7,5 ABC Pitkälahti, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Huoltoasema-kategorian 10. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Heli-Mari E.

Mukava taukopaikka etelästä päin tultaessa ennen Kuopiota. Isot tilat ja vaikka näyttää, että paikka olisi täynnä, sisällä harvoin ruuhkia näkyy. Jopa ruuhka-aikana WC-tilat pidetään siisteinä. Hyvä ruoka, torstaisin aika usein pannaria hernekeiton kaverina :)

8
Teemu P.

Aika tuttua ABC-tavaraa
Pitkälahden ABC sijaitsee erinomaisella paikalla vitostietä taitettaessa. Iso parkkipaikka antaa mahdollisuuden mahduttaa auto sekaan isommassakin ruuhkassa. Sisätiloiltaan tämä ABC ei pahemmin poikkea firman muista luukuista eikä pääsee parhaimpien liikenneasemien tasolle. Henkilökunta on ystävällistä ja siivu heistä on rajan takaa tulleita venakkoja. Tilaa sisälläkin on kohtuu hyvin, ei mitenkään massiivisesti. On ehkä hieman ahtaasti sisustettu. Vilkas paikka varsinkin kesäviikonloppuisin matkailijoiden stopatessa murkinalle. Hiihtoloman kieppeillä kannattaa varautua nuorisovyöryyn, sillä vuosittain tänne pysähtyy paljon opiskelijoita enemmän tai vähemmän riehakkaassa kunnossa.

Auki 24 h Hinta kohdallaan
7
Noora A.

Pitkälahden ABC ei juurikaan eroa lukuisista muista ketjun liikenneasemista. Sijainti Kuopion Pitkälahdessa on hyvä, varsinkin, kun naapuriin muutti juuri Ikea. Varmasti molemmat saavat osansa toistensa asiakkaista.

ABC:llä tulee kuopiolaisena käytyä harvemmin, mutta sunnuntaisin ja iltamyöhään, kun muut kaupat ovat kiinni, tulee joskus käytyä Pitkälahdessa asti, vaikka 24H-ABC olisi keskustassakin.

Mitään sanottavaa Pitkälahden Absista ei ole suuntaan tahi toiseen. Kauppapuoli on iso, samoin ravintola. Bensaakin riittää. Mutta miksi aina ABC?

Ylihinnoiteltu
7
Ari K.

Pitkälahden ABC on tuttua ABC laatua. Asema on iso, mutta ei tuo mitään uutta tuttuun konseptiin. Parkkitilat ovat myös isot joten parkkiruutu kyllä löytyy. ABC- aseman valikoima esim ruoka-annoksissa on hyvä - löytyy annoksia, seisova pöytä ja nuorison suosimat hampurilaisannokset. ABC- asemien persoonattomuus alkaa vain jo häiritä ja mielummin alkaa jo etsiä muita paikkoja. Toki keskittäminen bonuspaikkoihin houkuttaa :) ABC Pitkälahti on vilkas ja nopeasti palvelua tuottava asema - henkilökohtaista palvelua haluavan kannattaa valita, joku muu paikka.

Auki 24 h
8
Esa K.

Kuopion panos koko maan kattavaan ABC-bensa-asema-kahvila-ravintola-elintarvikekauppa-ketjuun. Jos tykkää pyöriä apseilla, niin täällä viihtyy. Kaikki on ihan samaa kuin kaikissa muissakin vastaavissa autoilevien s-ryhmäläisten kokoontumispaikoissa. Kahvilasta saa aina tarjouksesta kahvi aja dallaspullaa. Jos nautit saman satsin vaikka Utissa, niin Pitkälahdesta saatsamaa laatua, etkä pety. Ravintolassa on sekä seisova pöytä että hampurilaisosasto, joten koko perheen ruokatoiveet täyttyvät. Elintarvikekaupan puolelta saa makkarat ja oluet matkaeväiksi. Bensan hinnassa on s-ryhmän lisäsentit, jotka saa alennettua S-ryhmän bonuskortilla. Kaikki on siis tuttua ja turvallista. Kesällä rakennuksen edessä oon jäätelökioski!

Auki 24 h, Tankkauspalvelu Hinta kohdallaan
8
Simo S.

Kaikki tarvittava löytyy saman katon alta. Monipuolinen marketti ja saa kaiken mitä kotiin tarvitsee, lähinnä täydennyksiä. 24h aukiolo parasta. ABC:n ravintolasta ei olekaan niin kehuja. Muutaman kerran käytyä syömässä olen ollut pääsääntöisesti pettynyt ruokaan. Ruoan ulkonäkö ja maku ei ole ollut maineensa veroista. Ravintolan viihtyisyys ok ja henkilökunta on ollut ystävällistä.

Auki 24 h
5
Virpi T.

Hyvä paikka mennä syömään,tankkaamaan ja samalla voi vaikka käydä kaupassa ja hoitaa vaikka veikkaus asiat. Ihan parasta 24h.Parasta kun samat tuotteet löytyvät kun isommistakin ruokakaupoista.Pullat tuoreita ja maukkaita.

Auki 24 h, Hyvät pullat, Puhtaat bensakahvat Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Auki 24 h
2. Hinta-laatusuhde pesuissa kohdallaan
3. Hyvät pullat
4. Puhtaat bensakahvat
5. Tankkauspalvelu

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta