvelu
3. Ideoi ja ehdottaa
4. Laaja valikoima

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta