8,8
Halpa-Halli Kuopio, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 2. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Siis halpoja tuotteita säästämisestä pitäville ihmisille,tuotteita laidasta laitaan,löytyy myös arvokkaampiakin tuotteita esim.lahjatavaroita on Iittalaa,Arabiaa yms.Saa monta kärpästä yhdellä iskulla.Ja se että ei myydä tupakkaa on sinällään ihan huvä juttu.Eipä taida oluttakaan olla,en oo kyllä tsekannu,kun en itse osta.Ja sinne on helppo tulla ja lähteä.Ja panostetaan henkilökunnan jaksamiseen,eli ei ole sunnuntaina auki,edes yksi pulju tässä suuressa kiplailu yhteiskunnassa.

10

Halpa-Hallille hatunnosto, ettei siellä myydä viinaa. Myydäänköhän siellä tupakkaa, en ole kiinnittänyt huomiota? H-H ei myöskään ole auki pyhinä, mikä on peukun arvoinen arvo.

Halpis on perinteinen sekatavarakauppa, mistä tällainen Reino-tossuinen saa kaiken minkä tarvitsee, sitä kaljaa lukuunottamatta. Nimensä mukaisesti tuotteet eivät ole ainakaan ylihinnoiteltuja. Tähän astiset kokemukset liittyvät ruokapuoleen, joten muista tuotteista en osaa vielä sanoa juuta taikka jaata.

Halpiksen hyvä puoli on, että nyt Matkuksen ostosparatiisissa tai -helvetissä käydessä voi ladata myös ruokakassit yhden pysähdyksen taktiikalla.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyviä tarjouksia
3. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta