7,1 STARK Kuopio Kolmisoppi, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Rakennustarvikkeet-kategorian 6. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Simo S.

Virheellistä mainontaa uusimmassa kesäkuvastossa. Menimme ostamaan kuvastossa olevia pihakiviä ja myymälään päästyämme hinta olikin kaksi euroa kalliimpi kuin kuvastossa. Perustelivat, että edullismpi kivi on ns. täyttökivi joka jää muuria rakennettaessa näkymättömiin. Tämäkö pitäisi asiakkaan tietää, jos kuvastossa on kuitenkin sen kalliimman kansikiven kuva. Asiakspalvelupisteen tyttönen yritti selitellä, että tässä kuvastossahan on myös tuotteen koodi. Ei paljon koodit auta asiaksata. Emme todellakaan ostaneet Starkista mitään vaan menimme kilpailijalle K-Rautaan, josta saimme pihakivet 0,60e/kpl edullisemmin.

2
Esa K.

Starkki on Kuopion paras rautakauppa. Henkilökunta on ystävällisiä, eivätkä myyjä ole ylimielisiä. Monipuolinen henkilökunta palvelee kaikissa ongelmissa. Kaikki tarvikkeet talonrakennukseen löytyy samasta kaupasta. Rakentajan tili toimii moitteettomasti, ilman korkoa. Noutopiha on looginen ja sopivan kokoinen. Tosin kesällä saattaa joutua odottamaan palvelua, kun asiakkaita riittää. Jos ei omista peräkärriä, kaupasta saa kärrin lainaan. Jos tuotteita ei saa kärrillä vietyä, tontille kuljetus onnistuu. Suosittelen kaikille rakentajille ja remontti-Reiskoille!

Ammattitaitoiset myyjät, Kattava valikoima, Palvelu pelaa Erinomainen
9
Virpi T.

Erittäin ystävällinen henkilökunta. Jos alkaa remppaa tekemään niin kaikki löytyy kaikkea mitä tarvitsee remonttiin starkilta.Pihakalusteita ja muita pihajuttuja löytyy myös starkin pihalta. Helppo ajaa ja hyvät kulkuyhteydet.

Ammattitaitoiset myyjät, Palvelu pelaa Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoiset myyjät
2. Palvelu pelaa
3. Kattava valikoima

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta