7,5 Hong Kong Kuopio, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 14. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jussi M.

Hong Kong on uusi tulokas Kuopiossa. Tavaroiden esillepano voisi olla parempi. Hyllyt täyden tuntuiset ja järjestys tuntuu sekavalta ainakin näin aluksi. Hintataso on erittäin kilpailukykyinen. Parkkipaikat ovat hyvällä paikalla oven edessä.

7
Jorma T.

Edullinen halpahalli.Tämä on erinomainen täydennys kuopion halpakauppa myymälöiden
valikoimaan, palvelu on hyvää,esim.kalastusosasto on erinomainen valikko erilainen kuin muilla hintataso edullinen.Sopivan kokoinen myymälä, järjestys hyvä
viihtyisä liikkua,myyjiä aina paikalla mukava ilmapiiri.Työkaluosatolta löytyy
koti askarteluun tuotteita hyvin, tosi edullisesti.Puutarhamyymälä on tarpeekksi tilava ja valikoimaltaan kattava.Myymälän tarjoukset ovat hyvin ilmoitettu kotiin jaettavassa tarjouslehdessä.Hyvät parkkitilat,edullinen,ystävällinen henkilökunta ja hyviä tarjouksia.Hyvät tuotteiden ésille asettelut,edullinen ja monipuolinen valikoima.Sopivat aukioloajat.Kauppaan on hyvät kulkuyhteydet ja myymälään pääsee hyvin myös pyörätuolilla.

Erinomainen
10
Laura A.

Hyvä halpiskauppa. Laajavalikoima mm. kalastustarvikkeita. Kesäisin liikkeen yhteydessä toimii kesäpiha, josta saa tuotteita pihaan ja puutarhaan. Avoinna myös sunnuntaisin.

8
Pekka K.

Monipuolinen ja edullinen kauppa. Hyvä, että Kuopioonkin tuli Hong Kong tavaratalo. Odotin kyllä isompaa ja laajempaa, mutta hyvä näinkin. Kotiin jaettavat tarjouslehdet ovat ulkonäöltään mielenkiintoisia ja ne houkuttelevat asioimaan itse myymälässäkin. Puutarhaosasto oli ihan hyvä ja tilava. Valikoima on kattava ja tasatarha tarjoukset hyviä. Esim. kolme havukasvia 15e. Puutarhaosaston kassa oli hyvä. Ei tarvinnut etsiä myyjää vaan myyjä istuskeli kopissa valmiina odottelemassa maksavaa asiakasta.

Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat
8
Simo S.

Hong Kong Kuopio, odotukset oli korkeammalla. Aiemmin käytyäni eri Hong Kong tavarataloissa odotin Kuopion myymälän olevan samankaltainen kuin muut myymälät. Kuopion myymälän valikoima on erittäin suppea verrattuna muihin myymälöihin. Myymälä on kooltaan pieni ja mielestäni ahdas. Myynnissä oleva tavara on laadultaan keskinkertaista ja samanlaista jota löytyy tien toiseltakin puolen. Eipä ne hinnatkaan tietty ole ykkösluokan hintoja. Kannattaa kuitenkin vertailla, ei ole Hong Kong aina halvin.

Hyvät parkkitilat
7
Arttu N.

Hong Kong Kuopiossa oli pettymys. Mitään uutta tai ihmeellistä ei siellä ollut. Luokittelisin Hong Kongin samaan kastiin Maxi Makasiinin kanssa. Voisiko kuvat sanalla "krääsää". No jos haluaa vaihtelua, voi mennä katselemaan krääsää tähän uuteen paikkaan. Olihan siellä kyllä Jamie Oliverin arvokamaa, nimittäin puutarhaosastolla, jota en muualla Kuopiossa ole nähnyt.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat
6
Kati M.

Ensimmäinen käynti uudessa liikkeessä ei sykähdyttänyt. Liike oli yllättävän pieni ja hyllyissä samaa tavaraa, mitä muuallakin ns. halpahalleissa. Liikkeessä oli ehkä liian hämärä valaistus, joten asiointi ei jäänyt erityisesti mieleen. Myöskään asiointi puutarhaosastolla ei tuonut positiivista kuvaa yrityksestä. Myytävät kasvit olivat erittäin huonokuntoisia, joten jäivät ostamatta hyvästä tarjouksesta huolimatta. Myös täällä liian hämärää. Nuoret myyjät eivät oikein osanneet opastaa hankinnoissa.

Hyvät parkkitilat
7
Esa K.

Hong Kong on nimensä ja maineensa veroinen halpahalli. Puutarhamyymälä on kesäkukkakauppa, josta saa myös pihaan puita ja pensaita, myös hyötykasveja. Muuten puutarhamyymälän valikoima on varsin suppea. Hintalaatu on kohdallaan, sillä Hong Kong on hinnoitellut puutarhatuotteensakin halpahallihinnoin. Sijainti on hieman kaukana kaikesta muusta, joten asioikseen on mentävä jos haluaa tutustua liikkeeseen. Parkkitilaa on kiitettävästi ja ostoskärryt on helppo ohjata parkkipaikalle auton viereen. Suosittelen puutarhamyymälää kesäkukkien ostajille, mutta en hifistelijä-puutarhureille.

Edullinen, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
7

Miksi juuri tänne?

1. Hyvät parkkitilat
2. Edullinen
3. Monipuoliset valikoimat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta