7,6
Ravintola Rosso Kouvola, Kouvola

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 25. paras yritys Kouvolassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Useamman kerran käynyt ja sen ruokalistan voisi kyllä jo uusia,kiitos. Meluisa paikka jos sattuu useampi lapsiperhe olemaan samaan aikaan. Ruoka hyvää ja odottaa saa turhan kauan kun on ruuhkaa. Tarjoilija voisi kyllä sanoa erilaisista ruoista, että on erittäin pieni annos etenkin kun mies on mukana syömässä ei miehiltä nälkä lähde herneen kokoiselta annokselta !!!! Tylsä salaattipöytä.

Kevyttä ja terveellistä Hinta kohdallaan
7

Mitähän markkinointitiimi on miettiny kun pannupizzat on poistettu listoilta? Alkaa muistuttamaan Fransmannia tuo Rosson lista, mutta annokset ei! Eipä näy meikäläistä enää Rossossa.

Ylihinnoiteltu
3

Kouvolan Rossosta löytyy hyvät isot tilat, isommalle kuin pienellekkin ruokailujoukliolle, myös lapset on huomioitu lastenomalla leikki nurkkauksella. Ruuan tasossa toivomisen varaan. Ruuhka-aikoina henkilökuntaa aivan liian vähän ja paikalla saa todella odotella vapautuvaa tarjoilijaa. Peruspaikka, en lähtisi juhlamielellä. Sopii koti "ruokapaikaksi". Avoinna arkisin tosi lyhyeen. Positiivista iso katettu terassa josta näkymät kävelykadulle.

Isommalla porukalla, Kotiruokaa Hinta kohdallaan
7

Hyvä ruoka, mukava henkilökunta.

8

Olen aina ollut erittäin tyytyväinen sekä Rosson palveluun,että ruoka annoksiin.Rossossa on tunnelmallisesti valaisut pöydät ja romanttinen tunnelma.Suosittelen!! :)

10

Miksi juuri tänne?

1. Isommalla porukalla
2. Kevyttä ja terveellistä
3. Kotiruokaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta