8,7 IKEA Kuopio, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Huonekalut-kategorian 2. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenni V.

Ikea on aina Ikea. Tavaraa on paljon ja ne ovat hyvin esillä, joten tuotteisiin on myös helppo tutustua. Hintataso on edullinen ja kun nälkä yllättää tai kahvihammasta kolottaa niin Ikean ravintolan ruoka-annokset täyttävät suuremmankin vatsan halvalla! Vaikka henkilökuntaa ei paljon olekkaan, löytyy apua kuitenkin tarvittaessa helposti ja se on ystävällistä.

8
Jussi M.

Samanlainen Ikea kuin kaikkialla, hyvällä tavalla. Parkkipaikat esimerkillisen leveät, samanlaiset saisi olla muuallakin. Palvelu ystävällistä, myyjät auttaa kysyttäessä. Nykyään ei tarvitse enää kiertää koko Ikeaa läpi jos haluaa käydä vaikka vain kahvilla.

9
Asta F.

Tulipahan sitten käytä kuopin ikeakin läpi ;)
Kuopion ikea on ISO ja todella viihtyisä. Ruokala on siisti ja sielä todella on panostettu ruokaan.
valikoima oli hyvä ja ruokaan on todella panostettu.. oli selvästi lisätty mausteita mutta sopivasti. kana ei ollut kuivaa vaan mehevää. Vantaan iheassa esimerkiksi ruoka on joskus ollut mautonta ja kuivaa varsinkin kala ja kana..
Täältä haimme mökille peittoja ja lakanoita. yksi pöytäkin lähti matkaan poisto osastolta. Ehdottomasti Suomen paras ikea!

Edullista peruskamaa, Kuuntelee asiakasta, Valikoimaa riittää Erinomainen
10
Piia K.

No nyt tulee sitten käytyä Ikeassa, kun se on niin sopivasti matkan varrella. Kyllä Kuopion Ikealla on hyvä sijainti 9-tien varressa, sinne on niin helppo mennä, on opasteet ja isot parkkipaikat... No, kun ollaan Ikeassa niin samalla sisustetaan ja ostetaan tuliaisia. Ikean elintarvikemyymälässä on hyviä tuotteita mm. puolukkamehua ja kaurakeksejä. Ja kahvitus laskukin tuntui pienemmältä kun tien toisella puolen...Ikeassa tuli sellainen olo, että tänne pitää tulla ihan asiasta tehen vielä uudelleen. Kotona tuntuu kyllä siltä, että meillähän on jo ihan kaikkea. Ikea sopii siis jokaiselle, joka ei pelkää halli myymälöitä.

Edullista peruskamaa, Uniikit ratkaisut, Valikoimaa riittää Hinta kohdallaan
10
Airi E.

Onpas mukava kun saatiin vihdoinkin oma ikea Kuopioon,nyt on kaikki saatavilla läheltä.Like sijaitsee mukavalla psikalla ja mukavaa,kun kaupungista on bussiliikenne, hekin pääsevät joilla ei ole omaa autoa:-)))Liike on avara ja valoisa sekä opasnuolet kertovat suunnan,niinpä ei siellä voi eksyä.Mielenkiintoista sieltä löytyy moneen lähtöön tavaraa,on kauniita sekä edullisia astiota ja yms.Myyjät ovat ystävällisiä ja haluavat autta asiakasta mielellän.Ruoka on herkullista voi vaikka arkipäivänä lähtä syömään maukkaita lihpullia.Suosittelen kaikille käykää tutustumassa:-)))

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
8
Tiina K.

Nyt se on sitten Savossakin - Ikea. Ikea on kiva retkikohde sadepäivälle, vaikka ei mitään erityisiä tarpeita olisikaan. Esimerkki sisustuksia on mukava katsella ja arvioida. Ikeassa on paljon näppäriä ideoita esim säilytykseen. Mukaan tarttuu jotain pientä, vaikka ei oli mitään varsinaisesti ollut menossa ostamaankaan. Hinnat Ikeassa ovat edulliset, mutta tuotteiden kokoamiseen saa varata kotona aikaa ja hermoja. Ikean kahvilasta saa edullisia ja ihan maukkaita kahvileipiä ja mehmiksen gluteenittomaan tötteröön! Suosittelen Ikeaa edullisia ja käytännöllisiä sisustusratkaisuja etsiville!

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
9
Ari K.

Ensimmäinen vierailu Kuopion IKEASSA tehty. Parkkitilaa oli runsaasti. Sisälle mentäessä piti vähän katsastella miten pitäisi toimia, kun IKEAT eivät ole niin kovin tutuiksi vielä tulleet. Sama tyyli kuitenkin taitaa olla Kuopiossa kuin muissakin IKEOISSA. Kierrokseen koko hallin läpi saa varata ihan reilusti aikaa ja pää pyöri kuin pöllöllä, että ihan meinasi huono olo tulla. Katseltavaa riitti ja muutamia pieniä ostoksia tuli tehtyä, vaikka mitään erityistä ei menty hakemaan. Kahvilassa/ruokalassa oli edulliset hinnat ja tarjottavat ihan maistuvia. Ihan kiva, kun IKEA saatiin Savoonkin. Kyllä siellä tulee varmasti silloin tällöin poikettua, vaikka en huonekalujen kokoamisesta erityisesti pidä.

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää
8
Oskari K.

Kuopion IKEA on hyvällä paikalla ja helposti löydettävissä varsinkin etelästä tulevilla asiakkailla. Pohjoisesta tulevat saavat ajella kaupungin ja sen lähiöiden ohi. Ilmeisesti Kuopion IKEAn sapluuna on sama kuin kaikissa muissakin IKEoissa. Parkkitilaa on reilusti ja "pakkausparkit" on kätevästi ulostulon liepeillä. Myymälä on hirvittävän iso halli, jossa käymisessä saa aikaa kulumaan, jolloin asiakkaan saattaa tehdä mieli poiketa edullisella kahvilla, aamiaisella tai lounaalla. Alakerran kahvila on hieman sotkuisen oloinen itsepalvelu juoma- ja pehmisautomaatteineen.

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Hinta kohdallaan
8
Esa K.

Kuopion IKEA on hyvällä paikalla ja helposti löydettävissä varsinkin etelästä tulevilla asiakkailla. Pohjoisesta tulevat saavat ajella kaupungin ja sen lähiöiden ohi. Ilmeisesti Kuopion IKEAn sapluuna on sama kuin kaikissa muissakin IKEoissa. Parkkitilaa on reilusti ja "pakkausparkit" on kätevästi ulostulon liepeillä. Myymälä on hirvittävän iso halli, jossa käymisessä saa aikaa kulumaan, jolloin asiakkaan saattaa tehdä mieli poiketa edullisella kahvilla, aamiaisella tai lounaalla. Alakerran kahvila on hieman sotkuisen oloinen itsepalvelu juoma- ja pehmisautomaatteineen.

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Hinta kohdallaan
8
Birgitta S.

Onhan se hienoa, että saatiin Ikea tänne Savoonkin. Ei tarvitse pääkaupunkiin saakka lähteä fiilistelemään. Toki entuudestaan kyllä tiesi jo mitä odottaa, kaikki Ikeat taitaa olla samalla kaavalla rakennettuja. Mutta silti siinä paikassa on jotain mikä vetää puoleensa tällaista omaksi iloksi sisustajaa. Enkä puhu todellakaan niistä kuuluisista lihapullista. Ne ovatkin varmaan ainoa vastenmielinen asia Ikeassa. Hinnat ovat edullisia ja laatukin välillä sen mukaista. Kulutusta kestävää käyttöhuonekalua (sänky, sohva, ruokapöytä) en Ikeasta ostaisi, mutta pienempää sisustushömppää sieltä aina mukaan tarttuu.

Edullista peruskamaa
8
Kaija O.

Sinikeltainen Ikea on aina elämys! Paljon nähtävää ja fiilisteltävää - aina löytyy jotain ns. tarpeellista ja tuttu Ikea-kassi täyttyy pakostakin. Hinnat ovat sopivat pienellekin budjetille. Ja välillä voi piipahtaa aterialle: Lihapullat ja kanelipullat ovat varma valinta ravintolassa.

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Hinta kohdallaan
9
Jaakko S.

Ikea on samanlainen paikka riippumatta mihin maahan tai kaupunkiin menet ja se on hyvä asia. Halvat ja modernit kalusteet vaikka pienelläkin budjetilla. Silti Ikeassa on parasta ruoka, kaikenlaista saa kuuluisista lihapullista aina omenapiirakkaan.

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
9
Noora A.

Laaja valikoima ja hinta-laatusuhde kohdallaan. Täällä saa vierähtämään päivän ja toisenkin helposti eikä varmasti ole nähnyt vielä puoliakaan. Konsepti on loppuunsa hiottu miettimällä muun muassa, missä järjestyksessä asiakas kaupassa kulkee.

Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Ruoka ravintolassa on herkullista (huom: muista Ikean tunnetut lihapullat)! Tilava parkkeerausalue, jossa autojen välissä sopii poikkeuksellisesti avaamaan jopa ovet kunnolla, mikä on erityisesti huonekaluja autoon sovitettaessa hyvä asia. Selkeät opasteet. Suosittelen!

8
Oskari U.

Konsepti on sama kuin missä tahansa maassa tai kaupungissa, eli jos olet käynyt yhdessä, olet käynyt kaikissa.

Kävin Ikeassa avajaispäivänä. Palvelu pelasi ja työntekijöitä oli melkeinpä enemmän kuin asiakkaita.

Jos olet ensikertalainen Ikeassa ja lähdet jotain tiettyä asiaa etsimään, kannattaa ehdottomasti ottaa tuotteen numero jostain ylös, sillä asiaa voi olla vähän hankalaa löytää. Ikean hienouksia on, ettei kaupasta meinaa päästä pois, jos ei kierrä ensin koko kauppaa :) Eikä unohdeta lihapullia!

Edullista peruskamaa, Valikoimaa riittää Erinomainen
9
Arttu N.

Pitkään aikaan parasta koko Kuopiossa on ollut Ikean tulo tänne. Kuopion Ikea on tietysti samanlainen kuin muuallakin, joka tarkoittaa myös sitä, että se on yhtä hyvä. On mukavaa, että yhä useammat voivat sisustaa kotiaan joutumatta vararikkoon ja kaiken lisäksi Ikeasta saa jotain muuta kuin sitä, mitä kaikki muut Kuopiolaiset huonekalukaupat tarjoavat.

Edullista peruskamaa, Uniikit ratkaisut, Valikoimaa riittää
10

Miksi juuri tänne?

1. Edullista peruskamaa
2. Valikoimaa riittää
3. Uniikit ratkaisut
4. Kuuntelee asiakasta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta