8,7 Halpa-Halli Kuopio, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 4. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sanni M.

Halpa-Halli Matkus Halpa-Hallista voi ostaa ruokaa ja vaatteita. Tuotteet hyvä kuntoisia ja halpaa, niinkuin nimi kertookin!!! Käydään ostamassa ruuat pitkän shoppailu päivän jälkeen halvalla :)

9
Timo R.

erittäin hyvä ja kohtelias asiakaspalvelu runsas tuotevalikoima edulliset hinnat isot parkkipaikat pitkät aukioloajat.

7
Erja B.

Siis halpoja tuotteita säästämisestä pitäville ihmisille,tuotteita laidasta laitaan,löytyy myös arvokkaampiakin tuotteita esim.lahjatavaroita on Iittalaa,Arabiaa yms.Saa monta kärpästä yhdellä iskulla.Ja se että ei myydä tupakkaa on sinällään ihan huvä juttu.Eipä taida oluttakaan olla,en oo kyllä tsekannu,kun en itse osta.Ja sinne on helppo tulla ja lähteä.Ja panostetaan henkilökunnan jaksamiseen,eli ei ole sunnuntaina auki,edes yksi pulju tässä suuressa kiplailu yhteiskunnassa.

10
Esa K.

Halpa-Hallille hatunnosto, ettei siellä myydä viinaa. Myydäänköhän siellä tupakkaa, en ole kiinnittänyt huomiota? H-H ei myöskään ole auki pyhinä, mikä on peukun arvoinen arvo.

Halpis on perinteinen sekatavarakauppa, mistä tällainen Reino-tossuinen saa kaiken minkä tarvitsee, sitä kaljaa lukuunottamatta. Nimensä mukaisesti tuotteet eivät ole ainakaan ylihinnoiteltuja. Tähän astiset kokemukset liittyvät ruokapuoleen, joten muista tuotteista en osaa vielä sanoa juuta taikka jaata.

Halpiksen hyvä puoli on, että nyt Matkuksen ostosparatiisissa tai -helvetissä käydessä voi ladata myös ruokakassit yhden pysähdyksen taktiikalla.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyviä tarjouksia
3. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta