8,3
Askartelukulma Matikainen Oy, Kuopio

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian 3. paras yritys Kuopiossa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Valikoimat ovat laajat ja hinnat kohdallaan. Miinukset tulevat huonosta asiakaspalvelusta. Asiakkaille äksyillään aiheetta joka ei ainankaan mielestäni kuulu hyvään asiakaspalveluun. Tervehdyksiä ei myöskään kuulunut eikä liioin kiitoksia.

6

Askartelukulmasta löytyy askartelutarvikkeita, airsoft varusteita, pienois malleja, radio-ohjattavia veneitä,-autoja ja -lentokoneita. Löytyy myös paljon muita tarvikkeita taiteilijoille ja muille askartelijoille. Henkilökunta on asiantunteva ja ystävällinen. Tilat voisivat olla isommatkin, mutta se ei tarkoita että siellä olisi vähän tarjontaa. Päinvastoin, kaupassa on paljon tuotteita. Välillä voi tulla ahdasta, ja se onkin ehkä ainut miinus. Jos tarvitset apua, kysy henkilökunnalta joka auttaa mielellään.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Laaja merkkivalikoima Hinta kohdallaan
9

Askartelukulma Puijonkadulla rautatieaseman lähellä on ilmeisesti Kuopion ainaoa paikka, josta saa muovikuula-aseisiin biohajoavia kuulia. Kun tietää mitä hakee, niin Askartelukulma on mainio ostopaikka askartelevalle asiakkaalle. Liiketilat ovat hieman pienehköt, mutta valikoimaa näyttäisi olevan moneen lähtöön. Liikkeen henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Jos asiakas harrastaa askartelua ja tarvitsee askartelutarvikkeita Askartelukulma on ilmeisesti Kuopion ykköspaikka, sen verran laajalta askarteluliikken valikoima vaikuttaa. Askartelukulmassa on myös kehystyspalvelu.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Edullinen Hinta kohdallaan
9

Askartelukulma on todellinen himoaskartelijan ja taiteilijan aarrearkku. Liikkeen valikoimat ovat monipuoliset ja sieltä löytyy myös tuotteita, joita ei muualta saa ollenkaan.

Liike on siisti, mutta joskus etsimänsä tuotteen löytäminen on hankalaa. Onneksi henkilökunta on palvelualtista ja auttaa mielellään.

Askartelu- ja taidetarvikkeiden lisäksi liikkeestä saa leluja ja kehystyspalvelua.

Sijainniltaan liike on hieman syrjässä, mutta onneksi sinne on silti helppo löytää.

Laaja merkkivalikoima Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoinen henkilökunta
2. Laaja merkkivalikoima
3. Edullinen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta