7,6 Ravintola Rosso Kouvola, Kouvola

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 22. paras yritys Kouvolassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Johanna N.

Hyvällä paikalla sokoksen vieressä mutta ei silti tee hyväksi ruokaa. Perus lehtipihvit ihan ookoo mutta muuten tosi tylsää ja mielikuvituksetonta. Palvelu myös aika tylyä ja jotenkin hällä väliä asenteella toteutettua. Tilanne kuitenkin ihan viihtyisä vaikkakin sekava.

6
Kristian B.

Loistava ravintola! Ruoat ja juomat ovat erittäin hyviä. Henkilökunta on ammattitaitoista ja palvelunon ystävällistä ja nopeaa. Tilat ovat siistit ja ruokien sekä juomien valikoima laajaa. Hinnat ovat näin hyville ruuille kohtuulliset. Tilaukset tulevat yleensä nopeasti pöytään. Suosittelen!

10
Arto M.

Todella positiivinen yllätys rossoksi. En meinannut millään tulla kun kaveri sanoi että mennään rossoon. Itse pitänyt lähinnä kirosana ravintolalle. Mutta kyllä poikkeuksiakin näköjään on tässä ketjussa. Pihvi juuri sopiva. Palvelu mahdottoman avointa ja iloista ja koko komeuden kruunasi jälkiruoka. Henkilökunnastaha se on kiinni eikä paikan nimestä.

9
Leila P.

Useamman kerran käynyt ja sen ruokalistan voisi kyllä jo uusia,kiitos. Meluisa paikka jos sattuu useampi lapsiperhe olemaan samaan aikaan. Ruoka hyvää ja odottaa saa turhan kauan kun on ruuhkaa. Tarjoilija voisi kyllä sanoa erilaisista ruoista, että on erittäin pieni annos etenkin kun mies on mukana syömässä ei miehiltä nälkä lähde herneen kokoiselta annokselta !!!! Tylsä salaattipöytä.

Kevyttä ja terveellistä Hinta kohdallaan
7
Jouni L.

Mitähän markkinointitiimi on miettiny kun pannupizzat on poistettu listoilta? Alkaa muistuttamaan Fransmannia tuo Rosson lista, mutta annokset ei! Eipä näy meikäläistä enää Rossossa.

Ylihinnoiteltu
3
Jonna K.

Kouvolan Rossosta löytyy hyvät isot tilat, isommalle kuin pienellekkin ruokailujoukliolle, myös lapset on huomioitu lastenomalla leikki nurkkauksella. Ruuan tasossa toivomisen varaan. Ruuhka-aikoina henkilökuntaa aivan liian vähän ja paikalla saa todella odotella vapautuvaa tarjoilijaa. Peruspaikka, en lähtisi juhlamielellä. Sopii koti "ruokapaikaksi". Avoinna arkisin tosi lyhyeen. Positiivista iso katettu terassa josta näkymät kävelykadulle.

Isommalla porukalla, Kotiruokaa Hinta kohdallaan
7
Tiia F.

Olen aina ollut erittäin tyytyväinen sekä Rosson palveluun,että ruoka annoksiin.Rossossa on tunnelmallisesti valaisut pöydät ja romanttinen tunnelma.Suosittelen!! :)

10

Miksi juuri tänne?

1. Isommalla porukalla
2. Kevyttä ja terveellistä
3. Kotiruokaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta