7,5 Sale Linnanpelto, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 28. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Noora A.

Kattava perusvalikoima elintarvikkeita ja hygieniatuotteita. Ystävällinen henkilökunta, jolla aikaa panostaa asiakkaiden viihtyvyyteen ja yksilölliseen palvelemiseen. Onpa paikan päälle tullut jäätyä jopa juttelemaan myyjän kanssa, kun ostokset on jo saanut tehtyä. Ruoan tuoreuteen kannattaisi kuitenkin kiinnittää huomiota, sillä usein parasta ennen päivämäärä saattaa olla hyvinkin lähellä ostopäivää.

Kaiken kaikkiaan mukava kauppa käydä, mutta kuten usein, lähikaupasta kannattaa ostaa vain pikkuostokset, ja isommat jostain muualta.

6
Oskari U.

Pieni lähikauppa, jonka on vaikea erottua valikoimalla pienten tilojen ja kysynnän vuoksi. Silti kaupassa on aina yhtä mukava käydä. Vakiomyyjät ovat oikealla alalla asiakaspalvelussa. Asiakkaat eivät ole vain ohilipuvaa rahastettavaa massaa, vaan heidän kanssaan vaihdetaan kuulumisia ja heitetään läppää. Parempaa valikoimaa varmasti löytyy suhteellisen läheltäkin, mutta jos jotain on unohtunut ostaa, sen käy mielellään hakemassa Linnanpellon Salesta.

Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta