7,9 Askartelukulma Matikainen Oy, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian 13. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Pekka L.

Valikoimat ovat laajat ja hinnat kohdallaan. Miinukset tulevat huonosta asiakaspalvelusta. Asiakkaille äksyillään aiheetta joka ei ainankaan mielestäni kuulu hyvään asiakaspalveluun. Tervehdyksiä ei myöskään kuulunut eikä liioin kiitoksia.

6
Oskari K.

Askartelukulmasta löytyy askartelutarvikkeita, airsoft varusteita, pienois malleja, radio-ohjattavia veneitä,-autoja ja -lentokoneita. Löytyy myös paljon muita tarvikkeita taiteilijoille ja muille askartelijoille. Henkilökunta on asiantunteva ja ystävällinen. Tilat voisivat olla isommatkin, mutta se ei tarkoita että siellä olisi vähän tarjontaa. Päinvastoin, kaupassa on paljon tuotteita. Välillä voi tulla ahdasta, ja se onkin ehkä ainut miinus. Jos tarvitset apua, kysy henkilökunnalta joka auttaa mielellään.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Laaja merkkivalikoima Hinta kohdallaan
9
Esa K.

Askartelukulma Puijonkadulla rautatieaseman lähellä on ilmeisesti Kuopion ainaoa paikka, josta saa muovikuula-aseisiin biohajoavia kuulia. Kun tietää mitä hakee, niin Askartelukulma on mainio ostopaikka askartelevalle asiakkaalle. Liiketilat ovat hieman pienehköt, mutta valikoimaa näyttäisi olevan moneen lähtöön. Liikkeen henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Jos asiakas harrastaa askartelua ja tarvitsee askartelutarvikkeita Askartelukulma on ilmeisesti Kuopion ykköspaikka, sen verran laajalta askarteluliikken valikoima vaikuttaa. Askartelukulmassa on myös kehystyspalvelu.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Edullinen Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoinen henkilökunta
2. Laaja merkkivalikoima
3. Edullinen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta