8,5 K-supermarket Veljmies, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 8. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Aino S.

Kuopion keskustan paras ruokakauppa, jossa tulee asioitua aina kun Anttilassa ja keskustassa käy. Lihatiski löytyy ja kotiruokaa saa samasta tiskistä. Ystävällinen henkilökunta. Valikoimasta löytyy kaikki tarvittava. Hedelmä-, vihannes- ja leipäosasto on paras. Aina löytyy kaikki tarvittavat tuotteet kun tulen asioimaan K-supermarkettiin. Luomutuotteitakin löytyy mukavasti Pirkka ja muista merkeistä.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta
10
Tapani M.

K-supermarket Veljmies on uudistunut ja laadukas ruokakauppa josta saa perus setin
ostoksia mukaan. Hieman sokkeloinen,mutta muuten Ystävällinen palvelu. Sopii lapsiperheiden ostospaikaksi.

9
Esa K.

Veljmies on toinen torin laidalla olevista ruokakaupoista.
Keskustassa Anttilan talossa oleva K-supermarket Veljmies on tullut tutuksi talvi-iltoina, kun on käyttänyt poikia Keskuskentän kuplahallissa tai Kuopio-hallissa jalkapallo- tai salibandyharjoituksissa. K-supermarket Veljmies on ihan perussettiä lähikauppojen valikoimassa. Ei mitään erikoisen hyvää, mutta ihan laadukasta kamaa on tarjolla. Lähikauppojen etu on niiden pienuus, varsin nopealla pyrähtämisellä saa ilta-pala tai aamupalatarpeet tyydytettyä. Veljmiehessä plussaa on irtomyynnissä olevat suolaiset välipalat, kuten karjalanpiirakat. Parkkipaikkaa löytyy hyvin joko torinalusparkista tai Anttilan katolta.

Ei jonoja, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
7
Airi E.

Mukava pistäytyä kaupunkireissulla ostamassa hyvää ruokaa ja valmista hyvää salatti.Voisi hyllyjen välit olla selkeämmät sekä varsinkin itsepalvelu leipätiski on vähä sellainen ahtaan puoleinen,varsinkin jos on useampi asiakas.Henkilökunnasta voin sanoa hyvtä arvosanat,kuunteleevat sekä auttavat asiakasta.On mukava tulla ostoksille kun siellä on omalihatiski voit valita vapaasti ja myyjä opastuksella.Ruuhka aikaan siellä on jonoja kassa palvelussa.

Oma lihatiski
8
Jukka M.

Ok-tasoinen perusmarketti keskustassa. Plussaa hyvästä juustovalikoimasta, toisinaan muussakin valikoimassa tarjolla yllättäviä erikoistuotteita. Hieman ahtaahko paikka, osa tavaroista erikoisessa järjestyksessä.

Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
8
Kaija O.

Veljmiehen lihatiski ja päivittäin vaihtuva kotiruokavalikoima ovat hyviä syitä ottaa suunnaksi K-supermarket Veljmies. Olen useita kertoja hakenut maistuvan kotiruoan koko perheelle Veljmiehen tiskiltä ja täydentänyt samalla muutakin ruokavarastoa. Hyvä valikoima, reipas palvelu sekä sopiva sijainti - siinä lyhyesti kaupan ehdottomat plussat.

Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa, Oma lihatiski
9
Hartti L.

Uudistunut keskustan supermarket, jossa tulee käytyä "kaupunkireissulla". Uudistuksen jälkeen käytettävyys parani huomattavasti, entinen oli ahdas ja tunkkainen. Tietynlainen ahtaus leimaa vieläkin, mutta keskustassa on neliöt kalliita. Veljmiehessä on perinteisesti ollut parhaimmat juustovalikoimat ja sitä yritetään ylläpitää edelleenkin. Juustohan on parhaimmillaan silloin, kun se on mahdollisimman rasvaista ja pahanhajuista. Keskustassa oleva ruokakauppa voisi pitää valikoimissaan erikoisherkkuja. Samoilla paikoilla aikoinaan sijainneesta Vellingin kaupasta sai kaikenlaisia herkkuja, jopa karhun lihaa. Niin muistelen. Veljmies on edelleenkin K-supermarket, joka sijaitsee keskustassa ja siellä tulee käytyä, kun ollaan siellä päin liikkeellä. Jos konseptia hieman muuttaisi esim herkkukaupan suuntaan, sinne voisi mennä asiakseen...

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
8
Satu L.

Hyvä sijainti ja hyvä tarjoama. Ammattitaitoinen henkilökunta ja lihatiskin henkilökunnalta saa tarvittaessa vinkkejä ruoanlaittoon. Myös lehtiosastosta erityispisteet, eli valikoimaa riittää. Harvoin jonoja vaikka keskustassa onkin.

Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta
8
Karoliina S.

Suuren uudistuksen ja remontin läpikäynyt Veljmies on keskustan ruokakaupoista paras. Sen valikoimat ovat laajat ja sieltä löytyy kaikki tarvittava ja enemmänkin.

Plussakortilla saadut alennukset ovat hyviä ja alennusprosentit monesti suuria. Jos kyseistä korttia ei ole, voi olla ikävämpää.

Kauppa on hyvin siisti ja tuotteet löytyvät helposti.

Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista ja kaupan sijainti on hyvä. On myös arkea helpottavaa, että Veljmies sijaitsee Anttilan kanssa samassa rakennuksessa, joten kaikki ostokset voi hoitaa saman katon alla.

Edulliset hinnat Hinta kohdallaan
9
Harri K.

Keskustan modernein ja monipuolisin ruokakauppa - remontti todellakin muutti kaupan tälle vuosituhannelle.

Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Marja M.

Hyvä palvelu, mukava asioida.

Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Simo K.

Todella hyvä ruokakauppa. Vasta remontoitu. Paljon hyviä tarjouksia ja osaavaa palvelua! Suosittelen!

Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta, Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Ei jonoja, Luomua ja lähiruokaa
9
Anu T.

veljmies on kuopion keskustan paras ruokakauppa! ystävällinen palvelu ja hyvät plussatarjoukset! laajat valikoimat ja kivasti kaikkea uutta löytää kyseisen kaupan hyllyistä! kaupassa miinuspuolena on ahtaus... m

Edulliset hinnat Erinomainen
9

Miksi juuri tänne?

1. Oma lihatiski
2. Tuoreet vihannekset ja hedelmät
3. Ystävällinen henkilökunta
4. Edulliset hinnat
5. Kattavat valikoimat
6. Ei jonoja
7. Luomua ja lähiruokaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta