7,9
Sale Päiväranta, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 20. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mukava pikkukauppa, jossa on ystävällinen ja hymyilevä henkilökunta. Käyn aina, kun ei ole aikaa tuhlattavaksi ja ostokset on tehtävä nopeasti. Hyvä perusvalikoima ja pysäköinnin nopeus plussaa tälle kaupalle.

Ystävällinen henkilökunta
9

Pieni lähikauppa Päivärannan "liikekeskuksessa". Saattaa olla, että on jäänyt suuren, lähistölle tullen sittarin puristukseen. Tunnelma kaupassa on hieman pysähtyneen oloinen ja pitkänomainen pohjaratkaisu ei välttämättä ole paras mahdollinen. Tavarat kuitenkin löytyvät helposti ja nopeasti, valikoima on tavallinen tämän kokoiselle marketille. Siellä tulee pistäydyttyä pienten ostosten takia. Henkilökunta on ystävällistä ja he yrittävät aina huomioida asiakkaan, kun tämä tulee sisään. Varmaan johtuu ostostapahtumien luonteesta, että kassoilla on kiirettä, jopa jonoja. Eli ihmiset ostavat pieniä määriä ja kiiruhtavat nopeasti kassalle. Muuten kassat ovat nopeita ja toimivia. En tiedä, pitäisikö kilpailla aukioloajoilla suurempiaan vastaan?

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
7

Miksi juuri tänne?

1. Ystävällinen henkilökunta
2. Kattavat valikoimat
3. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta